Ψιτ, μικρέ! Πιάσε πέντε κιλά ριβιού!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
Χεράκια δεν έχω? Θυμάσαι την ατάκα του Ορέστη Μακρή στο "Ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο"? Ήταν στην εκδρομή, όπου εξεθείαζαν την παιδαγωγική αξία του χαστουκιού που εισήγαγε ο Παπαμιχαήλ - και λέει ο Μακρής: "Μωρέ εγώ τον παρομοιάζω με τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο" 8)
Λες ο Ντοχερτης να ειναι κανενας μποντυμπιλντερας :shock: :shock: ;;

Για να προσεχω πως του "μιλαω" :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι καλά που θα ήταν αν ασχολιόμασταν μόνο με τα θέματα και όχι ο ένας με τον άλλον... :(
Τηλέφωνα, mail, pm δεν έχετε ρε? :twisted:

Reaction score
3.576
LUXMAN said:
RDoherty said:
Χεράκια δεν έχω? Θυμάσαι την ατάκα του Ορέστη Μακρή στο "Ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο"? Ήταν στην εκδρομή, όπου εξεθείαζαν την παιδαγωγική αξία του χαστουκιού που εισήγαγε ο Παπαμιχαήλ - και λέει ο Μακρής: "Μωρέ εγώ τον παρομοιάζω με τον Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο" 8)

Ασε καλύτερα , έμαθα ότι έχει φάει μέχρι σήμερα ζωντανούς τουλάχιστον 5 αντιπροσώπους υπερτιμημένων καλωδίων και 10 reviewers ποιητές.
Για πρωΙνό χτυπάει συνήθως μια ομελέτα με αμελέτητα μελών που μάζεψε την προηγούμενη ημέρα από τα forums (foratatums, foratoria, forae, forateriers e.t.c, e.t.c ..)

Reaction score
3.576
Παναγιωτης Κροκος said:
πειραζει πειραζει.
αυτοι που ειναι ξεμεθυστοι τι χρωστανε να τα διαβαζουν?
Εγώ τα βρίσκω διασκεδαστικά αυτά που γράφουν οι reviewers ποιητές. Ενεργούμαι κανονικά και έπαψα να έχω πρόβλημα. Εκοψα και το AllBran που ήταν ακριβό.

Reaction score
3.576
Ο σωστός γέρος χαΙεντάς φεύγει με "Βάνα Μπάρμπα" ... ή κάτι αντίστοιχο σε νεότερη έκδοση. (Μπέμπα version)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
LUXMAN said:

Γιατί, μήπως κι ο Κουκουτσάκης που είναι και υπαρκτό πρόσωπο (sic) δεν είναι μποντυμπιλντεράς? Ούτε αυτόν φοβόμαστε ούτε κανέναν άλλον (έτσι Κατερινάκι?) :lol:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κώστας Κόγιας said:
LUXMAN said:
Ας ανεβασουν -ουμε ομως και ενα σοβαρο κειμενο , οποιο θεωρουν υποδειγμα . Μην ειμαστε συνεχεια απαξιωτικοι .

Επισης προτεινω καποιοι ιδιως ,αυτοι που κατακρινουν τα γραπτα των αλλων ,να "ανεβασουν" ενα κειμενο αξιολογησης μιας Hi End συσκευης γραμμενο απο τους ιδιους . Αν μαλιστα ειναι και καποια απο αυτες που ενεπνευσαν τα παραπανω ριβιους ακομα καλυτερα .

Κυριε Κογια , κυριε Ντοχερτη ακουτε ;
Μαρίνε, εάν εννοείς να κάνω σωστά και δωρεάν* αυτό που κάποιοι άλλοι κάνουν λανθασμένα και επί πληρωμή, λυπάμαι, αλλά όχι, δεν το κάνω, για έναν πολύ απλό λόγο. Διότι ένας πολύ καλός φίλος, που γνώρισα μέσω του Ιντερνετίου, με έκανε να συνειδητοποιήσω το **αυτονόητο: ότι δηλαδή είναι ανήθικο να κάνεις δωρεάν αυτό που κάποιος άλλος το κάνει για να βγάλει το -όποιο- ψωμί του. Όμως, η επ’ αμοιβή εργασία δεν εξυπακούεται ότι θέτει τον καθένα να γράφει αρλούμπες σαν τις παραπάνω, όντας στο απυρόβλητο της κριτικής, έτσι δεν είναι;
*Κωστα δεν εννοω να γινεται αυτο σε σταθερη βαση . Θα μπορουσε ομως καποιος να γραψει απαξ μια αξιολογηση ωστε να εκτιμησουμε ολοι και την δημιουργικη πλευρα της προσωπικοτητας του . Γιατι στην χωρα μας οι 99% ειναι σχολιαστες-επικριτες και 1% δημιουργοι .

**Διαφωνω πληρως με τον φιλο σου εκτος αν ολοι οσοι γραφουν στο AVSITE για την υπαρξη νεων συσκευων , για τα τεχνικα χαρακτηριστικα κλπ ...πληρωνονται !!! :shock: :shock:
Μ αυτη την λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν fora οπως αυτο γιατι κοβουν το ψωμι του "ειδικου" τυπου !!

Reaction score
164
Υπάρχουν όμως κάτι λουλούδια reviewers... Μα κάτι λουλούδια...
Στο RAM (σοβαρό περιοδικό ανέφερα, αλλά τέλος πάντων) υπάρχει κάποιος που γράφει για φωτογραφικές μηχανές και είναι παντελώς άσχετος, γράφει και βλακείες. Και ας του πει και κάποιος επιτέλους ότι λέμε "το σώμα της μηχανής" και όχι το... "σκάφος"! :shock: :x Μα ποτέ δεν είχε την παραμικρή επαφή με το χώρο της φωτογραφίας;

Reaction score
298
LUXMAN said:
Γιατι στην χωρα μας οι 99% ειναι σχολιαστες-επικριτες και 1% δημιουργοι.
Λανθασμένοι οι αριθμοί σου. Δυστυχώς στην Ελλάδα η πλειοψηφία αποτελείται από μεταπράτες, η πλειοψηφία των οποίων είναι περιττοί και επιβαρύνουν την οικονομία και την κοινωνία. Hint, hint ...

Reaction score
3
Κώστα, ειλικρινά με τιμά η πρότασή σου, δεν θα μπορούσα όμως ποτέ να τη δεχτώ.
Ο λόγος είναι απλός: δεν είμαι, ούτε υπήρξα ποτέ, "ειδικός στη βασική θεωρία ακουστικής".
Ούτε και σε κάποια άλλη θεωρία.
Δεν είμαι αυτό που λένε "ειδικός", γενικώς...//;-)

Αν κάποιος αξίζει αυτό τον τίτλο, θα έλεγα πως είναι ο κ. Ι. Βαλάκας (θαρρώ πως είναι και μέλος) ή, εφόσον κωλύεται, ο κ. Β. Μαρκουλής.

Αυτοί, ναι: έχουν την έξωθεν (και έσωθεν) καλή μαρτυρία για να φέρουν εις πέρας αυτό που οραματίζεσαι...

Reaction score
14
Παίδες το πάμε μακριά.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μεταφραστούν διαφορετικά...πέρα από "καθαρή βλακεία" και "δημοσιογραφική ανικανότητα" τα αποσπάσματα που διαβάσαμε παραπάνω.

Όπως είπε και ο Τσαρουχάς....δεν είναι για γέλια.
Για κλάμματα είναι.
Και για όποιον αγοράζει αυτές τις αηδίες επιδοτώντας και επικροτώντας εμμέσως την παραγωγή βλακείας...
Και για όποιον τις εκδίδει συνυπογράφοντας τις...
Και για το ζωντόβολο που του παραχωρήθηκε "βήμα" για να μας...ψυχαγωγήσει..για μερικούς μήνες.

Αυτή η ολική ανικανότητα γεμίσματος σελίδας περιοδικού με αξιώσεις δεν έχει να κάνει ούτε με hi end, ούτε
με Low end....ούτε με κανένα άλλο αντικείμενο.

Έχει να κάνει με την κατάντια του Ελληνικού (εν)τύπου γενικότερα.

Reaction score
14
Σπύρος Κωστόπουλος said:
Κώστα, ειλικρινά με τιμά η πρότασή σου, δεν θα μπορούσα όμως ποτέ να τη δεχτώ.
Ο λόγος είναι απλός: δεν είμαι, ούτε υπήρξα ποτέ, "ειδικός στη βασική θεωρία ακουστικής".
Ούτε και σε κάποια άλλη θεωρία.
Δεν είμαι αυτό που λένε "ειδικός", γενικώς...//;-)

Αν κάποιος αξίζει αυτό τον τίτλο, θα έλεγα πως είναι ο κ. Ι. Βαλάκας (θαρρώ πως είναι και μέλος) ή, εφόσον κωλύεται, ο κ. Β. Μαρκουλής.

Αυτοί, ναι: έχουν την έξωθεν (και έσωθεν) καλή μαρτυρία για να φέρουν εις πέρας αυτό που οραματίζεσαι...

Φίλτατε Σπύρο δεν χρειάζεται κανείς να είναι "ειδικός".
Είναι πηγμένη η χώρα από αυτούς.

Απλά ...λογικός ...χρειάζεται να είναι.

Κοινά λογικός. Τίποτε άλλο.

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
preve said:
Φίλτατε Σπύρο δεν χρειάζεται κανείς να είναι "ειδικός".
Έλα που χρειάζεται... Τες πα.

Αν είναι οι "ειδικοί" να μοιάζουν σε εκφορά με τους συγγραφ ....συντάκτες των παραπάνω κωμικών κειμένων...να λείπει Νίκο το βύσσινο.

Ειδικότερα αν δεν έχουν την ειδική ικανότητα να ξεχωρίσουν το χρήσιμο από το άχρηστο και την ανούσια
επιστημονικοφανή λογοδιάρροια από την ουσία....πάλι να μένει το βύσσινο.

Reaction score
14
Η ειδικότητα η οποία δεν συνδιάζεται με κάποιες πολύ συγκεκριμένες αρετές δεν μπορεί να
χαίρει εκτίμησης σε καμμία έκφανση της ζωής μας.

Το αντίθετο μάλιστα.

Reaction score
14
Πως να στο πω....

Ξέρω αρκετούς ειδικούς ιατρούς-κομμώτριες (sorry κορίτσια) και αρκετούς ειδικούς μηχανικούς ζωντόβολα.
Πρέπει να γνωρίζω μάλιστα προσωπικά καμμιά 500αριά ειδικούς στους υπολογιστές.
Ειδικούς στο format.

Έγινα κατανοητός;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι βρε παιδί μου αλλά εγώ κυριολεκτώ. Αν ήταν ειδικός, θα ήταν για όλους μας τα πράγματα καλύτερα...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas