τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965
Είτε λόγω πραγματικής εξέλιξης, είτε λόγω μάρκετινγκ, είναι γεγονός πως κάποιες τεχνολογίες μας αφήσανε, κάποιες άλλες είναι στο μεταίχμιο, ενώ φαίνεται στον ορίζοντα πως και κάποιες ακόμα θα αρχίσουν σύντομα να μας κουνάν το μαντήλι...:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965
Απάντηση: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

κάποιες άλλες ...μας αποχαιρετούν τα τελευταία 10 χρόνια και δε λεν να μας πουν το "αντίο για πάντα"...:142::143:

...πιθανά για τους ίδιους λόγους (βλέπε μάρκετινγκ) ή και για λόγους δύσκολης...απεξάρτησης! :136:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τραμπούκε! :141::142:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
αααααα......ολα ειναι στημενα τελικα....εχετε βαλθει να μας κανετε να αποχαιρετησουμε τα αγαπημενα μας πλατω - βραχιονες - κεφαλες ???

και με τι θ ασχολουμαστε μετα???

μηπως ειναι προσχεδιασμενο??
μηπως ριχνεις τιποτα λαδι στη φωτια???:141:

Reaction score
47
Παντως ειναι ενδιαφερον να δουμε αν θα σβησει πρωτα το βινυλιο ή το cd.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965

Θά'θελα να τα βάλουμε κάτω, να δούμε τι βλέπουμε "λοστ φορ έβερ" (όπως πχ τις βιντεοκασέτες ή τις απλές κασέτες audio, που παν να κάνουν παρέα στις παλιές 5-κάναλες).

Επίσης να δούμε τι τεχνολογίες παρουσιάζουν προθανάτιο ρόγχο, όπως ΙΜΗΟ το CD, παρέα με το DVD, η το φιλμ στην φωτογραφία...

Και τέλος, να προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τι τεχνολογίες θα κυριαρχήσουν, όπως πχ τα δακοπτικά ενισχτικά (λέμε τώρα), μαζί με γνωστές ήδη νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περί απαγόρευσης ενισχυτικών τάξης Α και λαμπάτων, λόγω οικολογικών κριτηρίων (πολύ αυξημένες καταναλώσεις).

Φυσικά, ευκαιρία είναι να βγάλουμε τα μάτια μας με το θέμα "πικάπ", καθώς πάντα έχει πλάκα αυτή η "κουβεντούλα" μεταξύ πολιτισμένων φίλων της μουσικής...:143::135::138:

Reaction score
47
Να το θεσω διαφορετικα, τα cd μου πιστευω οτι μετα απο 5 χρονια θα ειναι σουβέρ. Οι δίσκοι μου οχι.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
η Ευρωπαικη Ενωση δουλεια δεν ειχε, ασχολειται με τις νομοθεσιες περι Λαμπατων κ Ταξεως Α κτλπ.
IMport απο America ρε!

:137:

Γιατι δεν καταργει κ τη μπεντζινα τοτε να κυκλοφορουμε ολοι με πετρελαια η με υγραεριοκινηση τοτε?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
μηπως ν αλλαξω πρωτα φωτο Avatar πριν συνεχισω την κουβεντα??? :111:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965
Απάντηση: Re: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

Να το θεσω διαφορετικα, τα cd μου πιστευω οτι μετα απο 5 χρονια θα ειναι σουβέρ. Οι δίσκοι μου οχι.
να το θέσω κι εγώ διαφορετικά: τα Lp μου εδώ και 5 χρόνια γίνονται ένα ένα ...ρολόγια σε τοίχους, τα DVD μου γίνανε ήδη σουβέρ, ενώ τα CD μου περάσανε σε σκληρούς δίσκους και συνεχίζουν να μου προσφέρουν μουσική συντροφιά, από το PC όμως.:126:

Το cd-player μου είναι εκτός μπρίζας εδώ και 9 μήνες....:122:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.965
Απάντηση: Re: τεχνολογίες που ...μας αποχαιρετούν!

μηπως ν αλλαξω πρωτα φωτο Avatar πριν συνεχισω την κουβεντα??? :111:
ναι, ναι, βάλε φιλμ φωτογραφικής μηχανής! :143::135::138:

Reaction score
914

Εγώ απο την άλλη έβγαλα το cd απο την αποθήκη μετά απο χρόνια και πολλές φορές πλέων αφήνω κλειστό το Media Center PC και απολαμβάνω τα cdάκια μου.

Reaction score
914

Δεν θα είναι στο μέσον το πρόβλημα.

Μη γελιέστε.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι η έλλειψη καλής μουσικής.

Reaction score
59
Κωσταφτιά τελευταία φαίνεται να έχει πέσει πολύ η συμμετοχή στο avsite και βρήκες ευκαιρία να ανεβάσεις τα ποσοστά ανοίγοντας αυτό το θέμα. Τελικά οφείλεις να παραδεχτείς όπως και άλλοι, ότι αυτό που ανάβει τελικά είναι το αναλογικό, όπως και τα ανάλογο στη φύση και στα άτομα που μας περιβάλλουν. Λ.Σ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παντως ειναι ενδιαφερον να δουμε αν θα σβησει πρωτα το βινυλιο ή το cd. Να το θεσω διαφορετικα, τα cd μου πιστευω οτι μετα απο 5 χρονια θα ειναι σουβέρ. Οι δίσκοι μου οχι.
Άλλο τι κάνεις εσύ ή εγώ κι άλλο αν έσβησε το μέσο. Το ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν τυπώνεται πλέον σύγχρονη μουσική σε αυτό το μέσο, αποδεικνύει ότι έσβησε, πέθανε... RIP, πάμε γι άλλα.

Βέβαια ο καθένας, όπως την βρίσκει. :126:

...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop