JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.130
Τελευταία μέτρηση του sl 33,36 όπως τα άλλα δύο.
Κατάλαβα!Εμένα προ ολίγου μου έβγαλε και τα δύο , με το ίδιο σφάλμα , στο 33,36 ενώ χτες τα έβγαζε και τα δύο 33,33 .
Μάλλον το γυροσκόπιο έχει κάποια απόκλιση .
Το δε SL 1200 MK2 μου το έβγαλε 32,90 μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το γυροσκόπιο .
Αφού το quartz λειτουργεί και οι τελίτσες στο πλατώ είναι ακίνητες.
υπαρχει γνωστη αγνωστη κυκλοφορια που εχει γραφτει σε λαθος στροφες το μαστερ,αλλα δεν το ξερει κανεις μεχρι τη προσφατη επανεκδοση (40 χρονια μετα)Κατάλαβα!
Arx1dia μουσική θ' ακούσουμε μεθαύριο!
..μενα το απλικεισο μου το βγαζει σωστο μεχρι πρωτο δεκαδικο και εχει μια αποκλιση στο δευτερο (τοσο σε παλαιοτερο κινητο, οσο και στο τρεχων) , ελεγμενο και με στοβοσκοπιο.
αλλα δε με απασχολει το θεμα, οπως παικσει εκει κοντα να ναι.![]()
Άλλο και τούτο: σήμερα το πρωί, με το πλατό "καρφωμένο" στις 33,402 ±0,007 rpm (επανειλημένες μετρήσεις 100 στροφών με το χρονόμετρο) και με το κινητό ακριβώς πάνω από το κέντρο, η εφαρμογή έδειχνε σταθερά 33,44 rpm. Δηλ. συστηματικό σφάλμα της εφαρμογής/κινητού περ. +0,04 rpm. Το δε w&f - πράγμα παράδοξο - δεν παρουσίασε καμία διαφοροποίηση με και χωρίς "stabilizer" 610gr στο κέντρο, κυμάνθηκε μεταξύ 0,09% και 0,10%. Επίσης, καμία διαφορά και στην οξύτητα των αιχμών/βυθίσεων στο γράφημα, με και χωρίς το "stabilizer", πράγματα εντελώς αδύνατο. Συνεπώς η εφαρμογή/κινητό (Samsung Galaxy S10e) σίγουρα δεν μας δίνει έγκυρα στοιχεία για το w&f, για τη δε ταχύτητα, το 2ο δεκαδικό τελικά δεν είναι ακριβές όπως φάνηκε στις αρχικές μετρήσεις.Εμένα προ ολίγου μου έβγαλε και τα δύο , με το ίδιο σφάλμα , στο 33,36 ενώ χτες τα έβγαζε και τα δύο 33,33 .
Μάλλον το γυροσκόπιο έχει κάποια απόκλιση .
Το δε SL 1200 MK2 μου το έβγαλε 32,90 μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το γυροσκόπιο .
Αφού το quartz λειτουργεί και οι τελίτσες στο πλατώ είναι ακίνητες.
Είπαμε ρε χαμένε , τα πικάπια δουλεύνε τέλεια η εφαρμογή του κινητού μαμιέται.Κατάλαβα!
Arx1dia μουσική θ' ακούσουμε μεθαύριο!
γιά πες λεπτομέρειες για την γνωστή άγνωστηυπαρχει γνωστη αγνωστη κυκλοφορια που εχει γραφτει σε λαθος στροφες το μαστερ,αλλα δεν το ξερει κανεις μεχρι τη προσφατη επανεκδοση (40 χρονια μετα)![]()
Chuck Magnione κατ' επανάληψη;Και θ' ακούμε τον ίδιο δίσκο 5 ώρες;![]()
.. υπάρχει και γνωστη γνωστη...γιά πες λεπτομέρειες για την γνωστή άγνωστη