Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Άνοιξέ το πασάκα μου, μην αφήνεις τα παλιόπαιδα να σε αποπέρνουν.Κώστας Κόγιας said:Άσε, να μην ανοίξω το στόμα μου...

Άνοιξέ το πασάκα μου, μην αφήνεις τα παλιόπαιδα να σε αποπέρνουν.Κώστας Κόγιας said:Άσε, να μην ανοίξω το στόμα μου...
Ο χώρος του κυρίου αυτού δεν σχεδιάστηκε σαν μια ανηχοΙκή αίθουσα . Είναι για ακρόαση μουσικής και lifestyle.Κώστας Κόγιας said:¶σε, να μην ανοίξω το στόμα μου...GTXTC said:Είμαι σίγουρος οτι ο Mike το χει ψάξειΑλλά το ξύλινο πάτωμα απ'οτι ξέρω δεν είναι οτι καλύτερο για να βάλεις ηχεία πάνω έτσι δεν είναι??? Λόγω του κενού που δημιουργείται κάτω απο το ξύλο.
Μμμμμμμ......λες να πάμε? :mrgreen:mixalis kanakakis said:γυναικες και πολυ φαι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον δεν θα εχει κενο, θα ειναι κολλητο στο πατωμαGTXTC said:Είμαι σίγουρος οτι ο Mike το χει ψάξειΑλλά το ξύλινο πάτωμα απ'οτι ξέρω δεν είναι οτι καλύτερο για να βάλεις ηχεία πάνω έτσι δεν είναι??? Λόγω του κενού που δημιουργείται κάτω απο το ξύλο.
ναι ναι...!!!!!!!!ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε μια ακροαση των dartzeel στο καταστημα μου.Παιδια ειναι απλως απιστευτα και σαν κατασκευη και σαν ηχο.
Δεν έχει Sonus Faber, τι να πας να κάνεις εκεί ?Χρήστος Νικήτας said:Μμμμμμμ......λες να πάμε? :mrgreen:mixalis kanakakis said:γυναικες και πολυ φαι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλάμε για τον πιο hot ενισχυτή του 2005 (και έναν από τους ακριβότερους). Οπωσδήποτε πρέπει να τον ακούσουμε...ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε μια ακροαση των dartzeel στο καταστημα μου.Παιδια ειναι απλως απιστευτα και σαν κατασκευη και σαν ηχο.
Είσαστε σίγουροι ότι θα δεχθεί να μας δεχθεί??Σπύρος Μπλάτσιος said:Μιλάμε για τον πιο hot ενισχυτή του 2005 (και έναν από τους ακριβότερους). Οπωσδήποτε πρέπει να τον ακούσουμε...ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε μια ακροαση των dartzeel στο καταστημα μου.Παιδια ειναι απλως απιστευτα και σαν κατασκευη και σαν ηχο.
Παναγιώτης Κατσιβαρδής said:Η διαμόρφωση του χώρου επίσης είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και μάλλον το καλύτερο piece of gear που έχει.
¶ραγε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο κάπου στην Ελλάδα;
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Είσαστε σίγουροι ότι θα δεχθεί να μας δεχθεί??Σπύρος Μπλάτσιος said:Μιλάμε για τον πιο hot ενισχυτή του 2005 (και έναν από τους ακριβότερους). Οπωσδήποτε πρέπει να τον ακούσουμε...ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Αν θελετε μπορουμε να κανονισουμε μια ακροαση των dartzeel στο καταστημα μου.Παιδια ειναι απλως απιστευτα και σαν κατασκευη και σαν ηχο.
χαχαχαχα!!!
Και στο παλιό AVextreme.g.kar said:Παναγιώτης Κατσιβαρδής said:Η διαμόρφωση του χώρου επίσης είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και μάλλον το καλύτερο piece of gear που έχει.
¶ραγε να υπάρχει κάτι αντίστοιχο κάπου στην Ελλάδα;
Υπάρχει, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.