- Μηνύματα
- 5.168
- Reaction score
- 10
Εγω διαφωνησα απλα με την γενικοτητα που διατυπωσε ο Κωστας.
Ωραία ερώτηση και ίσως θα άξιζε να απαντηθεί σε ξεχωριστό thread όπου ο καθένας μας θα μπορούσε να γράψει τι θεωρεί ως "σοβαρή" ενασχόληση με το hobby και ποιούς ανθρώπους του χώρου (είτε χομπίστες είτε επαγγελματίες...or a bit of both) εκτιμάει με βάση τα παραπάνω.Ολοι οσοι ασχολουνται σοβαρα με το χομπυ λενε οτι το μελλον ειναι το dsp?Τι εννοεις σοβαρα?
Νίκο, αναφερόμουν καθαρά σε οικιακή χρήση.Η διαφωνία μου με τον Κώστα είναι ότι η εφαρμογή των dsp δεν είναι μόνο το μέλλον, είναι το παρόν αλλά και το παρελθόν.
Eίπα "λένε πως το DPS είναι το μέλλον", έχει διαφορά.Επειδη εσθ και ενας φιλος σου γουσταρετε το dsp δεν σημαινει οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΣΧΟΛΟΘΝΤΑΙ ΜΕ DSP.
Γιώργο, υπάρχουν αρκετές πληροφορίες, τουλάχιστον για αρχή, και στο review της συσκευής στο avmentor.Σε ευχαριστώ για το link, αλλά ζητάω παραπάνω πληροφορίες.