Δηλαδή κάνατε μετρήσεις με τον Καστρουνή? Εάν ναι, βάλτες να τις δούμε....Ο Καστρουνής μου προτείνε σε διαφορα σημεία να βάλω μπασοπαγίδες, γιατι έχω προβλημα μου είπε.....
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δηλαδή κάνατε μετρήσεις με τον Καστρουνή? Εάν ναι, βάλτες να τις δούμε....Ο Καστρουνής μου προτείνε σε διαφορα σημεία να βάλω μπασοπαγίδες, γιατι έχω προβλημα μου είπε.....
Δεν νομιζω να έκανε μετρήσεις για την ακουστική του χώρου, αλλα σιγουρα φάγαμε ενα 4ωρο για να "ερθει" το sub να παιξει... Αν οι μετρήσεις που έκανε τόση ώρα δειχνουν κάτι, δεν ξέρω, αλλα ρωτώντας τον μου είπε 3 σημεία που θα βελτίωνε τον ηχο αν εβαζα μπασοπαγίδες και μου εδειξε την vicoustics που ομολογουμένως αισθητικά μου αρέσουν πολυ, αλλά ειναι τσιμπημένα.Δηλαδή κάνατε μετρήσεις με τον Καστρουνή? Εάν ναι, βάλτες να τις δούμε....![]()
Δύσκολο, δεν μπορεί να μην μέτρησε και να σου είπε για προβλήματα / βελτιώσεις...Δεν νομιζω να έκανε μετρήσεις για την ακουστική του χώρου...
Ώστε έτσι μετράει το sub στον χώρο μου;
εγώ έχω τέτοιο ή πήρα άλλο πακέτο;
όφ δέ ρέκορντ:εγώ έχω τέτοιο ή πήρα άλλο πακέτο;![]()
Θα στο δείξει σε 6-7 μήνες.εγώ έχω τέτοιο ή πήρα άλλο πακέτο;![]()
αρκετα για σημερα ...σε 6 μηνες τα υπολοιπα......η θες να δεις και πως τα βρηκα ?Ώστε έτσι μετράει το sub στον χώρο μου;Δεν βλέπεις εύκολα κάτι τέτοιο.
Για εξήγησε λίγο και τι βλέπουμε...![]()
αλλο πακετο.....παει αναλογα το μεζε..... καλα λεει ο ΜΗεγώ έχω τέτοιο ή πήρα άλλο πακέτο;![]()
βαλε τα ιδια οπως σου γραφω για να δουμεΛοιπον, εμεινα μιση ώρα μονος σπιτι και ειπα να δοκιμάσω...
Με ΠΑΣΑ επιφυλαξη, γιατι μπορει να μην έχω σεταρει σωστα το μικρόφωνο, κλπ, εβγαλα 3 snapshots... Από ότι καταλαβαίνω, εχω ενα θέμα στα χαμηλα (σωωωπα...), που φυσικα μου το είπε κι ο Καστρουνης, εξου και μου προτεινε μπασοπαγιδες...
Οπότε, ξεκινάω νέο κεφάλαιο!!!
μονο sub μετρηση......
πως εκανες την μετρηση ?
.
παντως το sub ειναι στον θεο.....θελει μαζεμα....το ιδιο θεμα ειχε και ο roseΛοιπον, εμεινα μιση ώρα μονος σπιτι και ειπα να δοκιμάσω...
Με ΠΑΣΑ επιφυλαξη, γιατι μπορει να μην έχω σεταρει σωστα το μικρόφωνο, κλπ, εβγαλα 3 snapshots... Από ότι καταλαβαίνω, εχω ενα θέμα στα χαμηλα (σωωωπα...), που φυσικα μου το είπε κι ο Καστρουνης, εξου και μου προτεινε μπασοπαγιδες...
Οπότε, ξεκινάω νέο κεφάλαιο!!!
View attachment 41337
άσ'τον ΜΗ απ'έξω, αυτός σου κάνει πλάκα να σε καλοπιάσει να σου φάει το ποντίκιKostas Kefalas said:αλλο πακετο.....παει αναλογα το μεζε..... καλα λεει ο ΜΗ
γιάυτο σας γουσταρω.......με την πλακα σας.![]()
Εσύ πας φιρί φιρί να μην ανέβεις επίπεδο.....άσ'τον ΜΗ απ'έξω, αυτός σου κάνει πλάκα να σε καλοπιάσει να σου φάει το ποντίκι![]()
Του είπες ότι χρωστάει κέρασμα για το photoshop..... τα μάτια μου βγήκαν για να του φτιάξω το χαμηλό.....αρκετα για σημερα ...σε 6 μηνες τα υπολοιπα......η θες να δεις και πως τα βρηκα ?....