Ψάχνω για ένα τραγούδι!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
NikosR said:
ολοι τα τραγουδια πλεον ειναι στο ρυθμο του μπαρμπα-μπριλιου :D :D
Όχι στο ρυθμό του μπαρμπα-Γιάννη με τις στάμνες?

Όσο για το Ford Focus, δεν έχω προσέξει, αν την ξαναδώ θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια.

Το δικό σου πάλι Χριστίνα δεν πρέπει να το έχω ακούσει ποτέ..

Reaction score
0
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα τραγούδι πολύ γνωστό.
Το έχουν τραγουδήσει όλοι οι μεγάλοι τενόροι(Pavarotti,Bocelli κλπ)και ο δικός μας Φραγκούλης.
Εγώ το θέλω από Παβαρότι όμως.Στο ρεφρέν αυτό που λέει μοιάζει με "com de parte ro" ή κάτι τέτοιο.
Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Reaction score
51
loukitsa Λαμπρου said:
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα τραγούδι πολύ γνωστό.
Το έχουν τραγουδήσει όλοι οι μεγάλοι τενόροι(Pavarotti,Bocelli κλπ)και ο δικός μας Φραγκούλης.
Εγώ το θέλω από Παβαρότι όμως.Στο ρεφρέν αυτό που λέει μοιάζει με "com de parte ro" ή κάτι τέτοιο.
Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Λουκίτσα το τραγούδι είναι το Co te Partiro - Andrea Bocelli!!!!

Quando sono solo
Sogno allorizzonte
E mancan le parole
Si lo so che non c? luce
In una stanza quando manca il sole
Se non ci sei tu con me, con me
Su le finestre
Mostra a tutti il mio cuore
Che hai accesso
Chiudi dentro me
La luce
Che hai incontrato per strada.

Con te partiro
Paesi che non ho mai
Veduto e vissuto con te
Adesso si li vivr?
Con te partiro
Su navi per mari
Che io lo so
No no non esistono pi?
Con te io li rivivro.

Quando sei lontana
Sogno allorizzonte
E mancan le parole
E io si lo so
Che sei con me con me
Tu mia luna tu sei qui con me
Mio sole tu sei qui con me,
Con me, con me, con me.

Con te partiro
Paesi che non ho mai
Veduto e vissuto con te
Adesso s? li vivr?
Con te partir?
Su navi per mari
Che io lo so
No no non esistono pi?
Con te io li rivivr?
Con te partir?
Su navi per mari
Che io lo so
No no non esistono pi?
Con te io li rivivr?
Con te partiro.
Io con te.
Είναι εκπληκτικό τραγούδι!! Το έχει τραγουδήσει και ντουέτο με την Sarah Brightman με Εγγλέζικο τίτλο και στίχους: "Time to say goodbye"!!! :D :D :D

Reaction score
1
Ψάχνω και γω ένα τραγούδι εδώ και πολύ καιρό με νόμιμους και....μη τρόπους με μηδενικό αποτέλεσμα :shock: Είτε δεν είναι διαθέσιμο, είτε δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμα και το άλμπουμ στο οποίο υπάρχει το ..........άσμα βρίσκω μόνο μεταχειρισμένα αντίτυπα...(βινύλια)
Υπάρχει λοιπόν κανείς που στα περίφημα 80's είχε νοιώσει όμορφα ακούγοντας το Footsteps των Motels ;;;;;;;;;;; :D
Αν ναι, καμμιά ιδέα που να το βρω και γω;;; :lol:

Reaction score
14
babis-gap said:
Ψάχνω και γω ένα τραγούδι εδώ και πολύ καιρό με νόμιμους και....μη τρόπους με μηδενικό αποτέλεσμα :shock: Είτε δεν είναι διαθέσιμο, είτε δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμα και το άλμπουμ στο οποίο υπάρχει το ..........άσμα βρίσκω μόνο μεταχειρισμένα αντίτυπα...(βινύλια)
Υπάρχει λοιπόν κανείς που στα περίφημα 80's είχε νοιώσει όμορφα ακούγοντας το Footsteps των Motels ;;;;;;;;;;; :D
Μπαμπη το εχω και είναι 6.7Mb... πώς στο στέλνω?

Reaction score
1
Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!! Να στείλω mail με PM???????? Υποστηρίζει το yahoo mail τέτοιον όγκο, έχω και ...εναλλακτικές αλλά με τα μεγάλα δεδομένα δεν ξέρω..... πάντως συνδέομαι με DSL2000...

Γιά το κομμάτι τώρα, εδώ και χρόνια ούτε σε ραδιόφωνο, μιλάω από ελεύθερο δορυφορικό μέχρι ...κωδικοποιημένο, ούτε ιντερνετικό ούτε πουθενά, σα να απαγορεύτηκε αυτό το κομμάτι...
Πολλά έχουμε να ακούσουμε καιρό, αλλά σε κάποια φάση μονολογούμε, νάτο ρε..........

Reaction score
14
babis-gap said:
Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!! Να στείλω mail με PM???????? Υποστηρίζει το yahoo mail τέτοιον όγκο, έχω και ...εναλλακτικές αλλά με τα μεγάλα δεδομένα δεν ξέρω..... πάντως συνδέομαι με DSL2000...

Γιά το κομμάτι τώρα, εδώ και χρόνια ούτε σε ραδιόφωνο, μιλάω από ελεύθερο δορυφορικό μέχρι ...κωδικοποιημένο, ούτε ιντερνετικό ούτε πουθενά, σα να απαγορεύτηκε αυτό το κομμάτι...
Πολλά έχουμε να ακούσουμε καιρό, αλλά σε κάποια φάση μονολογούμε, νάτο ρε..........
κάτσε θα το ανεβάσω σε rapidshare!!!!

Reaction score
1
Ακουστά, αλλά δεν το ...δούλεψα ποτέ , ελπίζω να μην θέλει ειδικές γνώσεις......... 8)

V

VIDEOMIX

Guest
dream_GR said:
babis-gap said:
Μπαμπη το εχω και είναι 6.7Mb... πώς στο στέλνω?
Καλά, αυτό ειναι εύκολο. Και εγώ το έχω. Ο dream θέλει πιο δύσκολα. :lol:
Του έχω εγώ μια δοκιμασία που εδώ και μέρες του έχω πεί. Ελπίζω να μου το βρεί.

Reaction score
1
Να ευχαριστήσω δημόσια τον Γιάννη :!: Το ...Foustes :lol: βρίσκεται ήδη στην βιβλιοθήκη του iTunes!!!
Thanks again
Φιλικά
Μπάμπης

Reaction score
5
Βρε guys, να ρωτήσω κάτι; Έχετε internet? ADSL? Πώς στο καλό καταφέρνετε να ΜΗΝ έχετε ότι ζητήσετε από μουσική; Εντάξει, είπαμε, περίεργα hiβαντίστικα ακούσματα είναι λίγο δύσκολο (όχι ακατόρθωτο), αλλά ούτε απλά mp3s?
Για ρίχτε καμμιά ματιά στα P2P networks, αλλά και στα iTunes store, emusic.com, MSN music, Napster κλπ κλπ. Για πιο ψαγμένους υπάρχει το IRC και το Usenet. Αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, και αυτή λέγεται internet! :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas