Ως επίγευση του εφετινού High End Show

Reaction score
3.576
Τελικά ψώνισε κάποιος από εσάς κάτι που είδε και άκουσε στην έκθεση ?
Εγώ όχι .

Reaction score
81
g.kar said:
Δουλεύει όμως και ανάποδα. Πολλοί οι υποψήφιοι αγοραστές, άρα δουλεύω με μικρότερο ποσοστό κέρδους πουλάω μεγαλύτερη ποσότητα και κερδίζω περισσότερα 8)

Δεν περιμένεις να πουλήσεις 5 ενισχυτές και 5 ηχεία σε 5 Κώτσους το μήνα για να βγάλεις το νοίκι σου. :lol:
Δέν συμφωνώ. Προσωπικά θα προτιμούσα να δουλεύω λιγότερο και να βγάζω περισσότερα.
Δέν είναι κακό να αποζητάς το μέγιστο κέρδος με τον λιγότερο δυνατότερο κόπο. Είναι ανθρώπινο. :)

Οσον αφορά τα ποσοστά κέρδους στις "καλές" και κατά συνέπειαν ακριβές συσκευές είναι λογικότατα αν λάβουμε υπ΄όψιν τα παρακάτω :

Το κατάστημα είθισται να έχει προς επίδειξη κάποιες απο αυτές τις συσκευές. Το κόστος του κεφαλαίου που δεσμεύεται είναι αρκετά σημαντικό.

Πόσες πωλήσεις των συγκεκριμένων συσκευών πρέπει να γίνουν για την "απόσβεση" αυτού του κόστους ?

Μετά απο πόσο καιρό θα αρχίσει να έχει κέρδος το κατάστημα απο αυτές τις συσκευές ?

Κάθε πότε πωλούνται ακριβά μηχανήματα ?

Οχι πολύ συχνά.

Δυστυχώς οι "καλές" συσκευές είναι και θα παραμείνουν εκτός των δυνατοτήτων του μέσου αγοραστή.

Η νομοτέλεια της αγοράς, οι νόμοι του marketing, και η λογική του οικονομικού συστήματος στο οποίο ούτως ή άλλως λειτουργούμε όλοι μας δεν επιτρέπουν - προς το παρόν - και πολύ αισιοδοξία.

ΥΣΤ.
Να τονίσω ότι όλα αυτά που γράφω στο forum είναι αποκλειστικά προσωπικές μου απόψεις.
Σε καμμία περίπτωση δεν εκπροσωπώ επίσημα ή ανεπίσημα την ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ.
Θα προτιμούσα να γράφω με ψευδώνυμο αλλά ως επαγγελματίας του χώρου οφείλω να σηκώσω επωνύμως το βάρος αυτών που γράφω.

Reaction score
14
RDoherty said:
preve said:
..όλο κάποιο marketing ματζούνι θα βρεθεί...
Όπως το γκουχ γκουχ γκουχ γκουχ γκουχ γκουχ γκουχ γκουχ borosilicate? :lol:
Είσαι πολύ πίσω.

To χμ...χρχρχρχρ...φτου....RUR(R)...σου λέει κάτι; 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μου αρέσουν πολύ αυτές οι εποικοδομητικές συζητήσεις. Θα ήθελα να δω όμως έστω ΕΝΑ post με επί της ουσίας αντικείμενο. Νομίζω ότι η κατηγορία έχει συγκεκριμένο θέμα. Σε όποιον δεν αρέσει ας επιλέξει άλλη να περνάει την ώρα του.

Reaction score
14
Ξεχνάς ότι χρωστάω κάτι φωτογραφίες από την "επίγευση" της έκθεσης. :wink:
Να τις βάλω εδώ...ή να ανοίξω νέο;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλό μου φιλαράκι, άγιε άνθρωπε, χρυσό μου παιδί, πάρε με ένα τηλέφωνο, έχω μια προσφορά να σου κάνω. 8) :lol: :lol: :lol:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas