πρότζεκτ LED

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.807
Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Δε λες που βρέθηκε ένας άνθρωπος, να προσπαθήσει το μεγάλο βήμα από τη θεωρία στην πράξη;
:
Γι' αυτό ακριβώς θέλησα εξ αρχής να υποστηρίξω στην πράξη το όλο εγχείρημα. :126:

Reaction score
1
απλά να ενημερώσω ,πάνε 8 μέρες απο την αποστολή των υλικών και δεν έχω παραλάβει ακόμη τίποτα. Οι πηροφορίες αποστολής αναφέρουνε απο 10 ώς 25 μέρες.
Υπομονή λοιπόν είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν
Επίσης έχω πίστη στο Ελληνικό ταχυδρομείο...:116:

Reaction score
1
Παρεμπιπτώντος ,επειδή έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου έναν epson της σειράς 3-5 να πω ότι είναι ο ιδανικός για μεταροπή σε led ,μιας και το led των 100w ταιριάζει σε διαστάσεις τέλεια στην είσοδο του οπτικού και έχω την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται καν extra οπτικά για την μετατροπή.
Βέβαια οφείλω όπως πάντα να αναφερθώ στην αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής.
Μέχρι 3-4 λυσίματα-δεσίματα το πολύ,μετά διαλύει....:116:
πλαστικό 99% ,μέταλλο 1%.

Reaction score
15.548
Απάντηση: πρότζεκτ LED

Ρε συ Νικο......

....μεχρι να ερθουν τα βαρια υλικα δεν φτιαχνεις εναν με λαμπα απλη.....:103:

θα τις παιρνουμε και απο το......:105:

Reaction score
15.548

..εαν βεβαια θες ντε και καλα led.......

υπαρχει αυτη ....

η οποια εχει αυτοματη ψυξη ......!!!!!!!...:414:
....χρησιμοποιει ενα μη τοξικο υγρο για να διωχνει την θερμοτητα απο το led στο εσωτερικο της λαμπας.

Reaction score
1
ευχαρίστως ,άλλα θα ήμασταν απο θέμα φώς,στα όρια των οργάνων μέτρησης. Δεν θέλουμε κάτι τέτοιο...έτσι?
Η αλήθεια είναι οτι η τεχνολογία LED κατά την δική μου ταπεινή άποψη έχει προχωρήσει τόσο ώστε όλοι οι προβολείς θα μπορούσαν να κάνουν χρήση της.
Το γιατί επιμένουν ακόμη στις επικίνδυνες (κατ εμέ) και ακριβές λύσεις των λαμπών υψηλής πίεσης είναι κάτι που μπορώ να το αποδώσω μονάχα στο γεγονός οτι ακόμη εξαργυρώνουν τα χρήματα εξέλιξης τους.
Αλλιώς θα έπρεπε τουλάχιστον έδω και ένα χρόνο να έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της προβολικής ιστορίας.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Παρεμπιπτώντος ,επειδή έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου έναν epson της σειράς 3-5 να πω ότι είναι ο ιδανικός για μεταροπή σε led ,μιας και το led των 100w ταιριάζει σε διαστάσεις τέλεια στην είσοδο του οπτικού και έχω την εντύπωση οτι δεν χρειάζεται καν extra οπτικά για την μετατροπή.
Τι θα κάνεις;...θα πειραματιστείς σε αυτόν τον προβολέα με το led των 100 watt που νομίζω τέτοιο έχεις παραγγείλει η' θα σου στείλω τον Sony όπως είχαμε πει;

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Τι θα κάνεις;...θα πειραματιστείς σε αυτόν τον προβολέα με το led των 100 watt που νομίζω τέτοιο έχεις παραγγείλει η' θα σου στείλω τον Sony όπως είχαμε πει;
θα μου στείλεις τον sony όπως είχαμε πει!:107:(πας να την γλιτώσεις ή μου φαίνεται?:138:)
Το σασί του epson δεν αντέχει πειραματισμούς ,πίστεψε με. Απλά προσπαθώ να τον επαναφέρω απο τη βλάβη του με νύχια και με δόντια.
Ασε που βρήκα και μια λάμπα απο τον προβολέα σου ψάχνοντας πριν μερικές μέρες στο δωμάτιο αποθήκη που εχω,άρα και να αποτύχει το πρότζεκτ ο προβολεάς σου θα παίζει φωτεινότερα όπως και νάχει :405:

Reaction score
15.548

ακομα να τον στειλεις βρε.......:105:

.....καλα λεει ο Νικος...... (πας να την γλιτώσεις ή μου φαίνεται? :138:)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

ακομα να τον στειλεις βρε.......:105:

.....καλα λεει ο Νικος...... (πας να την γλιτώσεις ή μου φαίνεται? :138:)
Δεν τον έστειλα γιατί μου είπε ότι γύρω στις 15 Ιουλίου θα έρθουν αυτά που χρειάζονται για να γίνει LED o SXRD:116:

Θα έρθει από εδώ και ο 'Max Headroom' να τον δει και να συζητήσουμε το project.....έτσι Δημήτριε:119:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Δεν τον έστειλα γιατί μου είπε ότι γύρω στις 15 Ιουλίου θα έρθουν αυτά που χρειάζονται για να γίνει LED o SXRD:116:

Θα έρθει από εδώ και ο 'Max Headroom' να τον δει και να συζητήσουμε το project.....έτσι Δημήτριε:119:
Για πακέταρε σιγά σιγά...:107:

το lens ήρθε σήμερα!
περιμένουμε το LED και το τροφοδοτικό...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Για πακέταρε σιγά σιγά...:107:
Τον κατέβασα επιτέλους και τον δοκίμασα να δω αν.....παίζει:126:

...για την ιστορία έχει 956 ώρες στην λάμπα του...

Υπάρχει και η κούτα του....τόσα μηχανήματα έχω αλλάξει,μπορεί να είναι το μοναδικό που την κράτησα...κι έχουν περάσει κοντά έξι χρόνια....σημαδιακό:105:

Οπότε θα τον τυλίξω με μπόλικο bubble-wrap και στον στέλνω από βδομάδα...

Καλή επιτυχία !!!!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181

Δεν κατέω πράμα, για ραχάτι γιαγέρνω του λόγου μου στο Νησί μπρε! :114:

Reaction score
1
Σήμερα παρέλαβα και το LED!!ωραίο είναι :116:
Μένει το τροφοδοτικό και η θερμοσιλικόνη και είμαστε κομπλέ.

(δεν άντεξα...το άναψα με ένα τροφοδοτικό πάγκου που έχω..καλά φωτίζει..:405:)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: πρότζεκτ LED

μηπως το μετρησες και με το ΚολορΜυνκι :410:
εχεις μείνει πίσω...αναβαθμιστήκαμε σε ione pro....να μην τρέχουμε για καλιμπράρισμα καθε......λίγο και λιγάκι..:405:

Reaction score
15.548

......τωρα ξερεις ποσο χαλια βλεπεις με τον dlp.....:105:

γιατι πριν......:405:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: πρότζεκτ LED

......τωρα ξερεις ποσο χαλια βλεπεις με τον dlp.....:105:

γιατι πριν......:405:
δεν είναι DLP πλέον,του έβαλα LCD πανελ και βλέπω όλη τη χρωματική παλέτα πλέον..

στη λευκή καρτέλα :405:

Reaction score
15.548

να αλλαξεις lcd πανελ τοτε......ειναι μαπα αυτα που εβαλες..:105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.305
Members
38.679
Νεότερο μέλος