συνδεση home cinema-tv

Reaction score
0
Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Δλδ βάζω coaxial μεταξυ Digital audio out και CDR DIGITAL IN και επιλεγω το AUX/DI στο Home Cinema. Στην τηλεόραση πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση η γινεται απευθειας?

Reaction score
0
Δοκιμασα αυτο που ειπατε. Αλλα παιζουν μονο τα 4 απο τα 6 με το coax. Με το 2πλο δεν παιζει τπτ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.869
Ποιά τέσσερα; Ηχεία;
Αν το πρόγραμμα είναι πολυκάναλο, είναι κάποια ρύθμιση.

Reaction score
0
Καλησπέρα και απο μένα!
Η ερώτηση μου αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, είναι η εξής:
Έχω την τηλεόραση LG 42LN5200. Έχει 2 εισόδους HDMI. Στην μία έχω συνδεδεμένο το laptop και στην άλλη το ote tv. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο home cinema και κατέληξα στο LG LHB645. Δεν περισσεύει όμως άλλη είσοδος HDMI στην τηλεόραση. Τι συνδεσμολογία πρέπει να κάνω για να τα έχω όλα συνδεδεμένα και να έχω ήχο απο το home cinema και απ'τα 3;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.869
Δε γίνεται χωρίς έξτρα συσκευή.
Eίναι απαράδεκτο μια TV να μην έχει ένα optical out. Και απαράδεκτο το HC να μην έχει ένα HDMI in. >:(
O αποκωδικοποιητής του ΟΤΕ TV έχει μόνο HDMI out;

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Το ote tv έχει και scart αλλα όταν το συνδέω στην τηλεόραση η ποιότητα εικόνας πέφτει κατακόρυφα! Έχει επίσης και μια usb που για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω που χρειάζεται, την έβαλα στην τηλεόραση αλλα δεν την αναγνώρισε καν.
Τι ακριβώς είναι η συσκευή splitter με optical; Που μπορώ να την βρω και πόσο κοστίζει;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.869
Το SCART ξέχασέ το. Σαν να μην υπάρχει.
Κάτι τέτοιο εννοούσα: Neet - HDMI Audio Converter / Extractor
Τώρα το πόσο σωστά θα λειτουργεί δε γνωρίζω.

Προσωπικά πάντως θα αγόραζα έναν παλιότερο AV ενισχυτή με HDMI και ένα σετ ηχεία χαμηλής τιμής για να παίζω καλύτερα απο το πακέτο έχοντας συγχρόνως όλες τις ευκολίες.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.869
Πώς θα έχεις μ' αυτό ήχο απ' το HC; ;)

Δε νομίζω να δέχεται απο την HDMI έξοδο ήχο.

Reaction score
0
Ααα οκ, το'πιασα.
Πως ακριβώς λέγεται αυτό που μου έστειλες ώστε να το ψάξω στο skroutz;

Reaction score
0
Καλημέρα, αν και βλέπω πως εχει περάσει καιρός απο την τελευταία απάντηση στο τοπικ θα τολμήσω να ρωτήσω για το προβλημα που εχω μήπως υπάρχει κάποιος γνώστης.

Εχω ενα h/c JVC RX-es1 και μια tv LG 55LM760T προσπαθώ μήνες τωρα να συνδέσω το audio optical out της tv με το optical in του h/c. Το προβλημα ειναι πως ενώ ρυθμιζω την σωστή σειρά digital in στο h/c δεν παίζει ήχο στα ηχεία του απ την tv. Όπως λεει το manual του h/c υπάρχει στο χειριστήριο του ενα κουμπί analog/digital που γυρίζει την επιλογή μεταξύ αναλογικού και ψηφιακού σήματος στο h/c. Το προβλημα ειναι οτι αυτο το κουμπί οσο και να το πατάς δεν αλλάζει η επιλογή απο analog σε digital...και το γράφει ξεκάθαρα και στην οθόνη του h/c οτι μένει μονο στο αναλογικό.....τι κανω καμία ιδέα?

Reaction score
1
Μια μεγάλη καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Αν μπορείτε σας παρακαλώ να έχω μια βοήθεια στο εξής πρόβλημα:
Εχω πρόσφατα αγοράσει μια τηλ/ση.
Είναι η LG LF 5400. Θέλω να την συνδεσω με εναν ενισχυτή παλιό που έχω ούτος ώστε να ακούω τα κανάλια από τα ηχεία μετα οποία είναι συνδεμένος. Ο ενισχυτής είναι ο :
Denon pma 700v.
Φυσικά όπως καταλαβαίνετε ο denon έχει μόνο εισόδους rca. Η tv έχει scart και hdmi. Πως θα ενωθούν?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.036
Αν η τηλεόραση έχει έξοδο scart, τότε μπορείς να τα συνδέσεις με αντάπτορα Scart to RCA

Reaction score
1
Αν η τηλεόραση έχει έξοδο scart, τότε μπορείς να τα συνδέσεις με αντάπτορα Scart to RCA

Να σαι καλά φίλε για την άμεση απάντηση. Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω .

Reaction score
1
Χίλια ευχαριστώ. Δούλεψε με τον ανταπτορα.Ακούω τώρα κανονικά απο τα μεγάλα ηχεία.Να σαι πάντα καλά!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe