ιδανικος χωρος ακροασης...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώστας Κόγιας said:
Άσε, να μην ανοίξω το στόμα μου...
Άνοιξέ το πασάκα μου, μην αφήνεις τα παλιόπαιδα να σε αποπέρνουν. :lol: :lol:

Reaction score
3.606
Κώστας Κόγιας said:
GTXTC said:
Είμαι σίγουρος οτι ο Mike το χει ψάξει :D Αλλά το ξύλινο πάτωμα απ'οτι ξέρω δεν είναι οτι καλύτερο για να βάλεις ηχεία πάνω έτσι δεν είναι??? Λόγω του κενού που δημιουργείται κάτω απο το ξύλο.
¶σε, να μην ανοίξω το στόμα μου...
Ο χώρος του κυρίου αυτού δεν σχεδιάστηκε σαν μια  ανηχοΙκή αίθουσα . Είναι για ακρόαση μουσικής και lifestyle.
Πιστεύω ότι έχουν μελετήσει το χώρο και τα διάφορα υλικά για να δώσουν συγκεκριμένο ηχητικό χαρακτήρα στην αίθουσα, π.χ. χρόνους αντήχησης, διάχυση κ.λ.π

Ο ιδανικός χώρος ακρόασης είναι ένα σχετικό πράγμα.  Ξεχωριστός ηχητικός χαρακτήρας, ναι υπάρχει.

Το κακό είναι όταν έχειις έναν χώρο με έντονο ηχητικό χαρακτήρα για ακρόαση μουσικής. Μαζί με τον χώρο της ηχογράφησης ακους και τον δικό σου χώρο.

Reaction score
7
Ονειρικό setup.
Ενα πράμα με χάλασε μόνο.
Το ότι με τόσα λεφτά δεν έχει βάλει τουλάχιστον 3 θέσεις μπροστινές στο ίδιο επίπεδο.
(να λές και καμμιά κουβέντα με τα φιλαράκια σου ή τουλάχιστον για τους αυστηρούς
να παρατηρείς και καμμιά έκφραση ή να κάνεις τίποτα νοήματα..)
Πολύ μοναχική δείχνει αυτή η πρώτη θέση, άσε που πρέπει να γυρνάς το κεφάλι
180 μοίρες για να δεις τα πεσμένα σαγόνια τους... (λέτε να έχει κρύψει τίποτα κάμερες να τους
βλέπει ?)

Reaction score
2
πλακα πλακα μπορει ναεχει και καμερες..... :D :D :D

οταν ακουει με αλλους  την βγαζει και  καθετε πισω...... :) :)

Reaction score
2
Αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε μια ακροαση των dartzeel στο καταστημα μου.Παιδια ειναι απλως απιστευτα και σαν κατασκευη και σαν ηχο.

Reaction score
1
GTXTC said:
Είμαι σίγουρος οτι ο Mike το χει ψάξει :D Αλλά το ξύλινο πάτωμα απ'οτι ξέρω δεν είναι οτι καλύτερο για να βάλεις ηχεία πάνω έτσι δεν είναι??? Λόγω του κενού που δημιουργείται κάτω απο το ξύλο.
μαλλον δεν θα εχει κενο, θα ειναι κολλητο στο πατωμα
και εαν εχει, θα ειναι γεμισμενο με κατι εξωτικο :D

Reaction score
2
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
Αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε μια ακροαση των dartzeel στο καταστημα μου.Παιδια ειναι απλως απιστευτα και σαν κατασκευη και σαν ηχο.
ναι ναι...!!!!!!!! :D :D

Reaction score
3.606
Χρήστος Νικήτας said:
mixalis kanakakis said:
γυναικες και πολυ φαι..... :D :D :D :D :D :D :D
Μμμμμμμ......λες να πάμε? :mrgreen:
Δεν έχει Sonus Faber, τι να πας να κάνεις εκεί ?

Reaction score
3
Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο,παρά μόνον ότι ο χώρος είναι μελετημένος και προσεγμένος στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Ακόμη δεν γνωρίζω εαν προσέξατε και κάποιο είδος παραθύρου πίσω απο τα ηχεία,το οποίο μπορεί να μεταβάλει τον όγκο της αίθουσας.

Reaction score
3
Το πάτωμα άσχετα που έχει το χρώμα και το σχέδιο του ξύλου,δεν είναι απαραίτητο να είναι ξύλινο.
Υπάρχουν πολλά βιομηχανικά δάπεδα,σε διάφορες απομιμήσεις,με ουδέτερο αποτέλεσμα και απομόνωσης των κραδασμών μέσω αυτών.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Μιλάμε για τον πιο hot ενισχυτή του 2005 (και έναν από τους ακριβότερους). Οπωσδήποτε πρέπει να τον ακούσουμε...

Reaction score
3
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Μιλάμε για τον πιο hot ενισχυτή του 2005 (και έναν από τους ακριβότερους). Οπωσδήποτε πρέπει να τον ακούσουμε...
Είσαστε σίγουροι ότι θα δεχθεί να μας δεχθεί?? :lol:

Reaction score
1
Εμένα πάντως την καλύτερη εντύπωση μου έκανε το μέγεθος (υποθέτω και η ποιότητα) της δισκοθήκης του...Δείχνει οτι δεν είναι απλώς ένας μηχανάκιας με πολλά λεφτά.
Η διαμόρφωση του χώρου επίσης είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και μάλλον το καλύτερο piece of gear που έχει.
Άραγε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο κάπου στην Ελλάδα;

Reaction score
3.606
Παναγιώτης Κατσιβαρδής said:
Η διαμόρφωση του χώρου επίσης είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και μάλλον το καλύτερο piece of gear που έχει.
¶ραγε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο κάπου στην Ελλάδα;

Υπάρχει, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Reaction score
2
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Είσαστε σίγουροι ότι θα δεχθεί να μας δεχθεί?? :lol:

χαχαχαχα!!!

Reaction score
3
g.kar said:
Παναγιώτης Κατσιβαρδής said:
¶ραγε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο κάπου στην Ελλάδα;

Υπάρχει, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Και στο παλιό AVextreme. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound