Ψάχνω για ένα τραγούδι!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το άλλο δεν το ξέρω, αλλά ένα τραγούδι με τον τίτλο "Ζω περιμένοντας να ζήσω" είναι στο CD του Μιχάλη Εμιρλή (ξέρεις, του "έλα ν' ανάψουμε την πίπα της ειρήνης"). Με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω ακούσει για να ξέρω αν είναι αυτό.

Reaction score
0
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Το άλλο δεν το ξέρω, αλλά ένα τραγούδι με τον τίτλο "Ζω περιμένοντας να ζήσω" είναι στο CD του Μιχάλη Εμιρλή (ξέρεις, του "έλα ν' ανάψουμε την πίπα της ειρήνης"). Με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω ακούσει για να ξέρω αν είναι αυτό.
Eιναι οντως του Εμιρλη απο το ομωνυμο CD "Ζω περιμένοντας να ζήσω" .

Reaction score
17.561
Μαρια και Αντριου ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!Ειστε αστερια! :!: :!: :)

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ψαχνω και εγω ενα!!! Ειναι απο την δεκαετια του 80 και λεγεται "Woman". Ηταν σε μια συλλογη του 1986. Το κομματι αρχιζει καπως ετσι: "Υοu are the fire..." και μετα, αναθεμα με και θυμαμαι... Εχω φαει τον κοσμο να το βρω αλλα χωρις επιτυχια.... Αν καποιος γνωριζει κατι...
Για να βοηθησω περισσοτερο...
Ο σκοπος του πηγαινε καπως ετσι: Ντα, ντα, ντα, ντανανανανα..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Reaction score
14
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Ψαχνω και εγω ενα!!! Ειναι απο την δεκαετια του 80 και λεγεται "Woman". Ηταν σε μια συλλογη του 1986. Το κομματι αρχιζει καπως ετσι: "Υοu are the fire..." και μετα, αναθεμα με και θυμαμαι... Εχω φαει τον κοσμο να το βρω αλλα χωρις επιτυχια.... Αν καποιος γνωριζει κατι...
Για να βοηθησω περισσοτερο...
Ο σκοπος του πηγαινε καπως ετσι: Ντα, ντα, ντα, ντανανανανα..... :shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=1086164&style=music&cart=341916913&BAB=E

εκεί εχει preview Οπότε τσεκάρεις αν είναι αυτό αλλά στο γκαραντίρω 100% ότι είναι αυτό που ζητάς.. βλέπεις 80'ς τα σπουδάσαμε!!! Εχω πάρει μέρος σε 30 διαγωνισμούς ραδιοφωνικούς στο Λονδίνο το "name that tune". οπου έλεγες "I'll name that tune in 2" εννοόντας θα ονοματίσω το τραγούδι με 2 μπάρες, και το πάιζανε και εσύ έπρεπε να πείς ονομα τραγουδιού και καλιτέχνη σκούγοντας 8 νότες περίπου. Ειχα κερδίσει 6 φορές απο τις 20 και οι Εγγλεζάρες εκέι ήταν απαιχτοι.

Philip Bailey - Woman. Ειναι ο ίδιος ο μαυρούκος με την ομορφη φωνή που τραγούδαγε με τον Phil Collins το easy lover. Βρίσκεται στο αλμπουμ  Chinese Wall.

Το εχω και σε mp3 και σε βινυλιο. οτι πείς και θέλεις μου λες!

Reaction score
0
Ε, αλλοιμονο,
ήσουν τοσο αναλυτικός στην περιγραφή του σκοπού που πιστεύω οτι χωρίς αυτην δεν θα το εύρισκε ο dream_GR

Reaction score
14
healler said:
Ε, αλλοιμονο,
ήσουν τοσο αναλυτικός στην περιγραφή του σκοπού που πιστεύω οτι χωρίς αυτην δεν θα το εύρισκε ο dream_GR
ακριβώς απο το ντα να ντανανα κατάλαβα το κομμάτι, χεχεχεχεχε!!! Περαν της ζωγραφκής ο Λευτέριος είναι και βάρδος!!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Η οπτικοποίηση και η αποκωδικοποιηση του ρυθμου απο την φαια ουσια μου, οπως εδόθη απο τον φιλτατο Γεωργιο, μου διδει την εντυπωσην τουρκογυφτοτσιφτετελίου.... Απο την αλλην, ως ανθρωπινον ον, με τας ατελείας μου, μπορει να σφαλλω οικτρα και να προκειται περι άριας απειρου καλλους και μουσικης τελειοτητος... Αλλα δεν το νομιζω... :lol: :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Εγω ψαχνω ενα που παει ετσι... "ντούφτι, ντούφτι, ντούφ, ντούφ, ντούφτι"
Ειναι το "Να'χαν οι καρδιες αμπαρες" απο ηχογραφηση του '92 στο ομωνυμο κεντρο. 8) 8) 8) 8)

Reaction score
17.561
Kαι....ΠΟΙΟΣ αοιδος τραγουδαει το...."βραδυα κρυα μοναξια μου....μες  στα ονειρα μου......"

νανα νανα νανανααα ναααα.......Μηπως βοηθησω ετσι τους ακουστικους τυπους....? :lol:

Reaction score
1
το τραγουδι που ακουγεται στη διαφημιση toy ford focus το ξερει καποιος??

Reaction score
1
dream_GR said:
NikosR said:
το τραγουδι που ακουγεται στη διαφημιση toy ford focus το ξερει καποιος??
αν το τραγουδήσεις λίγο??? :p :p
ολοι τα τραγουδια πλεον ειναι στο ρυθμο του μπαρμπα-μπριλιου :D :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas