Νομίζω ότι γιά αρχή...πήγαμε καλά.Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλλους για την υποστήριξη και την ακρόαση σας.Θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο.Ποδαρικό σστην εκπομπή με το πρώτο μήνυμα να έρχεται στο κινητό μου έκανε ο παλιός ακροατής μου Ανδρέας...ήταν ο πρώτος και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα.
ΓΙΑΝΝΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΕ σου ευχομαι να περνας καλα πρωτα εσυ στην εκπομπη σου και εμεις καλυτερα.Κανω κι εγω εκπομπη αλλα με ακουει μονο ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ γιατι ο σταθμος εκπεμπει στην ΝοτιοΔυτικη Ελλαδα και μεσω Ιντερνετ ΙΟΝΙΟΝ FΜ.GR καθε Παρασκευη και Σαββατο 11 με 12 το βραδυ. Σημ. παιζω μουσικη για νεους οποτε ο ΚΑΦΑΤΟΣ αποκλειεται
......φιλαράκια μου λίγο υπομονή χρεριάζεται....όσο με τους dire straits...θα γίνει χαμός.Υπήρξε και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την βάση δεδομένων τραγουδιών που βρήκα έτοιμα.Σκεφτείτε ότι από περίπου 7000 τραγούδια ζήτημα είναι αν μου κάνουν τα 1000!!!έτσι λοιπόν έχω μπεί σε έναν αγώνα δρόμου εξαντλητικής δουλειάς για να -φορτώσω- δική μου πραμάτια...αλλοιώς εκπομπές δεν γίνονται έτσι όπως θέλω.
Ανδρέα και αφιερώσεις μπορείτε να κάνετε και τραγούδια μπορείτε να ζητήσετε.Ολα αυτά όμως θα παρακαλούσα να γίνονται μόνο κατά την διάρκεια της εκπομπής με τους τρόπους που αναφέρω εκεί.Θα χαρώ ιδαίτερα να μιλώ on-air και με ανθρώπους του av-site...και από εμένα...ότι θέλετε!!!!
Σημ:Απόψε μην χάσετε την εκπομπή....μας έχω τραγούδια....προσευχές!!!
...ξέχασα να σας ενημερώσω(γιά όσουν δεν άκουσαν)ότι στην εκπομπή που τελείωσε πρίν από λίγες ώρες και λίγο μετά τις 11,είχαμε την πρώτη μας on-air ιντερνετική-τηλεφωνική συνομιλία από Λονδίνο!!!
...Δυστυχώς φίλοι μου θα πρέπει να σας ενημερώσω,ότι γιά κάποιες ημέρες και μέχρι να λυθούν κάποια σοβαρά προβλήματα εργαζομένων στον σταθμό,τα οποία έχουν δημιουργηθεί εδώ και αρκετό καιρό,τα σωματεία μας, αποφάσισαν κάποιες στάσεις εργασίας,μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις.Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα,οι εκπομπές να μην βγαίνουν στον αέρα και στην θέση τους να παίζει non-stop music from play list!!Τα νέα έφτασαν σε εμένα πριν λίγο αν και ήξερα λίγο-πολύ τα πράγματα από πρίν.Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτη την στιγμή.πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση(πιστεύω,όχι γιά πολύ),και όταν θα λυθούν οι κινητοποιήσεις θα σας ενημερώσω αμέσως εδώ,ωπότε και θα επανέλθει η εκπομπή.Κατά συνέπεια η εκπομπή απόψε δεν θα γίνει και ούτε είμαι υπέυθυνος για την μουσική που θα παιχθεί εκείνη την ώρα..........
.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως θα ήθελα,γιά την συνέχεια της εκπομπής και σήμερα το πρωί,εν'όψει της επανεκκίνισης τηνΔευτέρα, είχα με την διεύθυνση του σταθμού πολύωρη και κουραστική κουβέντα για το τι θα γίνει στην εκπομπή μου με την νέα αρχή.Δεν θα ήθελα να σας κουράσω,απλά θα σας πώ ότι το τελικό αποτέλεσμα της επαφής αυτής,ήταν να φανεί πλέον ένα τεράστιο χάσμα,ανάμεσα στα -θέλω- της διοίκησης και τα μουσικά δικά μου -πιστεύω-.Με λίγα λόγια μου ζητήθηκε να αλλάξω σε πιό -εμπορικά-μονοπάτια τα μουσικά μου ταξίδια....και βέβαια όταν λέω:εμπορικά,καταλαβένετε τι ενοώ.΄Ξαφνικά λοιπόν ήρθα αντιμέτωπος με δυό επιλογές:....1)η ακολουθώ την δική τους συνταγή...η 2)τα παρατάω παρά τον κόπο μου μέχρι στιγμής και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα!!!!
Φυσικά διάλεξα την δεύτερη λύση και δεν μετάνοιωσα καθόλου για αυτό.Η αλήθεια είναι ότι μέχρι αυτη την στιγμή που σας γράφω δέχομαι αφόρητες πιέσεις στο να έχω εκπομπή γιά το νέο πρόγραμμα,έστω και άλλες ημέρες π.χ. Σαββατοκύριακο,αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν λέω να κάνω πίσω.Ξέρω πώς γράφοντας όλα αυτά εδώ μέσα εκθέτω τόσο τον σταθμό που εργάζομαι εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια,όσο και το νέο profil και πρόγραμμα που βγαίνει στον αέρα.Ομως φίλοι μου πιστέψτε με...δεν είναι αυτή η πρόθεση μου.Απλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας,ότι άσχημο νοιώθω αυτή την στιγμή ,γιά το πόσο έχουν βλάψει αυτό που λέμε:ραδιόφωνο τα τελευταία χρόνια όλλοι αυτοί που το -κυβερνούν-.Ακόμη θα ήθελα να ξέρετε ότι εγώ τουλάχιστον ακόμη και εαν έχανα την δουλειά μου δεν ήμουν διατεθημένος να ξεπουλήσω τα μουσικά μου -πιστεύω-στον βωμό οποιαςδήποτε φτειαχτής ακροαματικότητας και εμπορικότητας...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...κάποια πράγματα που μας μεγάλωσαν όπως η μάνα...ο πατέρας....τα αδέλφια....οι φίλοι....η οικογένεια....τα όνειρα....η μουσική....θα πρέπει κάποτε να μάθουμε ότι πρέπει να τα κρατάμε φυλαχτά μεσα μας....Από την άλλη σκέφτομαι πώς ίσως φαίνομαι πολύ ρομαντικός...αλλά τι να κάνουμε αυτός είμαι....αυτά δίνω...και σε όποιον αρέσουν!!!!
Οταν ξεκίνησε αυτή η εκπομπή σας είχα πεί: ότι δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει on-air...μπορεί μία εβδομάδα...δύο...ένα μήνα...δεν ξέρω,αλλά όσο κρατήσει θα υπερασπιστεί την μουσική και το τραγούδι (κατά συνέπεια και το καλό ραδιόφωνο)όσο περισσότερο γίνεται.Νομίζω λοιπόν ότι αυτό μου τον λόγο τον τίρησα κατά γράμμα και αυτό εξακολουθώ να κάνω και με την μη συμμετοχή μου από εδώ και πέρα στο μικρόφωνο.
Τελος θα ήθελα να σας ζητήσω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ που με τα νέα δεδομένα αδυνατώ να συνεχίσω άλλο και να σας υποσχεθώ ότι στην πρώτη ευκαιρεία που θα μου ξαναζητήσουν την πραμάτια μου,απλόχερα θα τους την ξαναδώσω,άσχετα εαν το ραδιόφωνο γενικά έτσι όπως είναι σήμερα,μέρα με την μέρα με πληγώνει όλλο και πιό πολύ....και ξέρετε,όταν σε πληγώνει κάτι που αγαπάς πολύ...είναι αβάσταχτο!!!
Εσύ νάσαι καλά Γιάννη. Σίγουρα σωστή η απόφασή σου.
Και δεν χρειάζεται να μας ζητάς συγνώμη γι' αυτό.
Θάπρεπε να μας ζητήσεις αν υποχωρούσες σε μονοπάτια που θα σου όριζαν άλλοι.
Φιλικά
Γιάννης