- Reaction score
- 79.535
Δουλεύει βρε? Ή θα τον ανοίξει με τη βαριά και σκαρπέλο?
'Εχεις δει κανένα Sony και να μην δουλεύει;:105:Δουλεύει βρε?
Ευχαριστώ για την υποστήριξη Βαγγέλη!Θα είναι όντως πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ. Περιμένω τα υλικά σαν μικρό παιδί τον Αη Βασίλη...:142:Εκληκτική ιδέα Tegonik.
Χειροκροτώ όρθιος και εύχομαι σε επαναστατικά νέα!
Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως, στη πλήρη διάθεση σου.
εντάξει το έπιασα το υπονοούμενο...Δηλαδή Βαγγέλη συμφωνείς και συ;να τον κατεβάσω μετά από 5,5+ χρόνια;
![]()
![]()
![]()
Εννοείται αυτό,τι....μισές δουλειές θα κάνουμε....όπως επίσηςεντάξει το έπιασα το υπονοούμενο...
Θα καθαρίσω και τα οπτικά του...:116:
.....θέλω λίγο πιο φωτεινό LED για +16 ίντσες ακόμα,να αντικαταστήσω επιτέλους τον Μπενεκιού μου-όχι ότι είναι κακός,αλλά να μια αλλαγή την χρειάζομαι και ο 1000άρης της Sony είναι ακόμα ακριβός:105:Ο σκοπός μου είναι η μετατροπή σε LED να δουλεύει άψογα και ο προβολέας να είναι λειτουργικότατος και άνετα συγκρίσιμος με έναν συμβατικό (σωστή ομοιομορφία φωτός απο άκρη σε άκρη της οθόνης ,φωτεινότητα που να καλύπτει οθόνες 120', απροβλημάτιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου,καμία αισθητική παρέμβαση στο σασί του προβολέα, άψογη λειτουργικότητα) ,ώστε να μπορούμε να κάνουμε και κανά συγκριτικό :137:
Καλά, αν πετύχει μην τον περιμένεις και αμέσως. Περιοδεία ανά την Ελλάδα θα κάνει. Σαν την Ολυμπιακή φλόγα ένα πράμα. Στο τέλος θα έχει και τελετή παράδοσης. :114:.....θέλω λίγο πιο φωτεινό LED για +16 ίντσες ακόμα,να αντικαταστήσω επιτέλους τον Μπενεκιού μου-όχι ότι είναι κακός,αλλά να μια αλλαγή την χρειάζομαι και ο 1000άρης της Sony είναι ακόμα ακριβός:105:
:120:Μπράβο ρε Νίκο, δε νομίζω να υπάρχει άλλος τεχνίτης προβολέων σαν κι εσένα στην Ελλάδα -πραγματικός Κύρος Γρανάζης! :615:
Δε νομίζω ότι υπερβάλλω. :123::120:
μπορείς να το στηρίξεις τεχνικά και η βοήθεια σου θα ήταν πολύτιμη ,για να μην σου πω απαραίτητη..Δε νομίζω ότι υπερβάλλω. :123:
Να προσθέσω ότι θα ήθελα κι εγώ να στηρίξω το project με όποιο τρόπο μπορώ, ακόμα και οικονομικά.
Α,πολύ ωραία....σου πουλάω τον Sony σε πολύ καλή τιμή....γιατί μετά...:143:Να προσθέσω ότι θα ήθελα κι εγώ να στηρίξω το project με όποιο τρόπο μπορώ, ακόμα και οικονομικά.
Έχεις PM. :105:Α,πολύ ωραία....σου πουλάω τον Sony σε πολύ καλή τιμή....γιατί μετά...:143:
Καταρχήν συγχαρητήρια για την ιδέα, αν πετύχει θα κάνεις επανάσταση (για να μην πω και ... περιουσία, δεν πιστεύω να μην κατοχυρώσεις την ιδέα και να αρχίσεις να πουλάς κιτ σε όλους τους κατόχους παλαιών προβολέων!)μπορείς να το στηρίξεις τεχνικά και η βοήθεια σου θα ήταν πολύτιμη ,για να μην σου πω απαραίτητη..
Αλλωστε απο ιδέες δεν θα έλεγα ότι πας πίσω...αντιθέτως μάλιστα..
ιδίως αν κρίνω και απο την ημερομηνία του ποστ...θα τις χαρακτήριζα ώς και προφητικές..
(αυτό με το masking δεν σου κρύβω οτι με ταρακούνησε λιγάκι..καθόλου άσχημο πέρα της πλάκας...:422![]()
Αν είναι να πάει άδικα η... κινηματογραφική μου καριέρα, συμβιβάζομαι και με το Nicolas Winding-Refn ή με το Lars Von Trier. :114:Αν και δυστυχώς πλέον οι ιδέες του Max δεν είναι εφαρμόσιμες...
Πέθανε ο Αγγελόπουλος...
Εντάξει ,μιας και φτάσαμε ώς εδώ ,να αποκαλύψω και το επόμενο προτζεκτ του AVsite....το ξέρω οτι είναι νωρίς άλλα...ας το πάρει το ποτάμι...
Αναβάθμιση στο προβολέα του rose ώστε να δουλέψει με συμβατική λάμπα και χρωματικό τροχό..:116:
Ρε δεν του βάζετε καλύτερα τον τροχό της τύχης, μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο?Λοιπόν Rose, τι λες; Θα προσφέρεις το... κορμάκι σου θυσία για την επιστήμη; :114:
Δε λες που βρέθηκε ένας άνθρωπος, να προσπαθήσει το μεγάλο βήμα από τη θεωρία στην πράξη;Και πού 'σαι, Max, μην του δώσεις λεφτά του tegonik. Κανονικά πρέπει να του κάνεις αγωγή για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. :114: