Ψάχνω για ένα τραγούδι!!!

Reaction score
188
κατεβασα το ilusion του david coperfield και σε μια φαση κανει ενα μαγικο και εξαφανιζεται η κοπελα και παρνει την θεση της ο david που ηταν κρυμενος σε ενα σεντονι στον αερα.

εκεινη τη στιγμη παιζει ενα ατμοσφαιρικο κοματι και τραγουδαει κατα 99% ο phil colins. Και λεει (ηρεμα)cant you feel my heart,cant you feel my hearttttt (oυρλιαζει)ΝΟW LISTEN ME MAMA! MAMAA MAMAAAAAA YOU TAKE AWAY MY LAST CHANS,DONT TAKE AWAY cant you feel my heart...(αλλαζει τεμπο)its hatch to watch four me mama...but i halling wait...no i want to harte yου BUT IS SCARE IS OVER AAAAAAAAAAAAA

και εχω ποροθει ασχημα με το κοματι.ξερει κανεις πιο ειναι?κατεβασα αρκετα του Phil colins αλλα τιποτα.

Reaction score
1
ak1s said:
Βρε guys, να ρωτήσω κάτι; Έχετε internet? ADSL? Πώς στο καλό καταφέρνετε να ΜΗΝ έχετε ότι ζητήσετε από μουσική; Εντάξει, είπαμε, περίεργα hiβαντίστικα ακούσματα είναι λίγο δύσκολο (όχι ακατόρθωτο), αλλά ούτε απλά mp3s?
Για ρίχτε καμμιά ματιά στα P2P networks, αλλά και στα iTunes store, emusic.com, MSN music, Napster κλπ κλπ. Για πιο ψαγμένους υπάρχει το IRC και το Usenet. Αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, και αυτή λέγεται internet! :D
Eχουμε Ιντερνετ και ADSL και εκτός από τα Ρ2Ρ και τα άλλα γιά τους .........ψαγμένους, που γιά δικούς μου λόγους δεν τα κοίταξα, έψαξα σε αυτά που αναφέρεις και σε πολλά άλλα, όπως AOL, Connect, Freenet, Musicload, FHM Music, Medion, MP3.de, one4music, Tiscali και δεν το έχουν και επειδή ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ και αυτή λέγεται Ιντερνετ ρώτησα και στο avsite όπου με την βοήθεια των καλοπροαίρετων (δεν ήταν μόνο ο Γιάννης, αλλά και άλλοι με PM), βρήκα το διασκεδαστικό τραγουδάκι που έψαχνα ........χωρίς αναφορές γιά δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα ακούσματα..................που δεν είναι γιά τους ανυποψίαστους σαν και μένα

Φιλικά
Μπάμπης

Reaction score
1
ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ said:
κατεβασα το ilusion του david coperfield και σε μια φαση κανει ενα μαγικο και εξαφανιζεται η κοπελα και παρνει την θεση της ο david που ηταν κρυμενος σε ενα σεντονι στον αερα.

εκεινη τη στιγμη παιζει ενα ατμοσφαιρικο κοματι και τραγουδαει κατα 99% ο phil colins. Και λεει (ηρεμα)cant you feel my heart,cant you feel my hearttttt (oυρλιαζει)ΝΟW LISTEN ME MAMA! MAMAA MAMAAAAAA YOU TAKE AWAY MY LAST CHANS,DONT TAKE AWAY cant you feel my heart...(αλλαζει τεμπο)its hatch to watch four me mama...but i halling wait...no i want to harte yου BUT IS SCARE IS OVER AAAAAAAAAAAAA

και εχω ποροθει ασχημα με το κοματι.ξερει κανεις πιο ειναι?κατεβασα αρκετα του Phil colins αλλα τιποτα.
:D 8)

Reaction score
5
Μπάμπη, δεν γράφω πράγματα απλά για να τα γράψω. Πάτησα ένα απλό "motels footsteps" στο searchbox του emule και μου έβγαλε πάνω από 45 hits (αυτή την στιγμή που το ξαναέψαξα μου βγάζει 47). Και αυτό είναι γιατί το κομμάτι είναι μάλλον σπάνιο, αλλιώς συνήθως είναι εκατοντάδες.
Ναι, είναι τόσο απλό! Δεν έγραψα για να ειρωνευτώ, έγραψα για να βοηθήσω!
Το internet δεν είναι μόνο το web. Για την ακρίβεια είναι ένα μικρό μέρος του. Προτείνω να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε σε μεγαλύτερο βαθμό.

Άν κάποιος θέλει περαιτέρω βοήθεια, ας μου στείλει PM.

Reaction score
51
ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ said:

Genesis!!!

Reaction score
7
ak1s said:
Βρε guys, να ρωτήσω κάτι; Έχετε internet? ADSL? Πώς στο καλό καταφέρνετε να ΜΗΝ έχετε ότι ζητήσετε από μουσική; .....
Αν ειναι free.... το θεμα ειναι να το κατεβασεις για να το ακουσεις ΠΡΙΝ το αγορασεις.... Προσωπικα -τωρα που εχω aDSL- ολα τα ασφαλη mp3 κατεβαστηρια εχουν κλεισει....

Reaction score
5
Γιώργο, χρειάζεσαι επειγόντως φροντιστήριο me thinks :D
Για αρχή, δες το eMule. Αν δεν βρίσκεις κάτι εκεί (δύσκολο), υπάρχουν και τα torrents. Αν ούτε αυτό αρκεί, υπάρχει το Usenet. OΚ, πρέπει να πληρώσεις μια συνδρομούλα για το καλό το πράμα, αλλά μπορείς να βρίσκεις και HD περιεχόμενο έτσι. Και τέλος υπάρχει και το IRC.
Τι άλλο να πω...όλα τα είπα!!! :D

Reaction score
51
Γιώργος Ανδρεάδης said:
η αληθεια ειναι οτι μετα τη napster και winmx εποχη εχω μεινει λιγο πισω....
και το Audiogalaxy!!!!!

Reaction score
50
Λοιπόν ψάχνω κι εγώ μερικά κομματάκια: το ένα είναι αυτό που ακούγεται εδώ και κάποιο (αρκετό) καιρό των Depeche Mode αν δεν απατώμαι που δε γνωρίζω αν είναι κάποιο "καινούριο" (σε εισαγωγικά γιατί το ακούω απ' τον προηγούμενο χρόνο) ή remix παλιού κομματιού, πάντως μεταξύ των στίχων αναφέρεται και κάτι τέτοιο: "...come on, I'm talking to you". Καμιά ιδέα;

Επίσης είναι ένα ακόμα κομμάτι που ψάχνω, αν γνωρίζετε ποιανού είναι, ρώτησα σε κάνα δυο δισκοπωλεία, όλοι το'ξεραν στο rock section, κανείς δεν το'χε διαθέσιμο και επίσης ξέχασα και τον τίτλο του καλλιτέχνη! Κι αυτό ακούγεται σχετικά συχνά, και πάει: "And then she says, it's ok...but she's a super girl and super girls don't cry".

Τέλος μερικά κομμάτια επίσης των τελεταίων 1-2 χρόνων απ' τα οποία έχω μόνο στίχους:

Ψιλοbitάκι: "surround me... with your love... understand me... I need you now..." (ή κάπως έτσι).

Άσχετο: "I can see the shine, I can see the shine in you... I can see it in your eyes so why don't you... do something...".

Μάλλον αρκετά γνωστό: "Who do you need... who do you love... when I come undone" (ίσως όχι ακριβώς έτσι).

Κι ένα ακόμα (γυναικεία φωνή νομίζω): "Whenever I'm down... I call on you my friend".

Sorry για τις αρκετές... αναζητήσεις, αλλά πάντα είχα αυτή την απορία (και το πρόβλημα): ακούς κάποια κομμάτια στο ραδιόφωνο. Πώς στην ευχή τα βρίσκεις για να τα ζητήσεις;;; Πας να τα τραγουδήσεις στο δισκοπωλείο και εύχεσαι να καταλάβει κάτι ο πωλητής;;; Υποτίθεται ότι αυτό το πρόβλημα θα το έλυνε το RDS (και καλά θα έγραφαν τίτλο - καλλιτέχνη) αλλά απ' όσο έχω ακούσει αντί γι' αυτό μερικοί σταθμοί έχουν και υπηρεσία να στείλεις SMS (επί πληρωμή φυσικά) για να μάθεις τις πληροφορίες αυτές!!! Τέλοσπάντων, μη βγαίνουμε και εκτός θέματος, απλά έχω συγκρατήσει μερικούς στίχους κομματιών από δω κι από'κει που ψάχνω εδώ και κάποιο καιρό να τα βρω, οπότε τα'βαλα μαζεμένα. Α επίσης αν γνωρίζετε και σε ποιο album κυκλοφορούν (ή αν βρίσκονται σε single)... αλλά φυσικά το βασικό είναι ο τίτλος και ο καλλιτέχνης, τα άλλα τα βρίσκουμε.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μάνος Σταυρόπουλος said:
Λοιπόν ψάχνω κι εγώ μερικά κομματάκια: το ένα είναι αυτό που ακούγεται εδώ και κάποιο (αρκετό) καιρό των Depeche Mode αν δεν απατώμαι που δε γνωρίζω αν είναι κάποιο "καινούριο" (σε εισαγωγικά γιατί το ακούω απ' τον προηγούμενο χρόνο) ή remix παλιού κομματιού, πάντως μεταξύ των στίχων αναφέρεται και κάτι τέτοιο: "...come on, I'm talking to you". Καμιά ιδέα;

Επίσης είναι ένα ακόμα κομμάτι που ψάχνω, αν γνωρίζετε ποιανού είναι, ρώτησα σε κάνα δυο δισκοπωλεία, όλοι το'ξεραν στο rock section, κανείς δεν το'χε διαθέσιμο και επίσης ξέχασα και τον τίτλο του καλλιτέχνη! Κι αυτό ακούγεται σχετικά συχνά, και πάει: "And then she says, it's ok...but she's a super girl and super girls don't cry".

Τέλος μερικά κομμάτια επίσης των τελεταίων 1-2 χρόνων απ' τα οποία έχω μόνο στίχους:

Ψιλοbitάκι: "surround me... with your love... understand me... I need you now..." (ή κάπως έτσι).

Άσχετο: "I can see the shine, I can see the shine in you... I can see it in your eyes so why don't you... do something...".

Μάλλον αρκετά γνωστό: "Who do you need... who do you love... when I come undone" (ίσως όχι ακριβώς έτσι).

Κι ένα ακόμα (γυναικεία φωνή νομίζω): "Whenever I'm down... I call on you my friend".
Το "come on, I'm talking to you" είναι από το Shout των Tears for Fears. Δεν ξέρω αν έχουν κάποιο στίχο παρόμοιο και οι DM..

Supergirl - Reamonn

Surround me with your love (αλλά δεν ξέρω τον καλλιτέχνη)

Shine - Kwan

Come undone - Duran Duran

Reaction score
50
Ευχαριστώ Μαρία, για το πρώτο μπορεί να κάνω λάθος, ίσως απλά μου φάνηκε απ' τη φωνή ότι ήταν Depeche Mode.

Reaction score
0
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Εχει κανενας το
Ζερβουδάκης: "Γράμμα σ'έναν ποιητή" ;;
....μελαγχολιες Γιωργακη;;;;
Kαι το γυρισαμε στο Εντεχνο;;; 8)
Aγορι μου ο ΠΟΝΟΣ θελει σκυλαδικο!!! :mrgreen:
Παντως αν ενδιαφερεσαι ακομα για τον "Ποιητη"
και για το "ηταν ενα κοριτσι ,ηταν ενα αγορι ητανε καλοκαιρι λουλουδια χιλια δυο...
...με ξεχασες κοριτσι ,κι ας ημουνα τ΄αγορι ...."
τα εχω. :lol: :lol:
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!
Δοκιμασε και Καζατζιδη.
"Ενα πιατο αδειο στο τραπεζι,
μια καρεκλα παντα αδειανη..."

8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members