Ψάχνω για ένα τραγούδι!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Να ζητήσω κι εγώ κάτι, κάπως πιο, χμ, κάπως;

Μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω το άσμα "να ζήσουν οι κομμώτριες, τα όμορφα κορίτσια"; Υπήρχε σε ένα CD-συλλογή με λαϊκά και δημοτικά, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά..

Δεν αλλάξανε τα γούστα μου ούτε μπέρδεψα τίποτα, αλλά το ψάχνω εδώ και καιρό για το γλέντι της γιορτής μιας φίλης μου, και η ημερομηνία πλησιάζει!

Reaction score
0
Μακης Χριστοδουλοπουλος-"τα πρωτα μου " η καπως ετσι!!!
Μαρια εισαι σιγουρη ομως??
Μηπως καθησες στον ηλιο?
Απο τις μεχρι τωρα μουσικες επιλογες σου
...εχω σοκαριστει με την ερωτηση σου!!!!
:lol: :lol: :lol:

Ωραια ιδεα μου εδωσες παντως!!!

Yoooooooodaaaaaaaa.
"δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυα
σβηνω στο ουισκυ τα δικα σου τα σημαδια..." :mrgreen: :mrgreen:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ευχαριστώ πολύ Andrew!

Διευκρίνισα και παραπάνω ότι το θέλω για ένα συγκεκριμένο γλέντι, οπότε συγχωρούμαι!!!!

Όσο για το αν κάθισα στον ήλιο, όχι, αλλά κάθισα για πολλές μέρες στο νέφος της διοξίνης και των φουρανίων από την πυρκαγιά στη χωματερή, όπως και όλη η ανατολική Θεσσαλονίκη και τα ανατολικά της προάστια όπου βρίσκομαι, και εύχομαι η μόνη συνέπεια είναι το να αρχίζουμε να γουστάρουμε Χριστοδουλόπουλο...

Reaction score
50
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Come undone - Duran Duran
Αυτό το άκουσα χτες απ' το CD ενός φίλου και δεν είναι αυτό που ψάχνω. Για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι πιο album είχε, μπορώ να το κοιτάξω. Πάντως ο τίτλος ήταν "Come undone" αλλά... χωρίς τους στίχους: "Who do you need... who do you love... when I come undone". Μου φάνηκε περίεργο γιατί κι εγώ νόμιζα ότι ήταν των Duran Duran, αλλά δεν ήταν αυτό το κομμάτι...

Μάνος Σταυρόπουλος said:
Κι ένα ακόμα (γυναικεία φωνή νομίζω): "Whenever I'm down... I call on you my friend".
Γνωρίζει κανείς κάτι γι' αυτό;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Υπάρχει και το I come undone της Jennifer Rush (γυναικεία φωνή!).
Οι στίχοι του ρεφρέν, μήπως και βοηθήσουν:

With the touch of your hand
I come undone
With the flash of your burning eyes
I know that you're the only one
I come, I come undone
I come undone

K

katerinaki

Guest
Να προτείνω κάτι....όταν θέλετε να βρείτε κάποια στοιχεία για κάποιο τραγούδι που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πάτε στο google και να γράψετε το στίχο και δίπλα τη λέξη lyrics....Από εκεί σας γράφω τα τραγουδάκια που σιγοτραγουδώ....

Κύριε Μάνο : http://www.google.gr/search?hl=el&q="Whenever+I'm+down...+I+call+on+you+my+friend"+lyrics&meta=

Reaction score
50
Thanks για το tip Κατερινάκι! Και, σε παρακαλώ, όχι "κύριε" Μάνο :) Δε νομίζω να διαφέρουν και τόσο οι ηλικίες μας (και να διέφεραν δηλαδή...). Anyway, thanks again!

K

katerinaki

Guest
Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα...όντως δεν απέχουμε πολύ...απλά από ευγένεια..... :D :D :D

Reaction score
0
Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Ψάχνω το Μ a r g a r i t a του Elvis Prisley αλλά δε ξέρω σε ποιο cd ή σε ποιο soundtrack υπάρχει.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος??

Reaction score
50
Μάνος Σταυρόπουλος said:
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Come undone - Duran Duran
Αυτό το άκουσα χτες απ' το CD ενός φίλου και δεν είναι αυτό που ψάχνω. Για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι πιο album είχε, μπορώ να το κοιτάξω. Πάντως ο τίτλος ήταν "Come undone" αλλά... χωρίς τους στίχους: "Who do you need... who do you love... when I come undone". Μου φάνηκε περίεργο γιατί κι εγώ νόμιζα ότι ήταν των Duran Duran, αλλά δεν ήταν αυτό το κομμάτι...
Προς... αποκατάσταση της αλήθειας: τελικά αυτό ήταν που έψαχνα. Δεν ξέρω πώς μου ξέφυγε την πρώτη φορά που το άκουσα, ίσως άκουγα άλλο κομμάτι (;;!) άντε βρες άκρη. Πάντως ήταν το Come Undone των Duran Duran. Μαρία thanks again.

Reaction score
0
Sambalis said:
loukitsa Λαμπρου said:
Θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα τραγούδι πολύ γνωστό.
Το έχουν τραγουδήσει όλοι οι μεγάλοι τενόροι(Pavarotti,Bocelli κλπ)και ο δικός μας Φραγκούλης.
Εγώ το θέλω από Παβαρότι όμως.Στο ρεφρέν αυτό που λέει μοιάζει με "com de parte ro" ή κάτι τέτοιο.
Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Λουκίτσα το τραγούδι είναι το Co te Partiro - Andrea Bocelli!!!!

Quando sono solo
Sogno allorizzonte
E mancan le parole
Si lo so che non c? luce
In una stanza quando manca il sole
Se non ci sei tu con me, con me
Su le finestre
Mostra a tutti il mio cuore
Che hai accesso
Chiudi dentro me
La luce
Che hai incontrato per strada.

Con te partiro
Paesi che non ho mai
Veduto e vissuto con te
Adesso si li vivr?
Con te partiro
Su navi per mari
Che io lo so
No no non esistono pi?
Con te io li rivivro.

Quando sei lontana
Sogno allorizzonte
E mancan le parole
E io si lo so
Che sei con me con me
Tu mia luna tu sei qui con me
Mio sole tu sei qui con me,
Con me, con me, con me.

Con te partiro
Paesi che non ho mai
Veduto e vissuto con te
Adesso s? li vivr?
Con te partir?
Su navi per mari
Che io lo so
No no non esistono pi?
Con te io li rivivr?
Con te partir?
Su navi per mari
Che io lo so
No no non esistono pi?
Con te io li rivivr?
Con te partiro.
Io con te.
Είναι εκπληκτικό τραγούδι!! Το έχει τραγουδήσει και ντουέτο με την Sarah Brightman με Εγγλέζικο τίτλο και στίχους: "Time to say goodbye"!!! :D :D :D
Τώρα που βρέθηκε το τραγούδι,μήπως το έχει κάποιος για να μου το γράψει??? :lol:

Reaction score
17.548
Αναζητω την ερμηνευτρια αυτων των στιχων:

"Eγω.....ανασαινα ζωες
απ τη δικια μου πιο πολλες
γι αυτο παρασταινα μορφες
που ζουσαν σ αλλες εποχες

και το διασκεδασα ....που κατασκευασα....
τον κοσμο μου με μια αναπνοη...

και η αξια μου....στην ασφυξια μου
απ τις ανασες μου....η πιο πραγματικη!!!"

Ευχαριστω

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
KELLER XRISTINA said:
Αναζητω την ερμηνευτρια αυτων των στιχων:

"Eγω.....ανασαινα ζωες
απ τη δικια μου πιο πολλες
γι αυτο παρασταινα μορφες
που ζουσαν σ αλλες εποχες

και το διασκεδασα ....που κατασκευασα....
τον κοσμο μου με μια αναπνοη...

και η αξια μου....στην ασφυξια μου
απ τις ανασες μου....η πιο πραγματικη!!!"

Ευχαριστω
Είναι από το CD "100 μικρές ανάσες", τραγουδάει η Νατάσα Μποφίλιου.

Πού το ξετρύπωσες κι αυτό... :D Καλοκαίρι είναι, φανταζόμουν ότι θα έφερνες στις αποσκευές σου κάτι πιο
...

Reaction score
17.548
Bρε Μαρακι,εισαι η καλυτερη μηχανη ανευρεσης τραγουδιων!Το τραγουδι αυτο το ακουσα στο ραδιοφωνο του Μαd μεσω της Νοβα και ενθουσιαστηκα!Λαθος μου που δεν ζητησα τη βοηθεια σας πριν τις διακοπες μας...Την κυρια,σαν ερμηνευτρια,δεν την γνωριζω.Η φωνη της ομως...Κυριαρχη!

Στις αποσκευες, :D μου μαχονταν για μια αξιοπρεπη θεση, σπιτικες μαρμελαδες και ....σπιτικες μαρμελαδες της μαμας, της θειας,της γειτονισσας! :shock:Οτι χωρος μου απεμεινε,γεμισε με τα εναπομειναντα βιβλια,περιδικα - τ αλλα βιβλια που αγορασα ηταν τοσα πολλα που τα εστειλα με κουτα-πακετο στο σπιτι να με περιμενουν- και μουσικα cds.Προτιμησα την Ελευθερια Αρβανιτακη στους "Δρομους παραλληλους" μιας και μετα το live της στη Σανη "κερδισε" και τ αλλα μελη της οικογενειας."Λουδοβικο των Ανωγειων" εφερα μαζι μου,"Μαγισσες της Σμυρνης" το Soundtrack,Χαρις Αλεξιου "βυσσινο και νεραντζι",Μελινα Ασλανιδου,Live στο VOX Γαλανη-Πρωτοψαλτη,Μαρινελλα-Θεοφανους,Μητροπανος ΔΗΜΗΤΡΗΣ "Πες μου τ αληθινα σου",Ελενη πετα "Παιδι ακομα",Κωσταντινος θαλασσοχωρης "κατι δυνατο"......και κατι αλλα ψιλα που δεν αξιζει τον κοπο να τ αναφερω.

Εννοειται οτι ολα αυτα τα δισκακια ΔΕΝ ειναι πειρατικα!Μου προτειναν πειρατικα η κοπιαρισμενα cds σε μερικα δισκοπωλεια,γι αυτο το αναφερω. :wink:

Reaction score
7
Της Αρβανιτάκη πρέπει να είναι πολύ καλό το άλμπουμ γιατί μια ματιά που του έριξα στο Metropolis είχε μέσα πολλά καλά κομμάτια όπως αυτά που είχε βγάλει για το σίριαλ Αναστασία και τα οποία λατρεύω...

Reaction score
17.548
Καλη ειναι η κασετινα με 2 cds και 1 dvd.Ακομα καλυτερη ειναι ζωντανη στη σκηνη η Ελευθερια!Το ρεπερτοριο της σ αυτη την περιοδεια ηταν τοσο ποικιλο,πλουσιο,αρτια παρουσιασμενο, που συνεπηρε και τα παιδια και δεν μου "μουρμουρισαν' καθολου! :lol:

Reaction score
17.548
Αυτο το τραγουδι και τον ερμηνευτη που ψαχνω,ειναι για πολυ καλους λυτες:

Χειροκροτηματα στην αρχη,(απο live συναυλια?,εμφανιση?).

"Εσυ,εισαι το τυχερο μου αστερι...."

Ειναι μια φωνη ανδρικη που θυμιζει αλλη εποχη.Ισως δεκαετια `50...

Reaction score
0
Προς κους Σταυρόπουλο και Κουκουράκη :
Αν και αφορά σε παμπάλαια posts για κάθε ενδεχόμενο :
α) Whenever I'm down I call on you my friend....., πρόκειται για το "My Friend" των Groove Armada.
β) Καλά, συγκινήθηκα που κάποιος έψαχνε κάτι από το Unexpected Guest των Demon. Έχω το lp και προ πολλού το έχω ηχογραφήσει σε cd. Διάβασα ότι βρήκες το χαλασμένο κομμάτι σε Mp3, πάντως αν θες υπάρχει κόπια όλου του δίσκου διαθέσιμη.
Τηλέφωνο 6977685231.
Ας ζητήσω και εγώ κάτι, ψάχνει η γυναίκα μου ένα σουξεδάκι της εποχής που λέει "la la la la la wonderful" ή κάπως έτσι. Πως λέγεται και ποιος το λέει ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa