Χριστουγεννιατικο δωρο!!!

Reaction score
3.093
Ρε παιδιά... να πώ κάτι που σκέφτομαι μέρες?
Γιατί να γίνει 1 μέλος "πλούσιος" με ΟΛΑ τα παραπάνω και δεν "σπάμε" τα δώρα σε ομάδες (πχ WD 1st Gen + οπτική belkin και Nikon τσάντα) ώστε να δώθεί χαρά σε περισσότερα μέλη?

Μου κακοφαίνεται κάπως το "όλα αυτά, ένας"...

Συγνώμη για την παρέμβαση... no offense ρε αντράκια :hi:
Είναι κάτι που με βασανίζει από χθές,αλλά με πρόλαβες.

Reaction score
3.093
S
Ρε φιλε εχεις πολυ δικιο.
Και εμενα μου περασε απο το μυαλο. Αφορμη εψαχνα.
Λοιπον ξερεις τι λεω, ενας να παρει τα αναλογικα και ενας αλλος να παρει τα ψηφιακα.
Και εξηγω, ο πρωτος που θα βγει απο την κληρωτιδα θα παρει ενισχυτη, ηχεια, cd-player, κασετοφωνο, tuner, equalizer, δισκακια cd, κασετες και καλωδια ηχειων.
Ο δευτερος θα παρει ολα τα υπολοιπα και θα του προσθεσω και εγω καμμια 30αρια DVDs ακομα.
Το καλυτερο μου, θα κανουμε δυο μελη ευτυχισμενα αυτες τις γιορτες.
Ευχής έργο με την επικουρία των μελών να δωριστούν και άλλα πράγματα και γιατί όχι,τα ευτυχισμένα μέλη να γίνουν 2-3-4 όσον το δυνατόν περισσότερα.

Reaction score
3.514
Καλή τύχη στους συμμετέχοντες!
Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την κλήρωση
(Έλαβα μέρος, γιατί ήθελα να το χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου στον πολιτιστικό σύλλογο της γενέτειράς μου μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα με τον Πρόεδρο του συλλόγου μου ζήτησε αν "κέρδιζα" να ξαναγίνει η κλήρωση εκ μέρους του συλλόγου)
καλές γιορτές!

Timaras

Reaction score
2.153
Όπως πολύ σωστά τελικά ειπώθηκε,είναι άδικο προς τα μέλη του AvSite να λαμβάνουμε
συμμετοχή για λογαριασμό τρίτων.Γι'αυτό λοιπόν,επιτρέψτε μου να αυτοεξαιρεθώ και εγώ,
αφού εάν ήμουν ο τυχερός θα το έδινα στον αδερφό μου.
Ένα μεγάλο μπράβο σ'αυτούς που προσφέρουν,και καλή τύχη σ'αυτούς που θα μείνουν
στην κλήρωση!

Reaction score
1.657
Φίλοι μπορώ να βγω εκτός κι εγώ. Είχα πει απ' την αρχή ότι έμεινα μόνο από ενισχυτή και έτσι πως εξελίχθηκε η φάση ακόμη και μοιρασμένα στα δυο μου είναι too much.
Θα τα καταφέρω με κάνα τριαντάρι το πολύ ευρώ να πάρω ένα μικρό Tamp. Κάποιοι ίσως να μην μπορούν ούτε τόσα και να τους λείπουν όλα τα μηχανάκια.
Μπράβο σε όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις όλων.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
θα ηθελα και εγω με τη σειρά μου να συγχαρω την προσπάθεια αυτη... Μπράβο στους ανθρώπους που σκέφτονται το συνάνθρωπο τους. Δεν ειναι μόνο το πνεύμα των Χριστουγέννων που μας διακατέχει αυτη την εποχή αλλά και η σύμπνοια των μελών αυτου εδώ του forum.
Συγχαρητηρια και πάλι!!!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Συγχαρητήρια πολύ όμορφη κίνηση.
Δεν συμμετέχω στην κλήρωση.

Reaction score
15
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την κίνηση σε όλους. Με ενδιαφέρει ο Sansui A-80 του αρχικού πόστ, αν αποφασίσετε να "σπάσετε" το πακέτο.

Reaction score
77
tanto said:
πολυ καλη κινηση,μπραβο.Με ολη την καλη προθεση,νομιζω οτι την επομενη φορα που θα θελησει καποιο μελος να κανει κατι αναλογο,να μπει η συσκευη-συστημα ,σε μια διαδικασια "δημοπρασιας",να το παρει οποιος προσφερει τα περισσοτερα φυσικα και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε καποια ιδρυμα ή σε καποιον που εχει αναγκη. Και παλι μπραβο για την κινηση,απλα καταθετω την ιδεα μου για την επομενη φορα.
Click to expand...
Ωραία ιδέα φίλε tanto.Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε σαν μέλη του avsite ένα πλήρες συστηματάκι για να δημοπρατηθεί!Ο καθένας μας θα μπορούσε να βάλει και κάτι,από ενισχυτικά,ηχεία,πηγή,καλώδια κλπ...όλο και κάτι μπορούμε να προσφέρουμε νομίζω...και πρώτα εγώ θα μπορούσα να προσφέρω ηχεία και καλώδια για ένα τέτοιο εγχείρημα!!Τί λέτε...;
Dimusique, Monday at 01:10
Aρη εγραψες παλι!!!! τι να πω νομιζω οτι με εχουν καλυψει με το παραπανω οι προηγουμενοι συνφουρητες ,εγω θελω να πω
σε ολους οτι ειμαι πολυ τυχερος και ευτυχης που εισαι φιλος μου!!! και γειτονας μου(μενουμε διπλα-διπλα) ευχομαι
παντα να εισαι καλα και να δινεις οπως εσυ ξερεις χαμογελο σε οσους το εχουν αναγκη....

• Τωρα για την νεα ιδεα της ''δημοπρασιας'' η για οτι αλλο νομιζετε οτι θα κανετε εγω θα ηθελα να προσφερω
το Denon dvd -sacd 2910 που το εχω και καθετε και ενα phono της project καινουργιο στο κουτι του..και θα κοιταξω και στας αποθηκας και ολο και κατι αλλο θα βρω .. Καλες γιορτες σε ολους !!!και παλι μπραβο στον Αρη που
μας ξεκουνησε...

Last edited by a moderator:

Reaction score
249
Μπράβο σε ολους τους προσφεροντες

Υ.Γ μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως όλοι οι συμμετέχοντες δεν έχουν συστημα μια που έχω αγοράσει απο κάποιους μηχανήματα στο παρελθον και καλό θα είναι να αυτοεξαιρεθούν μόνοι τους

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
tanto said:
πολυ καλη κινηση,μπραβο.Με ολη την καλη προθεση,νομιζω οτι την επομενη φορα που θα θελησει καποιο μελος να κανει κατι αναλογο,να μπει η συσκευη-συστημα ,σε μια διαδικασια "δημοπρασιας",να το παρει οποιος προσφερει τα περισσοτερα φυσικα και τα χρηματα αυτα να δωθουν σε καποια ιδρυμα ή σε καποιον που εχει αναγκη. Και παλι μπραβο για την κινηση,απλα καταθετω την ιδεα μου για την επομενη φορα.
Click to expand...
Ωραία ιδέα φίλε tanto.Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε σαν μέλη του avsite ένα πλήρες συστηματάκι για να δημοπρατηθεί!Ο καθένας μας θα μπορούσε να βάλει και κάτι,από ενισχυτικά,ηχεία,πηγή,καλώδια κλπ...όλο και κάτι μπορούμε να προσφέρουμε νομίζω...και πρώτα εγώ θα μπορούσα να προσφέρω ηχεία και καλώδια για ένα τέτοιο εγχείρημα!!Τί λέτε...;
Dimusique, Monday at 01:10
Aρη εγραψες παλι!!!! τι να πω νομιζω οτι με εχουν καλυψει με το παραπανω οι προηγουμενοι συνφουρητες ,εγω θελω να πω
σε ολους οτι ειμαι πολυ τυχερος και ευτυχης που εισαι φιλος μου!!! και γειτονας μου(μενουμε διπλα-διπλα) ευχομαι
παντα να εισαι καλα και να δινεις οπως εσυ ξερεις χαμογελο σε οσους το εχουν αναγκη....

• Τωρα για την νεα ιδεα της ''δημοπρασιας'' η για οτι αλλο νομιζετε οτι θα κανετε εγω θα ηθελα να προσφερω
το Denon dvd -sacd 2910 που το εχω και καθετε και ενα phono της project καινουργιο στο κουτι του..και θα κοιταξω και στας αποθηκας και ολο και κατι αλλο θα βρω .. Καλες γιορτες σε ολους !!!και παλι μπραβο στον Αρη που
μας ξεκουνησε...
Να 'σαι καλά ρε Χρηστάρα για τα καλά σου λόγια.
Ευτυχώς μαζευτήκαμε αρκετοί για να δωρίσουμε κάποια πράγματα.
Που και που χρειάζεται να δίνουμε λίγη χαρά, εξάλλου τι θα τα κάνουμε, μαζί μας θα τα πάρουμε;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound