- Reaction score
- 23.153
Εμένα αυτά τα Μάρτιν πωσταλέν δε μ' αρέσουν, γιατί αρέσουν στον Τσαντουλή.
Κι εσείς μόνος σας τα φτιάξατε;Κι εγω martin Logan εχω αλλα δε μου αρεσουν γιατι εχουν πολλες τρυπες
Αμα ο ασχετος ο Brunos βγαλει κανενα ηχειο με τρια μεγαφωνα μπορει να τα αλλαξω
H παρατηρητικότητα συνδυασμένη με βασικές γνώσεις δύνανται να προχωρήσουν αρκετά ώστε να καταλαβαίνει κανείς την αναμενόμενη απόδοση εντός του χώρου όπου είναι διευθετημένο ένα σύστημα από διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό,ανεξαρτήτως των συσκευών που θα το απαρτίζουν.Έχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία ώστε από φωτογραφίες καταλαβαίνεις πως παίζει ένα σύστημα?
Πώς θα είχες "μπλεξίματα" με αντιπροσώπους εφόσον αναφέρεσαι σε diy υλοποιήσεις όντας κιόλας ανώνυμος;έδωσα κάποια στοιχεια αν ψαξετε στο νετ .δεν θελω μπλεξίματα με αντιπροσώπους
Εχω δει στο νετ φωτογραφίες με 4-5 ελληνικά συστήματα με πανάκριβους ενισχυτές , πηγές, καλώδια και ηχεία επιεικώς απαράδεκτα η diy και απορώ με τα γούστα τους η τι ακούνε ?
Είδα krell, vtl , nordost, msb ,υψιλον ,με ηχεια χαλια η diy με παλαιά τεχνολογία ,τα συστήματα δεν τα ακουσα αλλα κάποια ηχεία τα εχω ακούσει αλλα δεν θα πω ονομα γιατι δεν εχω διάθεση για αντιπαραθέσεις .
ίσως κάποιοι αγοράζουν με κριτήριο ποσο κοστίζει
-- ακριβο αρα Καλλό--- και όχι πως ακούγεται η αντε και με μετρήσεις από περιοδικά.
diy ηχείο να πω την αληθεια δεν εχω ακούσει αλλά δεν έχουν κριθεί με Review σε περιοδικά και είναι λιγο ρίσκο .
να πω απλα,
αν ένα ηχείο ''δεν λεει '' κριμα τα 20.000 η 30.000 των ενισχυτών .
έδωσα κάποια στοιχεια αν ψαξεται στο νετ .δεν θελω μπλεξίματα με αντιπροσώπους
κακο ηχείο εννοώ χρωματισμούς και χωρίς λεπτομέρειες κ.τλ .
δεν το πρόσεξες καλά είπα μάρκες και diy..
επίσης είπα ότι κάποια ηχεία τα εχω ακούσει.
Βεβαιως αλλωστε σαν αρχη ειναι ευκολοΚι εσείς μόνος σας τα φτιάξατε;![]()
Αδικο έχουν?κάποιοι τρώγονται με τα ρουχα τους .
Γιώργο υπάρχουν και εξαιρέσεις... πχ. Lady Gaga...κάποιοι τρώγονται με τα ρουχα τους
Εγώ πάλι όταν τους ψήνω, τους αφαιρώ τα ρούχα γιατί μετά έχει πολλές ίνες...![]()
δεν το πρόσεξες καλά είπα μάρκες και diy..
Eκείνο που έπρεπε να προσεχθεί καλά και ήδη απέδειξα με τον τρόπο μου,ήταν το έωλον των αιτιάσεων...κάποιοι τρώγονται με τα ρουχα τους .δεν θα ακολουθήσω ,καλο βραδυ
Δοκμασε ενα ελαφρυ σωταρισμα πρωτα..!κάποιοι τρώγονται με τα ρουχα τους
Εγώ πάλι όταν τους ψήνω, τους αφαιρώ τα ρούχα γιατί μετά έχει πολλές ίνες...![]()
Βάλε και καμνιά σαλατούλα μπρε σηέφ!!!...Γιώργο υπάρχουν και εξαιρέσεις... πχ. Lady Gaga...
![]()
Ζυγός έ?Eκείνο που έπρεπε να προσεχθεί καλά και ήδη απέδειξα με τον τρόπο μου,ήταν το έωλον των αιτιάσεων...![]()
...τι εννοειτε;Ειναι βεβαια οξύμωρο, αλλά περί ορέξεως ..... κολοκυθόπιτα.