- Reaction score
- 142.061
Απάντηση: το avclub έγινε ιδιόκτητο!
για όλα φταίει ο μελίδης.
για όλα φταίει ο μελίδης.
Ψιτ! Με την πρώτη ευκαιρία, πες μου να σου μάθω συνταγή για κακαβιά και ελάφι με κυδώνια σε σάλτσα σοκολάτας.Φταίει ο Κόγιας με τα καλώδια της τοστιέρας του.
Και μετά εγώ με τα λουκάνικα.
οκ, δε συνεχίζεται το θέμα της "ιδιοκτησίας" του avclub, ας συνεχίσουμε τις συνταγές!Παιδιά, θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το θέμα.
η κακαβιά δε με ενδιαφέρει, αλλά το ελάφι με κυδώνια και σάλτσα σοκολάτας ναι, έλα μελίδη, πες τα όλα!Ψιτ! Με την πρώτη ευκαιρία, πες μου να σου μάθω συνταγή για κακαβιά και ελάφι με κυδώνια σε σάλτσα σοκολάτας.
Μπαστουνόβλαχε!η κακαβιά δε με ενδιαφέρει, ...
Και τα ανοιχτήρια της μπύρας! :204:Φταίει ο Κόγιας με τα καλώδια της τοστιέρας του.
Και μετά εγώ με τα λουκάνικα.
οι βλαχοι δεν τρωνε πσαρια , δεν το κσερεις ?Μπαστουνόβλαχε!
τς τς τς...Μπαστουνόβλαχε!
αχ... παλιές καλές εποχές!οι βλαχοι κοιμουνται με τα τσαρουχια
τρωγεσαι ?πόσο hi-end μπορεί να είναι ένα ανοιχτήρι μπύρας; :137:
και την αγκλιτσα αγκαλιααχ... παλιές καλές εποχές!
:137::137::137::137:
πολιτικος εισαι ?:136:Λοιπόν θα σας πω μια συνταγή που έμαθα στη φυλακή.
Κλέβουμε 2 αυγά και τα χτυπάμε χωρίς τα κροκάδια.
Κλέβουμε 1,5 κιλό μοσχάρι σβέρκο και .........
Α! δεν θέλετε; Άει καλά.
Ας πει άλλος.
"Τρων Legacy" με άλλα λόγια...:612:Oρίστε ένας σοβαρός λόγος για μπαν. (εκεί βέβαια)
![]()
Μέλη του ενός κλαμπ να συντρώγουν με μέλη του άλλου site.
Αν είναι δυνατόν!!
Άσε το τι έγινε με αυτή τη φωτό.
Μέχρι σε απολογία κλήθηκαν από την ιερά εξέταση τα μέλη που έκαναν το ατόπημα.
΄΄Πόντιος Κωπηλάτος΄΄...:137:... Βέβαια, λέω κάποια στιγμή να ξαναγραφτώ κρυφά, αλλά δεν ξέρω τί ψευδώνυμο να διαλέξω. Hlimitzouras, boubounohalvas, EdwTaKalaRektifie, HighendoParlapipas, MitsosOKortakias, ξέρω κι εγώ; Για πείτε κι εσείς καμιά ιδέα...
μπορεί να συνδυαστεί με ένα κόσμημα:πόσο hi-end μπορεί να είναι ένα ανοιχτήρι μπύρας; :137: