- Reaction score
- 23.166
Αδιακρισίας συνέχεια! Μήπως είναι εφικτή μια ρεπεράζ του χώρου με δυο-τρεις φωτό; Τέσσερις, ίσως. Πόσες είναι οι γωνίες;4. Στροφή 180 μοιρών, γιατί ο χώρος είναι χάλι και δεν πρόκειται να ακούσω σωστά, οπότε...
Αδιακρισίας συνέχεια! Μήπως είναι εφικτή μια ρεπεράζ του χώρου με δυο-τρεις φωτό; Τέσσερις, ίσως. Πόσες είναι οι γωνίες;4. Στροφή 180 μοιρών, γιατί ο χώρος είναι χάλι και δεν πρόκειται να ακούσω σωστά, οπότε...
Θα θελα.......Θα θελες;![]()
ναι,Αδιακρισίας συνέχεια! Μήπως είναι εφικτή μια ρεπεράζ του χώρου με δυο-τρεις φωτό; Τέσσερις, ίσως. Πόσες είναι οι γωνίες;

μου βάζεις δύσκολα,Κάνε αρχικά κάτι με τους γυμνούς τοίχους. Όσα λεφτά και να δώσεις σε εξοπλισμό, θα ακούς το δωμάτιο και όχι τα μηχανήματα. Τα (εξαιρετικά) ηχεία σου δεν τα έχεις ακούσει ακόμα.
Πίστεψε με, είναι πολύ πιο εύκολο από ο,τι φαντάζεσαι. Υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις εδώ, ζητα βοήθεια και θα την έχεις. Η άλλη εναλλακτική είναι να σου φορτώσει κανας αντιπρόσωπος κάποιο σύστημα που αρχικά θα σε εντυπωσιάσει, γιατί υποσυνείδητα θα θες να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου τη δαπάνη, και μετά από λίγο καιρό θα ψάχνεσαι πάλι.μου βάζεις δύσκολα,
αλλά δίκιο έχεις

Υπάρχουν λύσεις αισθητικά άρτιες και οικονομικές.επειδή είναι και το σαλόνι ταυτόχρονα, οι παρεμβάσεις μπορούν να είναι περιορισμένες
α, Οκ, μου έχει στείλει το λινκ άλλος συμφορουμίτης από προχθές,Τον Ζακμαν. Δεν μπορώ να σου βάλω εγώ link.
Το σαλόνι είναι μια χαρά και τα ηχεία φωτιά.λοιπόν
από τη θέση ακρόασης, όπως περίπου είναι σήμερα
View attachment 186127
γενική άποψη του χώρου, View attachment 186128
πίσω ακριβώς από την θέαση ακρόασης υπάρχει ελεύθερος χώρος 2,4 Χ 3,5 m