- Reaction score
- 112.507
Απάντηση: τι σας εκνευριζει ............
...μήπως και γυναίκα να καπνίζει στριφτό τσιγάρο; :109:
...μήπως και γυναίκα να καπνίζει στριφτό τσιγάρο; :109:
(αν ρωτάς εμένα..) μπα ! :137:...μήπως και γυναίκα να καπνίζει στριφτό τσιγάρο; :109:
α γεια σου, οπως κι εκεινο το μεσαιο το στραβο δαχτυλακι που μονο με μποτα κρυβεται:116:Να με εκνευρίζει κάτι στον άλλον δεν νομίζω αλλά να ψιλοσυχαίν0μαι ναι... :137:
Τα πέδιλα (γυναίκες) που είναι μικρότερα από την πατούσα και περισσεύουν τα δάχτυλα !!
Γυναίκα με κομπολόΙ (μπεγλέρι)
Εμένα αμα μου λέγε κανένας κανά τέτοιο θα ξενερωνα 4everΕπειδή εσύ είσαι πολύ προχώ, θα φύγω από τη Γεωγραφία και θα πάω ένα βήμα πιο πέρα.
Μια.... Γεωπλασία για το Βλάση :116:
Θέλω να είσαι το ηφαίστειο και να είμαι η γη, όπου το καυτό σου μάγμα θα απλώνεται επάνω μου και θα δημιουργεί τη νέα γη.... !
Αυτά :105:
Kratταω το "manara"...Αν η ομορφιά ήταν χρόνος θα ήσουν η αιωνιότητα ! Μαναρα μου !
Περναω η κοπηκα ? :116:
KINKY!:444:α γεια σου, οπως κι εκεινο το μεσαιο το στραβο δαχτυλακι που μονο με μποτα κρυβεται:116:
Υπάρχει κάποιος-α που εκνευρίζεται όταν ο-η ερωτικός παρτενέρ του ρίχνει χαστουκάκια κατά τη διάρκεια της πράξης; :121:
Υ.Γ. Το περιέγραψα όσο πιο κομψά μπόρεσα.
RESPECT.......................:143::143:KINKY!:444:
Γυμνή με μπότες!
:137:
Δείξε τα δάχτυλα σου...:135:Παναγια μου.....τι ειπες τωρα....μιλαμε λασπωσε η οθονη βρε πουλακι μου.......πω πω πω....τοχεις ρε παιδι μου !!!!!!!!!!
Ακου ωκεανια αγκαλια μου...........εμενα γιατι καμια κουφαλα γυναικα δεν μου το εχει πει αυτο?τι στο διαολο......ο Βολγας ειμαι και δεν της χωραω?????????:135::135:
Εμένα αν μου το έκανε αυτό...θα εκνευριζόταν αυτή...Υπάρχει κάποιος-α που εκνευρίζεται όταν ο-η ερωτικός παρτενέρ του ρίχνει χαστουκάκια κατά τη διάρκεια της πράξης; :121:
Υ.Γ. Το περιέγραψα όσο πιο κομψά μπόρεσα.
Σατραπηδες και οι δυο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:Εμένα αν μου το έκανε αυτό...θα εκνευριζόταν αυτή...
λόγω υποστολής σημαίας !!!