- Reaction score
- 108.962
Α να μπράβο, εδώ φαίνεται τι ψάρια πιάνουν σε νυχτερινές.Smartphone Ranking - DXOMARK
www.dxomark.com
Το νέο πίξελ 7 είναι τοπ..
Αλλά και το φτηνό 6Α καλά τα πάει:

Α να μπράβο, εδώ φαίνεται τι ψάρια πιάνουν σε νυχτερινές.Smartphone Ranking - DXOMARK
www.dxomark.com
Επί τη ευκαιρία του παρόντος θέματος, να κάνω μια ερώτηση. Τι σημασία έχει η ύπαρξη πολλαπλών φακών (όπως στο iphone που αναφέρθηκε) για την νυχτερινή φωτογραφία; Ξέρουμε ότι ο αισθητήρας έχει κύρια σημασία για αυτή την παράμετρο και όχι ο φακός. Ισχύει κάτι διαφορετικό για τα κινητά;Κοιταξε, να μη σου πω για iphone, γιατι ξεφευγει το κοστος του ειδικα σε τελευταια μοντελα με τους πολλαπλους φακους και τις νυχτερινες ληψεις ακομα και σε μτχ, δηλαδη σιγουρα ξεκινας πανω απ το 500ρικο για πχ 10 η 11 pro κλπ.
τωρα για τα υπολοιπα δεν τα κατεχω καλα, Αλλα αυτο που θέλεις σίγουρα θα σου κοστίσει,κανενα οικονομικο κινητπ δεν εχει σοβαρες φωτογραφικες επιδοσεις κλπ, προτιμησε ενα με πολλαπλους φακους, η εστω με νυχτερινη ληψη η ανεβασε καλυτερα λιγο το μπατζετ σου.
ριξε και μια ματια στους πινακες στο dxomark και επανερχομαστε
στα iphone που γνωριζω καλυτερα, δε μπορω να πω πως κατεχω τ αλλα καλα αλλα μαλλον πανω κατω η ιδια φιλοσοφια ειναι, οι πολλαπλοι φακοι συνηθως εχουν να κανουν με εστιακη αποσταση, εναν νορμαλ υψηλης αναλυσης και φωτεινο, μικρου διαφραγματος φακο περ 35mm , εναν υπερυερυγωνιο κι εναν τηλεφακο με δυνατοτητα πορτραιτου και ξεφονταρισματος.Επί τη ευκαιρία του παρόντος θέματος, να κάνω μια ερώτηση. Τι σημασία έχει η ύπαρξη πολλαπλών φακών (όπως στο iphone που αναφέρθηκε) για την νυχτερινή φωτογραφία; Ξέρουμε ότι ο αισθητήρας έχει κύρια σημασία για αυτή την παράμετρο και όχι ο φακός. Ισχύει κάτι διαφορετικό για τα κινητά;
Στα κινητά ο κάθε φακός έχει και διαφορετικό αισθητήρα. Ο κλασσικός εστιακού μήκος φακός έχει συνήθως τον καλύτερο.Επί τη ευκαιρία του παρόντος θέματος, να κάνω μια ερώτηση. Τι σημασία έχει η ύπαρξη πολλαπλών φακών (όπως στο iphone που αναφέρθηκε) για την νυχτερινή φωτογραφία; Ξέρουμε ότι ο αισθητήρας έχει κύρια σημασία για αυτή την παράμετρο και όχι ο φακός. Ισχύει κάτι διαφορετικό για τα κινητά;
Μ αυτο το σκεπτικο ειχα παρει καποτε μια NIKON, ειχα δωσει περιπου 500 ευρω, και οι φιλος μου με καποιο σαμσουγκ εβγαζε καλυτερες φωτογραφιες. Εν τω μεταξυ το βραδυ οι φωτογραφιες μου ηταν μαπα.Συμφωνούμε, παρόλα αυτά αν πάρει μια καλούλα compact (εγώ έχω τη Ricoh αλλά νομίζω υπάρχουν φθηνότερες και αξιόπιστες) δεν υπάρχει σύγκριση με κινητά..
Grip, αίσθηση, για εμένα όλα είναι πολύ ανώτερα..
Περί ορέξεως βέβαια..
Μια άποψη..
Δες λίγο χαρακτηριστικά από το Huawei p30 pro και ξαναμιλαμε.
Έχει Χ5 οπτικό ζουμ, με αποτέλεσμα να βγάζει ανετως και με τη μία κάτι τέτοιες φωτό:
View attachment 266425
View attachment 266423
View attachment 266424
Άμα φτάσεις 400 ευρώ, το νέο Google Pixel 6a 5G (6GB/128GB) νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή.
Θα το βρεις στο Σκρουτζ.
Δεν έχει οπτικό ζουμ, αλλά το σοφτγουερ γ@μαει, ιδίως σε σκοτεινά πλάνα.
Δεν ξέρω ποιά είχες πάρει ούτε, ποιό Samsung ο φίλος, αλλά γενικώς κάτι δεν ''ακούγεται'' καλά σε όλο αυτό..Μ αυτο το σκεπτικο ειχα παρει καποτε μια NIKON, ειχα δωσει περιπου 500 ευρω, και οι φιλος μου με καποιο σαμσουγκ εβγαζε καλυτερες φωτογραφιες. Εν τω μεταξυ το βραδυ οι φωτογραφιες μου ηταν μαπα.
Ποιο μοντελο. Ουτε αυτη την εταιρια (VIVO) την ηξερα.Vivo
Πολυ πολυ ευχαριστημενος.
Καμερα προσωπικα δεν ξαναπαιρνω.
Εχω μια Sony RX100 VII με 300 κλικ και μενει αχρησιμοποιητη.
Τα Pixel είναι τα κινητά της Google. Μην μου πεις ότι δεν ξέρεις τη Google!Αυτη την ONE PLUS και την αλλη Google pixel πρωτη φορα τις ακουω. Μηπως μετα απο κανα χρονο αυτοκαταστρεφονται?
Αυτο το pixel 7 δεν το βρηκα πουθενα. Στη μαυρη το πουλανε?Α να μπράβο, εδώ φαίνεται τι ψάρια πιάνουν σε νυχτερινές.
Το νέο πίξελ 7 είναι τοπ..
Αλλά και το φτηνό 6Α καλά τα πάει:
View attachment 266431
Απ οτι ειδα με τα λεφτα που ζηταει περνω ενα ακομη ηχειο Α77 της ADAM. Λες να παω Γιαννη σε κανα σμαρτ ρολοι? Ουτως η αλλως δεν εχω καλη φωτογενεια στις φωτο!!Σε βλεπω να τα χωνεις τελικα, τι θελεις κ ρωτας κι εσυ;;