ika
News
- Reaction score
- 16.491
Χταπόδια δεν κάνει να τρώμε, γιατί εχουν αυξημένη νοημοσύνη.χταπόδια;
Μόνο να τα ψαρεύουμε και τα ξαναρίχνουμε μέσα.

Μοσκιούς μπορούμε
Last edited:
Χταπόδια δεν κάνει να τρώμε, γιατί εχουν αυξημένη νοημοσύνη.χταπόδια;
χταπόδια;
Μοσχιός ή μελιδόνι;Χταπόδια δεν κάνει να τρώμε, γιατί εχουν αυξημένη νοημοσύνη.
Μόνο να τα ψαρεύουμε και τα ξαναρίχνουμε μέσα.
![]()
Μοσκιούς μπορούμε
Και για πιό μερακλήδικα χταπόδια![]()
Με δόλωμα κοτόπουλο
Να τα ονομάσω παράδοξα; Να τα ονομάσω ανατρεπτικά; Να τα ονομάσω αφύσικα; Όπως κι αν τα ονομάσω, είναι τα δολώματα, που χωρίς να μας γεμίζουν το μάτι εκ πρwww.psarema.gr
Γενικά ψωνίζω ψιλό ψάρι (γαύρο, σαρδέλα)
Η μελιδόνα δεν είναι νόστιμη, ο μοσκιός τρώγεται καλύτεραΜοσχιός ή μελιδόνι;
Πάρε το ένα και χτύπα το άλλο. ΚυριολεκτικάΗ μελιδόνα δεν είναι νόστιμη, ο μοσκιός τρώγεται καλύτερα
Ίσως το νοστιμότερο (ψητό) ψάρι που έχω φάει εβερ, είναι το πακού, διαθέσιμο σε αρκετές ψαραγορες του πλανήτη:
View attachment 307540
Γλυκού νερού, το πρώτο που έφαγα ήταν από το ενυδρείο μου, όταν έφτασε περί τους 60-70 πόντους μήκος.
Βεβαίως το τάιζα με ψάρια, κυρίως κατεψυγμένα από το Μάκρο (από ψιλά - γαύρο - μέχρι μεγάλα φτηνά ψάρια - κυρίως σκουμπρί), αλλά και με ξηρούς καρπούς, μαρούλια, καρότα, και τέτοια.
Χρόνια αργότερα, πέτυχα μια φουρνιά πακού στον ΑΒ Βασιλόπουλος, τα οποία ήταν επίσης πεντανόστιμα.
Εκλεκτό πεντανόστιμο κρέας, απορώ γιατί δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά με την εκτροφή του.
![]()
Why pacu could become a major freshwater aquaculture contender
Pacu – which are also called tambaqui, pirapitinga, cachama, morocoto, or gamitana – are among the fish with the greatest potential to challenge the dominance of carps and tilapias in tropical freshwa…thefishsite.com
Το έχω δει και δε ξέρω αλλά δε θέλω να το φάω
Σα το φαγκρί σε καρπατσιο, δεν εχ.Καρπάτσιο λαβράκι ότι καλύτερο έχω φάει!!!
Άμα το βρεις, φατο και θα με θυμηθείς.Το έχω δει και δε ξέρω αλλά δε θέλω να το φάω
Πω ρε φίλε τι άκαρδος που είσαι! Το 'παιδί σου';το πρώτο που έφαγα ήταν από το ενυδρείο μου
για σπιτική ιχθυοκαλλιέργεια σαν τον costas EAR?Εγώ θα πάρω ενυδρείο...
Αν πχ είχες 2-3 κουνέλια και τα έσφαζες για να τα φας, δεν θα ήταν εκτροφή?Θεωρείται ιχθυοκαλλιέργεια;
Ε βέβαια θα τα μοιραστούμε...Δικαιούται!! Εγώ για πλάκα το πα!
Τζακ μόλις εισπράξεις περιμένω το μερίδιο μου έτσι; Σου άνοιξα τα μάτια.