ελληνιδα και αλβανος=ρατσισμος

Status
Not open for further replies.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ο ρατσισμος στην Ελλαδα των εκατομμυριων μεταναστων ζει και βασιλευει. Αν τολμησει καποια αγνη κορασιδα να αγαπησει αλλοδαπο αμεσως ενεργοποιειται ο φοβος οτι αυτοι εκτος απο τις δουλειες θα μας φανε και τα κοριτσια. Καπως ετσι θα αντιμετωπιζονται και οι Ελληνες στο εξωτερικο. Θα λεει ο ψηλος ξανθος Σουηδος, μα με παρατησε για εναν κοντο μαυριδερο Ελληνα αν ειναι δυνατον. Ξενοφοβια στα κοκκινα. Χιλια χρονια μνημονια και δυο χιλιαδες χρονια Συριζα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο ρατσισμος στην Ελλαδα των εκατομμυριων μεταναστων ζει και βασιλευει. Αν τολμησει καποια αγνη κορασιδα να αγαπησει αλλοδαπο αμεσως ενεργοποιειται ο φοβος οτι αυτοι εκτος απο τις δουλειες θα μας φανε και τα κοριτσια. Καπως ετσι θα αντιμετωπιζονται και οι Ελληνες στο εξωτερικο. Θα λεει ο ψηλος ξανθος Σουηδος, μα με παρατησε για εναν κοντο μαυριδερο Ελληνα αν ειναι δυνατον. Ξενοφοβια στα κοκκινα. Χιλια χρονια μνημονια και δυο χιλιαδες χρονια Συριζα.
Φίλε μου καλέ το πρόβλημα αΦτό το έχω ζήσει πραγματικά στο πετσί μου εγώ.
Μετανάστης στην Κύπρο και μαύρος. Κάθε μέρα περνάω τα πάνδεινα. Με κατηγορούν οι Κυπραίοι ότι τους πηδάω τις γυναίκες, τις γκόμενες και τις αδερφές. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ζω ένα δράμα, δεν το έΦχομαι ούτε στον χειρότερό μου εχθρό.

A

AKARL

Guest
Μετανάστης στην Κύπρο και μαύρος. Κάθε μέρα περνάω τα πάνδεινα. Με κατηγορούν οι Κυπραίοι ότι τους πηδάω τις γυναίκες, τις γκόμενες και τις αδερφές. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ζω ένα δράμα, δεν το έΦχομαι ούτε στον χειρότερό μου εχθρό.
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Reaction score
725
Αντωνια παντως οι Αλβανοι ειναι κοντοστουπηδες.
Αλλα αφου ειναι καλοι στο κρεβατι οπως λες...και νάνος να ειναι δε πειραζει.

A

AKARL

Guest
Εγώ έχω όνειρο να δω τσόντα κυπριακή. Να είναι ο διάλογος "Ίντα κάμω σου, μάναν μου?" "$%^#(&^ τον σhίστον μου με την βίλλλλαν σου" και soundtrack χαλάκι τα "Ριάλια", διασκευασμένα ("Τζι' αν είσαι τζι' αν δεν είσαι του Δήμαρχουν παιδίν, εγώ θα σε &#@^%$! τζι' ας κάμω φυλατσήν"). :lol:
:lolsign::lol::lolsign:

Last edited by a moderator:

Reaction score
17.437
Εχω συναντήσει ...

Ελληνίδα με Τυνήσιο
Ελληνίδα με Κορεάτη
Ελληνίδα με Γερμανό
Ελληνίδα με Τούρκο
Ελληνίδα Μ έλληνα
Έλληνιδα με Κύπριο
Έλληνα με Ελβετίδα
Ελληνίδα με Ιταλό...
Έλληνα με Πολωνέζα
Έλληνα με Ρουμάνα
Ελληνίδα Μ Αφρικανό ....κοκ

Να ναι όλοι καλα! Αγάπη μόνο!Φιλακια!
Ζούμε σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία,που ενώ νομίζεις πως παντρεύτηκες έλληνα σου βγαίνει Εβραίος ( για παράδειγμα ). So what?

Εμείς που νομίζουμε πως είμαστε 100% Έλληνες,ας κάνουμε ένα τεστ DNA στο 23andme.com κι ας τους ξαφνιάσουμε όλους!

Εκτός κι αν το θέμα εδώ ήταν,Ποια εθνικοτητα την έχει μεγαλύτερη.Παω πάσο ....

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
Κάθε μέρα περνάω τα πάνδεινα. Με κατηγορούν οι Κυπραίοι ότι τους πηδάω τις γυναίκες, τις γκόμενες και τις αδερφές.
μη μου το παίζεις καημένος...άντε λέγε...τις πηδάς τουλάχιστον?:roflmao::roflmao:

Reaction score
27.120
ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΣΟΥΤΣΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑ

ΦΟΡΟΥΜ.....

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΤΣΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ......

D

Deleted member 23222

Guest
Άσε μας ρε Σωτηράκη, που θα μας φέρει κάτι από όλα αυτά το κορίτσι...σπίτι κιόλας...
Να μας συγχύσεις ήρθες;;:D

D

Deleted member 23222

Guest
Μπορεί να είδε πόσο πλακωνόμαστε στα πολιτικά, και να μας πέρασε για Αλβανούς...:o

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster