- Reaction score
- 298
Φωτογραφίες ΧΧΧ, ΑΝ θες να γίνεις πιστευτός!β) Εχω ερωτική σχέση με τον Κο Πετρόπουλο !
Φωτογραφίες ΧΧΧ, ΑΝ θες να γίνεις πιστευτός!β) Εχω ερωτική σχέση με τον Κο Πετρόπουλο !
Και ακούς από τελάρα; Ήθελα να ήξερα, πώς σε αντέχει...Εχω ερωτική σχέση με τον Κο Πετρόπουλο !
Μα φυσικά...Ορθόν. Πρέπει όμως και να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία που θέλει την εξυπηρέτηση υποβοηθούμενη από γνωστό του γνωστού, κοινώς, πρέπει να αποβάλλουμε τη νοοτροπία του "βύσματος".
Τελικά ποιό είναι το πρόβλημά σου? Το ότι βοήθησε ο Τσαντουλής τον συνφορουμίτη ή το ότι έκανε κακό όπως λες στον αντιπρόσωπο και πρέπει ως διαχείριση να τον βοηθήσουμε να λάβει γνώση? Μήπως είναι φίλος σου?...Καλο θα ηταν τα μηνυματα να προωθηθουν και στο e-mail της εταιρειας του κ. Πετροπουλου (απο τη διαχειριση εννοειται)γιατι εκτιμω οτι καποιοι στη προσπαθεια τους να "βοηθησουν" του κανουν κακο (και ειναι αδικο).
Κε Τσαντουλη αν θελετε να βοηθησετε καντετο αλλα οχι δημοσια,δειξτε μας με τη σταση σας οτι σας ενδιαφερει να βοηθησετε το μελος που εχει το προβλημα και οχι τον αντιπροσωπο.
Αν νιωθετε αδικημενος δεν φταιω εγω ,επρεπε να ειχατε προστατεψει τον εαυτο σας και να μην δινατε δικαιωματα για κριτικη.
Και τελος μην προσπαθειτε να μας τρελανετε χριστουγεννιατικα.
Θα μου επιτρεψετε να μην συνεχισω αλλο στο θεμα και να ευχηθουμε στο φιλο μας να λυσει το προβλημα που εχει με τον ενισχυτη γρηγορα και οριστικα.
Έχει και παραέχει. Και κάτι περισσότερο από υποχρέωση: συμφέρον. Και αν δεν το άλλαζε, θα έμοιαζε με αυτό που είχε πει ο Ταλλεϋράνδος για τη δολοφονία του Δούκα του Ενγκιέν: "ήταν χειρότερο από έγκλημα, ήταν λάθος"1. Γιατί έχει υποχρέωση ο αντιπρόσωπος να αντικαταστήσει το προϊόν.
Απο τη μια λοιπον γκρινιαζουμε για την προσφορα υπηρεσιων απο τους επαγγελματιες(?) του χωρου και απο την αλλη με τη σταση μας (καλοπροαιρετη ισως) συντηρουμε αυτη τη σχεση κολλητου-μαγαζακιου της γειτονιτσας-καλο παιδι και λυπημενο.Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι η σωστη αντιμετωπιση ειναι η ψυχρη-καθαρα επαγγελματικη σταση (πραγματικου επαγγελματια ομως) αυτο ειναι δικο σας θεμα.
Ο καλος σαμαρειτης που βοηθαει τα μελη του φορουμ θα μπορουσε απλα να στειλει ενα προσωπικο μηνυμα στο φιλο μας και να του πει οτι δεν εχει λογο να ανησυχει.Καθε αλλη κινηση και η δημοσιοποιηση της για μενα "κρυβει" αλλα.
Τουλάχιστον η κοπέλα το παραδέχεται. Όχι στραβοχυμένα ποτενσιόμετρα και άλλες μ@λ@κισμένες, ελληνικού τύπου δικαιολογίες......
Your MAP305DA has apparently a faulty potentiometer. So it will be changed now very quickly and after we are sure that you could appreciate the product.