τζαμπα- εντ vs χάι - εντ : σημειώσατε 1 !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά το να μην ξέρεις τι παίζει, είναι ο μόνος τρόπος να γίνεις αντικειμενικός...
Βέβαια βρίσκω το παράδειγμα λίγο τραβηγμένο, αλλά δεν έχω λόγους να το αμφισβητήσω.

Reaction score
1
υπαρχει περιπτωση να μην ταιριαζουν τα μηχανηματα του β` συστηματος?? ( το γνωστο matching)

Reaction score
0
Μου άρεσε περισσότερο από όλα η μελέτη λεπτομερειών , όπως π.χ. η στήριξη του φτηνού συστήματος επί μίας εξ ίσου φτηνής και ουδόλως αντικραδασμικής καρέκλας :lol:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Αυτο που σκεφτηκα αμεσως ειναι το ποσα λεφτα μπορει να ξοδεψει ο καθενας απο μας για να καλυφθει ψυχολογικα, παρα απο την αποψη της ηχητικης ποιοτητας. Και αυτο δυστυχως ειναι ενα bug που κουβαλαμε ολοι μας "απο το εργοστασιο" και μαλιστα αναγραφεται και στα manual που μας συνοδευουν.
Πανω σ' αυτο στηριζεται ολο το παραμυθι του marketing

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυτος στην προτελευταια φωτο στα αριστερα με το κοκκινο πουλοβερ, δεν μοιαζει με τον Costas Ear? :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Αυτος στην προτελευταια φωτο στα αριστερα με το κοκκινο πουλοβερ, δεν μοιαζει με τον Costas Ear? :lol:
Εντελώς... :lol: :lol: :lol: :lol:

V

VaD

Guest
Χο χο, μου άρεσε το stand του behringer!!
Καρεκλίτσα καφενείου vs hi end stand 1-0 :D

Reaction score
14
tyler durden said:
Αυτο που σκεφτηκα αμεσως ειναι το ποσα λεφτα μπορει να ξοδεψει ο καθενας απο μας για να καλυφθει ψυχολογικα....
Πανω σ' αυτο στηριζεται ολο το παραμυθι του marketing

Μεγάλη αλήθεια. :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
preve said:
Μεγάλη αλήθεια. :wink:
Εσένα κάτσε να σε βολτάρω σε 2-3 δωμάτια στην έκθεση και μετά αν θες συζητάμε για τις μεγάλες αλήθειες... 8) :lol: :lol:

Reaction score
14
Να σου θυμίσω ότι πέρα και πάνω από τις πολύ ανθρώπινες αγοραστικές αδυναμίες μου...ξέρω μόνο να ...πουλάω! :twisted: :p :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλά κι εγώ έτσι έλεγα. Καλού κακού μην πάρεις μαζί λεφτά, (γιατί δεν θα φτάσουν καν για τις προκαταβολές)... :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
:D :D :D ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!Και το αντικειμενικο συμπερασμα ειναι οτι τρεχτε αγοραστε οτι Μ@Λ@ΚΙ@ ειναι φθηνη,ετσι και αλλιως θα ακουγετε το ιδιο με κατι που κοστιζει πολλη παραπανω!!!ΔΙΚΑΙΟ.Εαν εβαζαν και τον μπερη στο rack θα ακουγοτανε και καλλυτερα λεω εγω!!!ΔΙΚΑΙΟ.Ολοι εσεις που ασχοληστε με τους μπεριδες και εχετε περρισοτερη πειρα,ΠΑΝΤΑ αναφερετε οτι αλλαζεις καλωδιο ρευματος και ο μπερη μεταμορφωνεται, ενα πραγμα,ενω αυτοι οι κουζουλοι οχι μονο δεν αλλαξανε του ρευματος αλλα παιζανε με καλωδιο <<πορτατιφ>>,και εσεις κακομοιροι ψαχνεται καλωδια στα βουνα :D :D και belden σε κουλουρες. :D :D ΔΙΚΑΙΟ????? γιατι εαν ισχυει ετσι ουτε μοντιφες και μαστορεματα δεν ακουγονται........ουτε krell και magnepan :wink: :wink:.Παρτε ΟΛΟΙ ενα τραντζιστορακι και ειμαστε και οι πρωτοι!!!!!Παντως ειναι ισοπεδωτικοι,ετσι. ουτε απο ψηφιακα καταλαβαινουν ουτε απο καλωδια ουτε απο ρευμα ουτε.......ολα ισωμα.Α!!!!!!ο ενας δεν ειναι ετοιμος να τον παρει ο υπνος????? :p η, απο την πολλη ηχητικη ομοιοτητα και την πολλη σκεψη που καταβαλει για να βρει διαφορες ειναι ετσι???? :lol: ΥΓ.Δεν τους στελνεται καμια προσκληση γιατην εκθεση....οχι τιποτα αλλο να εχουν να λενε!!!!!!!!!!!!!!! ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!!! :p :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas