- Reaction score
- 51
:mrgreen: :mrgreen:Ναι, αλλά Ariston = Άριστον, πώς σου ξέφυγε;;ak1s said:Α, δεν την πάω την Ariston, εμάς τους Ελληνες, τους φωστήρες του κόσμου δεν μας τιμά...α, όλα κι όλα... :mrgreen:

Μα είναι γνωστό ότι μας αντιγράφουν οι βάρβαροι...μην σου πω ότι οι αρχαίοι έλληνες επινόησαν το στεγνωτήριο με κυλινδρική πρέσσα μαζί με την Στιρέλα...Μαρία Παρασκευοπούλου said:Ναι, αλλά Ariston = Άριστον, πώς σου ξέφυγε;;![]()

Γιάννης Δημητρόπουλος said:Πλάκα πλάκα αυτές τις μέρες με έχει πάει......μ@μιώντας!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά το γνωστό θέμα με την λάμπα του προβολέα είχα και νέο κρούσμα....
Κάηκε το μοτέρ του (μόλις 8 μηνών, με εγγύηση 3 ετών) καταψύκτη!!!!!
Και η λ@λ@κία ήταν ότι μέσα υπήρχαν τρόφιμα (κρέατα, ψάρια, παγωτά κ.ο.κ) κόστους 150+ ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν μπαίναμε στο σπίτι επέλεξα όλες τις συσκευές να 'ναι ARISTON. Και μέχρι τώρα το όνομά τους είναι (και ελπίζω να είναι) αντιπροσωπευτικό της συμπεριφοράς τους στον τομέα αξιοπιστία/ ευχρηστία/ απόδοση/ ποιότητα κατασκευής/ εμφάνιση, Σε όλα τους ο σχολιασμός μου θα ήταν ARISTON.
Εεε λοιπόν, στον καταψύκτη (για μπαλκονιού μιλάω) επέλεξα......ΠΙΤΣΟΣ.
Αλλά η αξιοπιστία του ήταν Πίτσος....μπλε!!!!!!!
Δεν με απασχολεί το κόστος των τροφίμων....
Δεν με απασχολεί η ταλαιπωρία.....
Με χαλάει ότι στο μηχάνημα αυτό (ακόμα και αν αλλαχθεί το μοτέρ ή αλλαχθεί με νέο όλος ο καταψύκτης) έχει μπει στην μαύρη λίστα και δεν θα έχω καμία εμπιστοσύνη για την συντήρηση των τροφίμων. Βέβαια θα μπορούσα να βάζω μόνο παγάκια....Αλλά δεν έχω μπαρ, οπότε μάλλον περιττό είναι να έχω έναν καταψύκτη μόνο για παγάκια............................
Εχθές είχα και το κρούσμα με το password!!!!
Άντε να δούμε τι άλλο θα μας ξημερώσει..........![]()
![]()
![]()
![]()
Andrew said:dad μου φαινεται οτι ο καταψυκτης αποδειχτηκε για τον ....πιτσο. 8)
Και επειδη και 'μενα με παει μ@μιώντας και το εχω ψαξει
θα σου πω τι γινεται:
MAΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ GINIA-06 :shock:
![]()
![]()
από διαστάσεις 1,98x0,75 ? ή κάνω λάθος?spylab said:Liebherr CNes 5056 ,1400 euro μετρητα :arrow: (PM), το απολυτο ψυγειο με διαφορετικα μοτερ για
ψυξη-καταψυξη.
Oh Yessss!!! Στα 1050€ σε λευκο.... Τελικα (τυχαια) αρεσε στη μανα αυτο... οποτε η διαταγη εξετελεσθη.... (το καλο ειναι οτι λογω επαγγελματικων επαφων μου το κοστος θα πεσει -100€ και κατι ψιλα....)spylab said:Liebherr CNes 5056 ,1400 euro μετρητα :arrow: (PM), το απολυτο ψυγειο με διαφορετικα μοτερ για
ψυξη-καταψυξη.