Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Αρτέμη ε Αρτέμη!g.kar said:Θέλω να τους μαζέψω όλους για να τους ανεβάσω επώνυμα σε ένα ξεχωριστό θέμα.

Αρτέμη ε Αρτέμη!g.kar said:Θέλω να τους μαζέψω όλους για να τους ανεβάσω επώνυμα σε ένα ξεχωριστό θέμα.
Πρόσεχε τι λες εσύ έτσι...Γ. ΚΟΨ. said:..., αναμενόμενη ήταν η επιτυχία των NBS (αληθοφάνεια, φυσικές χροιές, μουσικότητα, ξεκούραστο για ώρες ακρόασης)...
Δεν το έκρυψα άλλωστε το έχω δηλώσει πριν την ακρόαση και υπάρχει και συγκεκριμένος λόγος στην αγγελία, αφου έβγαλε καλώδιο η Sonus πρέπει να ακολουθήσω!!!! 8)Νίκος Τσαρουχάς said:Πρόσεχε τι λες εσύ έτσι...Γ. ΚΟΨ. said:..., αναμενόμενη ήταν η επιτυχία των NBS (αληθοφάνεια, φυσικές χροιές, μουσικότητα, ξεκούραστο για ώρες ακρόασης)...
Έχεις αγγελία.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδατε λοιπόν τον "μαθητή" μου...Andrew said:Αντωνη δεν ειπε κανεις οτι οτι τα καλωδια λυνουν προβληματα.
Αποτελουν και αυτα μερος της αλυσιδας του Hi End.
Δεν ειναι πανακεια δεν ειναι ομως και αδιαφορα ως προς το ηχητικο αποτελεσμα.
Βεβαια ολα αυτα ειναι μεσα στους κανονες του Hobby.
Βεβαια αν το το hobby σου δεν ειναι το Ηι Εnd και ειναι π.χ. το πλεξιμο
τοτε ισως να κοιταζες για το στατικο ηλεκτρισμο που παραγουν οι βελονες πλεξιματος
η για το φυσικο πηνιο που σχηματιζει το κουβαρι της κλωστης
και τα αρνητικα αποτελεσματα που εχει στους κομπους πλεξης.
Που θελω να καταληξω ;;
Στη φαγουρα!!!
Μπορει ο Χ να ειχει φαγουρα στα αυτια και να αλλαζει καλωδια
και ο Ψ φαγουρα στην πλατη γιατι τον τρωει το μαλλινο που επλεξε μονος του.
Και παει λεγοντας....η φαγουρα!!!
Δεν εχει νοημα να συζηταμε αν τα hobby μας ειναι διαφορετικα
η βλεπουμε σκωπτικα το hobby των αλλων γιατι "ετσι ειναι"
ΧΩΡΙΣ ομως να εχουμε αποψη.
Κι στο λεει καποιος που ΟΥΤΕ το hobby του ειναι το Hi End
OYTE το πλεξιμο.
Χμμμ...Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Οσο για τα Valhala,είναι σε άλλο επίπεδο όπως έγραψα,όπου όμως σε αναγκάζουν να ξανα αναθεωρήσεις αυτά που γνωρίζεις και που έφτιαξες...![]()
Φιλε preve η αποψη μου για τα Valhala εχοντας την εντυπωση οτι αυτο εννοει και ο ΜAC (αν οχι ας το διαψευσει με την αναλογη αποψη)preve said:Χμμμ...Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Οσο για τα Valhala,είναι σε άλλο επίπεδο όπως έγραψα,όπου όμως σε αναγκάζουν να ξανα αναθεωρήσεις αυτά που γνωρίζεις και που έφτιαξες...![]()
Εδώ όμως ίσως να βρίσκει εφαρμογή και η άποψη που λέει ότι η "συσκευή" (βλέπε καλώδιο..και όχι μόνο ) που χρειάζεται "παπάδες και τρισάγια" για να παίξει...είναι μάλλον "προβληματική" με τα μέτρα και τα σταθμά αυτού του κόσμου.
Εάν είναι να χαραμίσω τα νιάτα μου για να βρώ την συσκευή που θα ταιριάξει με τα Valhala...ή με το κάθε "Valhala" ....να μένει το βύσσινο.
Μου ακούγεται σαν το....να το βρω κι ας πεθάνω... είπε και πέθανε!![]()
Andrew said:καλωδια της αξιας των Valhala θα αποδωσουν τα μαλλα σε αναλογης αξιας συστημα!!!!
Αυτό θα το έκοβε το ΕΣΡ...Κοινως "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους".:mrgreen:
Δεν ξερω αν ειναι του marketing ,εγω για ομοιοκαταληξια πηγαινα και δεν μου βγηκε 8)preve said:Andrew said:καλωδια της αξιας των Valhala
θα αποδωσουν τα μαλλα
σε αναλογης αξιας συστημα!!!!
Πολύ μαρκετινίστικο μου ακούστηκε αυτό...
Αυτό θα το έκοβε το ΕΣΡ...Κοινως "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους".:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΥΓ. Άσε που όταν φτάσεις στα δυσθεώρητα ποσά του "σωστού" συστήματος για τα Valhala (και όχι μόνο για αυτά...ένα όνομα
είναι και το πιάνω) θα χρειαστείς πολύ γερό στομάχι για να παραδεχτείς ότι ίσως να έχεις κάνει λάθος....
Γιώργο έκανα μάλλον λάθος μετάφραση της φράσης σου, "όπου όμως σε αναγκάζουν να ξανα αναθεωρήσεις αυτά που γνωρίζεις και που έφτιαξες... "Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Φίλε μου preve.
Πρώτο λάθος,δεν ήρθες στην ακρόαση![]()
Το δεύτερο είναι,ότι χωρίς να γνωρίζεις γιατί ακριβώς μιλάμε,βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. :|
Το ψάξιμο που έγραψα,δεν είναι στα μηχανήματα,αλλά στα άλλα συνοδά καλώδια,καθώς και ειδικότερα η τοποθέτηση των ηχείων στον χώρο.