ελληνιδα και αλβανος=ρατσισμος

Status
Not open for further replies.

Reaction score
15.469
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ
με συγκινησες τα μαλλλα :thumbsup:

και μερικες φωτο απο το μελλον τσι καλοπαντρεμενης
36909_403840322549_2112066_n.jpg

36909_403840392549_6501992_n.jpg

36909_403840342549_6685274_n.jpg

racist mode off ...

να μην ακουτε κιανενα κοπελιά και αμα χρειαστειτε ενισχυτη επαε ειμαστε 'μεις (καλωδια να παρετε μπελντεν ή μογκαμι απου 'ναι καλα)
:drinks:

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.314
Επιτέλους κάποια έσπασε τη σιωπή της. Βέβαια έτρεξαν χθες κάποιοι να τη φιμώνουν.
Το δε ντελίριο σοβινισμού και "ανδρισμού" όσο και να καλύπτεται κάτω από δήθεν "χιουμοράκι" δεν μπορεί να κρύβει τη γουρουνίλα!
Μόνο λύσε μου μια απορία καλέ φιλενάδα. Πως και σου 'ρθε να πεις τον πόνο σου εδώ μέσα;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.183
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ.
Πιτα με κορταρι θες να πεις μαλλον??

Reaction score
30.455
Tί έγινε ρε παιδιά?
Η Αντωνία έγινε 27 από 19 σε μια μέρα?
[DOUBLEPOST=1518104794][/DOUBLEPOST]
Γειά σου Αντωνία. Νομίζω είναι καλοί οι Αλβανοί αλλά με μαύρο έχεις βγει ποτέ?
Η σωστή ερώτηση είναι αν έχει βγει με μαύρο μαραθωνοδρόμο!;)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
5.36 - ''Μη μας σκοτίζεις με το κώλ@ και με το πούτσ@ σου σε παρακαλώ πολύ! :fuckyou::lol::lolsign:

Reaction score
1.391
εδώ σε λίγο θα έχουμε πόλεμο αν δε το έχετε καταλάβει...
απο τα Σκοπια το περιμένουμε από αλλού θα έρθει...

A

AKARL

Guest
Επιτέλους κάποια έσπασε τη σιωπή της. Βέβαια έτρεξαν χθες κάποιοι να τη φιμώνουν.
Το δε ντελίριο σοβινισμού και "ανδρισμού" όσο και να καλύπτεται κάτω από δήθεν "χιουμοράκι" δεν μπορεί να κρύβει τη γουρουνίλα!
Μόνο λύσε μου μια απορία καλέ φιλενάδα. Πως και σου 'ρθε να πεις τον πόνο σου εδώ μέσα;
:roflmao::roflmao::roflmao:

Που να δεις, βρε φιλενάδα, τι παίζει σε "άλλα" φόρμουμζ τα οποία, εφτυχώς, είναι male-chauvinist-pig-free. :D

Παραθέτω ένα δείγμα ερώτησης:

"Αγαπητές νεράιδες, έχω πρόβλημα. Είμαι 17 χρονών (όνομα θα προτιμούσα να μην πω), είμαι γκέι και μένω στην Θεσ/νίκη. Έχω γνωρίσει ένα παιδί 18 χρονών από τις αγγελίες αυτής της σελίδας. Το θέμα είναι ότι ενώ τα πηγαίναμε καλά, του έχω ζητήσει να μου στείλει φωτογραφία, και ενώ εγώ του έχω στείλει, αυτός κάθε φόρα λέει δικαιολογίες ότι δεν έχει καλώδιο για να συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή(του έχω πει να μου στείλει και με MMS αλλά πάλι είπε ότι δεν μπορεί). Θέλω να τον συναντήσω, αλλά φοβάμαι μήπως είναι κανένας 40ρης. Από την άλλη, πρόσφατα ένα παιδί 21 χρονών διάβασε και αυτός την αγγελία μου. Το θέμα είναι ότι πήρα 2 φορές στο κινητο του με απόκρυψη 2 διαφορετικές μέρες, και το σήκωσε γυναίκα! Τί να κάνω με αυτους τους 2? Επί τι ευκαιρία, δεν γνωρίζει κανείς ότι είμαι γκέι και ούτε έχω βρει στον περίγυρό μου κανεναν(π.χ. στο σχολείο)"

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Όχι μόνο με αλβανούς δεν Είμαι ξενομανεις αλλά μ'αρέσουν οι αλβανοί κάνουν τέλειο κρεβατι
[DOUBLEPOST=1518024991][/DOUBLEPOST]
Έλληνες μονο
Μεταξύ άλλων, προφανώς έγιναν και επιπλοποιοί; ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, μας πήραν όλες τις δουλειές!!!!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.314

Που να δεις, βρε φιλενάδα, τι παίζει σε "άλλα" φόρμουμζ τα οποία, εφτυχώς, είναι male-chauvinist-pig-free. :D

"Αγαπητές νεράιδες, έχω πρόβλημα. Είμαι 17 χρονών (όνομα θα προτιμούσα να μην πω), είμαι γκέι και μένω στην Θεσ/νίκη. Έχω γνωρίσει ένα παιδί 18 χρονών από τις αγγελίες αυτής της σελίδας. Το θέμα είναι ότι ενώ τα πηγαίναμε καλά, του έχω ζητήσει να μου στείλει φωτογραφία, και ενώ εγώ του έχω στείλει, αυτός κάθε φόρα λέει δικαιολογίες ότι δεν έχει καλώδιο για να συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή(του έχω πει να μου στείλει και με MMS αλλά πάλι είπε ότι δεν μπορεί). Θέλω να τον συναντήσω, αλλά φοβάμαι μήπως είναι κανένας 40ρης. Από την άλλη, πρόσφατα ένα παιδί 21 χρονών διάβασε και αυτός την αγγελία μου. Το θέμα είναι ότι πήρα 2 φορές στο κινητο του με απόκρυψη 2 διαφορετικές μέρες, και το σήκωσε γυναίκα! Τί να κάνω με αυτους τους 2? Επί τι ευκαιρία, δεν γνωρίζει κανείς ότι είμαι γκέι και ούτε έχω βρει στον περίγυρό μου κανεναν(π.χ. στο σχολείο)"
γκέϊ στη Θεσσαλονίκη...μη σου τύχει! καλή δύναμη στο παιδί

Reaction score
27.118

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΛΕΜΕ.....:p:D

ΟΙ ΜΑΜΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.....:tongue::lolsign::lolsign::lolsign:

http://www.10percent.gr/stiles/neraida/3821-2018-01-24-23-56-48.html

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516