χαρίζω Optoma HD 200

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Κι εγώ δεν πρόλαβα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δε μας πέφτει λόγος πού και με ποια κριτήρια θα χαρίσει ο φίλος, πόσω μάλλον που δεν είναι η πρώτη φορά που χαρίζει κάτι. Και να μετάνιωνε, πάλι ευχαριστώ για την πρωτοβουλία θα έπρεπε να πούμε.:107:

Και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα απ' ότι βλέπω. Αυτό δε σημαίνει πως δεν παρακολουθώ το forum.

Reaction score
33
Αντιληπτά και κατανοητά όλα και καλορίζικος ο προβολέας στον νέο του κάτοχο. Εύχομαι καλές θεάσεις. Όσο για τη διαδικασία, θα πρέπει να διεκπεραιώνουμε τα πράγματα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέμε. Εφ'όσον η αρχική ιδέα ήταν η κλήρωση και εφ'όσον διατυπώθηκε εγγράφως και δημοσίως, έπρεπε να πραγματοποιηθεί κλήρωση, όπως δηλαδή κάνουν όσοι χαρίζουν πράγματα εδώ αλλά και σε άλλα φόρουμ. Σοφό αυτό που είπε ο Κος. Αρβανιτάκης (Super Moderator) περί νέων χρηστών μόνο και μόνο για να πάρουν μέρος στην κλήρωση. Πιστεύω πως θα μπορούσαν να παραλειφθούν χρήστες που πραγματοποίησαν εγγραφή στο φόρουμ μόνο και μόνο γι'αυτό. Πιστεύω πως θα ήταν κάτι απλό. Σαφώς και εφ'όσον ο άνθρωπος (skokman) παίρνει την πρωτοβουλία να χαρίσει, μόνο "θεάρεστο" έργο κάνει και καλό προσφέρει. Όμως όταν δεν τηρούνται έστω οι απλές διαδικασίες για μια τυπική διαφάνεια, είναι λογικό να αναρωτηθούν κάποιοι, τι ακριβώς έγινε έτσι ξαφνικά που παρέκαμψε τη διαδικασία κλήρωσης. Και σε δεύτερη ανάγνωση, πώς χαρίζεται ενας προβολέας που επωλείτο πριν λίγες μέρες προς 500 ΕΥΡΩ σε αγγελία. Ανευ παρεξηγήσεως, απλά παραθέτω μαζί με την θετική πλευρά του πράγματος και την αρνητική.

Just my 2 cents που λένε και οι Αμερικάνοι... :105:

Καλορίζικος για άλλη μια φορά στον νέο κάτοχο. Είναι πολύ δυνατός προβολέας, ειδικά αν ρυθμιστεί και σωστά.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

:447::624::624:Αριστη αυτη η κινηση σου φιλε μου ........να χαιρεσαι λοιπον την οικογενεια σου και φυσικα την κορακλα σου και να ειστε παντα καλα!!!!!!!

Respect...

Τα υπολλοιπα παρακαλω να μεινουν εκτος........δεν χωρανε κουβεντες σε μια τετοια προσφορα !!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ρε παμε καλα?
Δεν μου κόβονται τα χέρια καλύτερα αν ξανα χαρίσω τίποτα
Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο .
Μπράβο αδελφέ. Κάτι τέτοια βλέπω και σκεφτομαι το πόσο Μ@Λ@ΚΑΣ είμαι
Δεν ειχα καμια διαθεση να σε ωθησω σε...αυτοκριτικη αγαπητε, απλα αναρωτηθηκα, και ειμαι σιγουρος οτι και οι δηλωσαντες συμμετοχη στην "κληρωση", ακομη αναρωτιουνται. Εκτος κι αν υπαρχει αλλος λογος, οποτε παραγματι δεν...καταλαβα!

Reaction score
89
Re: Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

:447::624::624:Αριστη αυτη η κινηση σου φιλε μου ........να χαιρεσαι λοιπον την οικογενεια σου και φυσικα την κορακλα σου και να ειστε παντα καλα!!!!!!!

Respect...

Τα υπολλοιπα παρακαλω να μεινουν εκτος........δεν χωρανε κουβεντες σε μια τετοια προσφορα !!!!
με προλαβες ρε θηριο vlasi αυτο ακριβως ηθελα να πω και γω!! Να χαιρεσαι τη κορουλα ρε φιλε πανω απ ολα και μπραβο για τη κινηση σου. Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε. Να σαι παντα καλα κ οπως λεω κ στο ξαδελφο μου που γεννησε η γυναικα του πριν κανα μηνα μη διανοηθει να της βαλει μικιμαους σε standard definition χαχαχαχααααα μονο blubaby!!!!

Reaction score
640

Δεν ειχα καμια διαθεση να σε ωθησω σε...αυτοκριτικη αγαπητε, απλα αναρωτηθηκα, και ειμαι σιγουρος οτι και οι δηλωσαντες συμμετοχη στην "κληρωση", ακομη αναρωτιουνται. Εκτος κι αν υπαρχει αλλος λογος, οποτε παραγματι δεν...καταλαβα!
Το πρόβλημα της συναισθηματικής μνήμης οδηγεί σε συναισθηματική αναπηρία κι αυτό είναι πραγματική αρρώστια.
Δεν θέλω άρρωστους ανθρώπους γύρω μου, θέλω συναισθηματικά υγιή άτομα, ικανά να αγαπούν και να εκτιμούν.
Με θλίβουν οι αχάριστοι άνθρωποι και ακόμα περισσότερο ο συνδυασμός μνησικακίας-αχαριστίας....άνθρωποι που ποτέ δεν θυμούνται τίποτα παρά μόνο το κακό που τους κάνανε...

Καλη σας νυχτα και ευχαριστω

Reaction score
640
Απάντηση: Re: Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

με προλαβες ρε θηριο vlasi αυτο ακριβως ηθελα να πω και γω!! Να χαιρεσαι τη κορουλα ρε φιλε πανω απ ολα και μπραβο για τη κινηση σου. Ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε. Να σαι παντα καλα κ οπως λεω κ στο ξαδελφο μου που γεννησε η γυναικα του πριν κανα μηνα μη διανοηθει να της βαλει μικιμαους σε standard definition χαχαχαχααααα μονο blubaby!!!!
Εισαι τρελος? standard? Να το τυφλωσω θελεις?
Μη σου πω 3D BLU RAY

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Αγορι μου εσυ........μην ξεχασουμε τον ηχο.....DTS Master Audio 4Mbit........για την ωρα φυσικα!!!!:138:

Reaction score
640

Το πρόβλημα της συναισθηματικής μνήμης οδηγεί σε συναισθηματική αναπηρία κι αυτό είναι πραγματική αρρώστια.
Δεν θέλω άρρωστους ανθρώπους γύρω μου, θέλω συναισθηματικά υγιή άτομα, ικανά να αγαπούν και να εκτιμούν.
Με θλίβουν οι αχάριστοι άνθρωποι και ακόμα περισσότερο ο συνδυασμός μνησικακίας-αχαριστίας....άνθρωποι που ποτέ δεν θυμούνται τίποτα παρά μόνο το κακό που τους κάνανε...

Καλη σας νυχτα και ευχαριστω
lakiss51 συγγνώμη αν σε πρόσβαλα με το μήνυμα μου
Ήμουν αρκετά εκνευρισμένος όταν το έγραφα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εκτος κι αν υπαρχει αλλος λογος, οποτε παραγματι δεν...καταλαβα!

Προς τον lakiss και όποιον άλλον δεν κατάλαβε.

Αν θέλετε να τα χώσετε σε κάποιον κάντε το σε μένα.
Εγώ τον επηρέασα και τελικά αποφάσισε να χαρίσει όπου γουστάρει.
Αλλά δεν άντεξα άλλο , να βλέπω μέλη γραμμένα χρόνια και να ποστάρουν μόνο σε τέτοιου είδους αγγελίες όπως και παλαιότερα που κάναμε δώρα στην ετήσια κοπή της πίτας.
Οπως σταμάτησαν τα δώρα εκείνα, χάρισε κι ο Παναγιώτης εκεί που νόμιζε.
Με άλλα λόγια , μαζί με τα ξερά καηκαν και τα χλωρά.

Reaction score
114

Μπραβο Παναγιωτη,

Θελω και εγω να συμμετεχω

Ευχαριστω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Λοιπόν επειδή τελικά ο Νίκος σε αρκετά θέματα έχει δίκιο (μερικά άτομα κάνουν εγγραφή μόνο και μόνο για να μπουν σε μια κλήρωση και μετά εξαφανίζονται )ο OPTOMA πάει στον φίλο marioskara ο οποίος όταν τον είχα βάλει αγγελία είχε ενδιαφερθεί να τον αγοράσει αλλά σε μειωμένη τιμή. Τώρα λοιπόν τον παίρνει σε πραγματικά μειωμένη τιμή :103::116:

Καλορίζικος
Μπραβο Παναγιωτη,

Θελω και εγω να συμμετεχω

Ευχαριστω
...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

lakiss51 συγγνώμη αν σε πρόσβαλα με το μήνυμα μου
Ήμουν αρκετά εκνευρισμένος όταν το έγραφα.
:607::607:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εχει και αλλον ......για αυριο το πρωι.......!!!!!!!!!!!!

Βρε Veco πουλακι μου....διαβασε λιγο και ποιο πριν τα προιγουμενα posts ....εδω ο προβολεας εχει ηδη βιδωθει στο ταβανι του νεου του κατοχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.827
Re: Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Βρε Veco πουλακι μου....διαβασε λιγο και ποιο πριν τα προιγουμενα posts ....εδω ο προβολεας εχει ηδη βιδωθει στο ταβανι του νεου του κατοχου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:204::204:

Reaction score
640

ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ

http://www.facebook.com/pages/ΚΟΜΜΑ-ΜΑΛΑΚΑΣ/174967812569971?sk=wall

Reaction score
2

Συγχαρητηρια στο νεο κατοχο, συγχαρητηρια και στον προηγουμενο για την εξαιρετικη του πρωτοβουλια! Και πανω απ' ολα να χαιρεται την κορη του και να την δει οπως επιθυμει!

Reaction score
1.458

Μπράβο σον Παναγιώτη και συγχαρητήρια στον φίλο που τον κέρδισε!:615:
Εγώ αγόρασα πολύ πρόσφατα από τον Παναγιώτη τον HD80,που ήταν τόσο καλοδιατηρημένος που έμοιαζε σαν καινούριος!Ανάλογος θα είναι και ο HD200.Τον είδα άλλωστε στο σπίτι του!

Μόνο που ο Παναγιώτης με έβαλε σε έξοδα…αθελά του!
Εγώ ο κακομοίρης ένα soundbar της Yamaha είχα και απολάμβανα στην 52αρα Sharp.
Τώρα,τι οθόνες πήρα,τι ενισχυτή σήμερα,ηχεία την ερχόμενη βδομάδα,βάση για τον προβολέα απ'τον Μελίδη,ξεπαραδιάστηκα!
Πάει η η έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα!:142:

Reaction score
640

Μπράβο σον Παναγιώτη και συγχαρητήρια στον φίλο που τον κέρδισε!:615:
Εγώ αγόρασα πολύ πρόσφατα από τον Παναγιώτη τον HD80,που ήταν τόσο καλοδιατηρημένος που έμοιαζε σαν καινούριος!Ανάλογος θα είναι και ο HD200.Τον είδα άλλωστε στο σπίτι του!

Μόνο που ο Παναγιώτης με έβαλε σε έξοδα…αθελά του!
Εγώ ο κακομοίρης ένα soundbar της Yamaha είχα και απολάμβανα στην 52αρα Sharp.
Τώρα,τι οθόνες πήρα,τι ενισχυτή σήμερα,ηχεία την ερχόμενη βδομάδα,βάση για τον προβολέα απ'τον Μελίδη,ξεπαραδιάστηκα!
Πάει η η έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα!:142:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καλοριζικα φιλε μου

http://www.facebook.com/pages/ΚΟΜΜΑ-ΜΑΛΑΚΑΣ/174967812569971?sk=wall

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536