10 φορές καλύτερα περάσαμε στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Όταν ξεκινάς την ημέρα σου με ένα δροσερό μπάνιο στη θάλασσα, σε μια παραλία του Σαρωνικού ή της Μυκόνου, η απόλαυση δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα του νερού αλλά και από άλλα πράγματα.. Η θάλασσα είναι το ίδιο καθαρή και δροσερή στο Σαρωνικό και στη Μύκονο. Η διαφορά εντοπίζεται στη συνολική ικανοποίηση που αισθάνεσαι όταν τα έχεις όλα ή με κάποιο τρόπο ικανοποιείς περισσότερες από μια αισθήσεις σου.

Γιατί τα λέω όμως όλα αυτά ?

Τα λέω γιατί χθες το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση για ακρόαση μουσικής στο σπίτι του Mygiakis.
Ο βασικός βέβαια σκοπός της συνάντησης ήταν η ακρόαση καλωδίων ρεύματος στο σύστημα του αγαπητού μας μέλους Mygiakis, στο Πέραμα του Πειραιά και όχι σε κάποια πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου.
Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο το οφθαλμόλουτρο της Μυκόνου και οι πελεκάνοι , μην συνεχίζετε να διαβάζετε αυτό το θέμα .

Πως όμως καταφέραμε να ικανοποιήσουμε περισσότερες από μια αισθήσεις και τελικά να περάσουμε καλύτερα από το να κάναμε τα μπανάκια μας στην Μύκονο είναι κάτι που θα το μάθετε στη συνέχεια αυτού του θέματος.
Θα μάθετε επίσης και αρκετά πράγματα για τις τάσεις και τα ρεύματα που ακολουθούν οι πιστοί υποστηρικτές της σχολής των καλωδίων και αν πραγματικά αξίζει η προσπάθεια και η δαπάνη για μια σοβαρή επένδυση σε υλικά καλωδίωσης.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ακόμα, για να υπάρχει και κάποιο suspense .

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Ανδρέα και τη σύζυγό του Γεωργία για την φιλοξενία τους και για όλα αυτά που ετοίμασαν για να μας ευχαριστήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι διό τους κατάγονται από την Κρήτη και αυτό τα λέει όλα. Δεν περίμενα ότι μέσα από ένα ιντερνετικό φόρουμ θα ήταν ποτέ δυνατόν να γνωρίσω μία τόσο όμορφη και φιλόξενη οικογένεια σαν αυτή του Ανδρέα (Mygiakis και της Γεωργίας.

Συνεχίζεται …..
 

Μηνύματα
4.496
Reaction score
2
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Να ευχαριστήσω και εγώ τον Αντρέα (Μygiakis),καθώς επίσης την πρόσχαρη αλλά και φιλόξενη γυναίκα του, η οποία είναι και συνονόματη. :D

Αντρέα,πρόσεχέ τους αυτούς τους καλωδιάκιδες... :lol: :lol: :lol:
 

Μηνύματα
277
Reaction score
0
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Καλημέρα και από εμένα. Καταρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή σας στην εν λόγω δοκιμή. Δεν είναι λίγο να "σπαταλάς" το Σάββατό σου μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού στο σπίτι ενός, μέχρι εκείνη τη στιγμή, άγνωστου, να κουβαλάς ότι καλώδιο έχεις (τα οποία στοιχίζουν και μικρή περιουσία) για να αποδείξεις αυτό που εσύ πλέον θεωρείς αυτονόητο, δηλαδή οτι τα ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Λοιπόν το συμπέρασμα το δικό μου είναι ότι πράγματι ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Μεγάλο ή μικρό άξιο πραγματοποίησης ή όχι είναι θέμα διερεύνησης, προσωπικών προτιμήσεων και άλλων παραγόντων.

Εγώ απλά θα πω το εξής: μεχρι τώρα πίστευα ότι ο αδύνατος κρίκος στο σύστημα μου ηταν ο προενισχυτής μου' η απλή αλλαγή καλωδίου με έπεισε οτι μπορώ να ζήσω για πολλά χρόνια ακόμα μαζί του χωρίς να σκέπτομαο κάθε φορά που τον βλέπω ότι θα έπρεπε να είχα δώσει τα διπλά λεφτά για να πάρω κάτι άλλο.

Περισσότερα αργότερα...
 

Μηνύματα
277
Reaction score
0
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η ιδιοκατασκευή του g.kar. Όταν με το καλό φτιάξεις κάτι με το διπλό capacity θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Τα καλώδια που φέραμε μαζί μας όντως κόστιζαν πολλά χρήματα (συνολικά). Είναι αδύνατον να βρεθεί κάποιο κατάστημα ή αντιπρόσωπος που θα μπορούσε να κανει την ίδια δοκιμή στο χώρο του πελάτη και μάλιστα με τόσα πολλά διαφορετικά καλώδια.

Το γεγονός ότι βρέθηκε ο κατάλληλος συνδυασμός καλωδίων για το σύστημα του Mygiakis, για εμένα είναι μια μεγάλη επιτυχία. Το βασικό σύστημα του Migiakis, συνολικής αξίας 22.000 €, δικαιούται πιστεύω να διαθέτει καλώδια ρεύματος αξίας 1.300 €.

Για λόγους αρχής δεν θα αναφέρω την συνταγή καλωδίων που κάθισε καλύτερα στο σύστημα του Mygiakis. Δεν θέλω να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα ούτε να δυσφημίσω κάποια εταιρεία κατασκευής καλωδιων.
Η τελική συνταγή δόθηκε σε μορφή ολοκληρωμένης λύσης και με βάση το συνολικό τίμημα / προϋπολογισμό που θα μπορούσε να διαθέσει ο Mygiakis στο εγγύς μέλλον.

Σε άλλα μηχανήματα κάθισαν καλύτερα τα ακριβά καλώδια και σε άλλα τα οικονομικά.

Τα καλώδια, σε τυχαία σειρά, που δοκιμάσαμε ήταν των κατωθι κατασκευαστών :
Kimber, Eichman, Supra, Ultralink, XLO, Furutech, Virtual Dynamics, Siltech.
Eπίσης δοκιμάσαμε και έναν Unbalanced to Balanced Mains Converter ισχύος 1.300W δικής μου ιδιοκατασκευής . Αυτό το κουτί λειτουργεί και σαν ένας κλασικός απομονωτής ρεύματος (AC line Buffer). Για να λειτουργήσει όμως σωστά ο AC balanced απομονωτής χρειάζεται κανονικά να γίνουν και κάποιες αλλαγές στις γειώσεις των συσκευών. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν ήταν δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο στα μηχανήματα του Mygiakis.
Στα δικά μου μηχανήματα το έχω κάνει και τα αποτελέσματα που έχω πάρει είναι άριστα. Ο θόρυβος τύπου EMI/RFI που παράγουν ακόμα και τα ίδια τα μηχανήματα πρακτικά εξουδετερώνονται μέσα σε αυτό το κουτί. Επίσης μειώνονται ή εξαλείφονται τελείως οι θόρυβοι που προέρχονται από το εσωτερικό δίκτυο διανομής του σπιτιού.

Το αποτέλεσμα του balanced απομονωτή ρεύματος στον ήχο εξαρτάται από την εγκατάσταση και την ποιότητα του ρεύματος που έχουμε σε κάθε σπίτι.
Στο σπίτι του Mygiakis η συμπεριφορά του Balanced απομονωτή ρεύματος δεν ήταν η καλύτερη που είχα ακούσει. Υπήρχε μια αισθητή μείωση του όγκου των χαμηλών συχνοτήτων. Στην περιοχή από 100 Hz και πάνω η συμπεριφορά ήταν για μένα υποδειγματική σε ότι αφορά την βελούδινη αναπαραγωγή στην μεσαία περιοχή και στις υψηλές συχνότητες. Κάθε ίχνος γρεζιού που υπήρχε πριν είχε εξαφανιστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλώδιο ρεύματος που είχα τοποθετήσει για να τροφοδοτεί τον απομονωτή μου ήταν ένα απλό θωρακισμένο και πολύ φτηνό 2,5άρι καλώδιο ρεύματος της Leoni. To πολύπριζο που τοποθέτησα μετά τον απομονωτή ήταν ένα απλό της Legrand με καλώδια PK14 Κimber. Κάποιος βέβαια θα μπορούσε να πειραματιστεί και με άλλο καλώδιο τροφοδοσίας του κυκλώματος εισόδου του απομωνωτή καθώς και με ένα πολύ καλύτερο πολύπριζο. Η τσάντα εκστρατείας μου δεν περιείχε άλλα υλικά.
Θα πειραματιστώ εγώ στον δικό μου χώρο.

Οπως καταλαβαίνετε, όλοι αποκομίσαμε κάτι χρήσιμο από την συνάντηση.

Το πρόβλημα είναι σοβαρό όταν κάποιος βασιζόμενος μόνο στην θεωρία της ηλεκτρολογίας έχει άποψη για τα καλώδια χωρίς να μπαίνει ο ίδιος στην διαδικασία των δοκιμών σε πολλά και διαφορετικά συστήματα.

Το Hi-End και ο ήχος γενικότερα περιλαμβάνει πολύ πρακτική εξάσκηση.
Οποιος την κάνει κοπάνα και δεν παρακολουθεί τα πρακτικά μέρη της επιστήμης δεν μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη. Ούτε θα καταφέρει να πάρει όμορφο ήχο με λίγα χρήματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναζητήσεις μας γίνονται για να πάρουμε το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα για τα χρήματά μας.
Μακάρι όλα τα καλώδια ρεύματος να κόστιζαν 100€ .

Τώρα, το πως ακούστηκε το καλώδιο ρεύματος των 2.000 € που δοκιμάσαμε στο σύστημα του Mygiakis , είναι μια άλλη ιστορία..
 

Μηνύματα
4.496
Reaction score
2
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Εγώ πάντως σε προειδοποίησα. :wink:
ΜΗΝ μπλέξεις μαζί μας. :) :lol: :lol:

Να τώρα,"ήθελές τα και παθέστα".... :) :lol:
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.816
Reaction score
2.230
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

High-end meeting Σαββάτου στον Mygiakis!
Αυτό που δεν μπορούν καταλάβουν όσοι μένουν πίσω από πληκτρολόγια κάνοντας πως ξέρουν τα πάντα κρίνοντας επί παντός, είναι ότι, το High-end βιώνεται, δεν το διαβάζεις σε papers, δεν το βρίσκεις δώρο με την espresso, δεν το φαντάζεσαι όσο και καλή φαντασία να έχεις...κλπ.
Απλά βιώνεται και να έχεις και παρέα τόσο το καλύτερο, Έλληνες είμαστε και μας αρέσουν οι παρέες και φιλική συντροφιά.
Για να μπει μια σειρά, χρειάζεται λίγο τρέλλα, όρεξη, να αφήσεις τις παραλίες και τα καφέ (δύσκολο task ομολογώ μες στο κατακαλόκαιρο) και προπάντων καλή παρέα........έτσι λοιπόν αφού παρέλαβα τον ergolavos και τον G.KAr συναντηθήκαμε μαζι με τον Αναμούρλα σε ένα από τα πιο φιλόξενα σπίτια που έχουμε βρεθεί ποτέ, φέρνοντας μαζί την καλή μας διάθεση, μουσική σε δικάκια και αρκετά καλώδια ρεύματος...για την ακρίβεια πολλά και αρκετών χιλιάδων ευρώ.......Όλα αυτά όμως δεν θα έδεναν αν δεν συναντούσαμε έναν φιλόξενο Ανδρέα με την περιποιητική σύζυγο του Γιωργία (και αρκετά ανθεκτική..) και τον Δημήτρη με ειδικότητα στην ηχοληψία και σχετικές σπουδές. Περάσαμε περίπου 9 ώρες μαζί, ξεπεράσαμε αυτό που λένε Αρμένικη βίσιτα και κάναμε πράξη την Χαιφιντελάδικη βίζιτα, που περιελάμβανε πολύ μουσική, πολλές δοκιμές με ενδιαφέροντα (όπως πάντα) ευρήματα, πολλή γαριδομακαρονάδα, ένα ταψί σπανακόπιτα που πριν το πάρουμε χαμπάρι το εξαφάνισε συντονισμένα ο Αναμούρλας, καλό καφέ, πολύ παγωτό........και άλλα........μετά συνεχίσαμε στου G.KAr μέχρι πρωινές ώρες για να σπασουμε το ρεκορ χαιφιντελιστικής βραδυάς πάνω από 13 ώρες......!!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ HIGH END 8)
.........2B cont....
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Με τα λεφτά μπορείς να αγοράσεις ένα διαμέρισμα αλλά όχι ένα σπίτι.
Με τα λεφτά αγοράζεις ρολόγια αλλά όχι χρόνο.
Με τα λεφτά αγοράζεις κρεβατι αλλά όχι τον ύπνο.
Με τα λεφτά αγοράζεις ανθρώπους αλλά όχι φίλους.

Με τα λεφτά αγοράζεις καλώδια αλλά όχι μουσική.
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.816
Reaction score
2.230
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Εν συντομία όποιο καλώδιο κι αν δοκιμάσαμε είχε καλύτερη συμπεριφορά από τα απλά στοκ των συσκευών, επίσης ο ergolavos (σε σπάνια καλλιτεχνική στιγμή) έφτιαξε ένα καλώδιο ρεύματος Supra lorad με τα υλικά που του παρείχε ο Ανδρέας, κάναμε μια ανακατονομή των πολύμπριζων και φεύγοντας το σύστημα είχε καλύτερη απόδοση απο ότι πριν.
Τα καλώδια ρεύματος περιελάμβαναν, 2 ultralink, 2xlo, 2kimber, 1 eichman, 2 διαφορετικά Siltech, 1 Virtual dynamics, 1 Supra, 2 διαφορετικά furutech................αν δεν κάνω λάθος ομόφωνα ο καλύτερος συνδυασμός επιτεύχθηκε ακριβώς με τα 2 καλώδια που χρησιμοποιώ σε πηγή και προ, επιβεβαιώνοντας μακροσκελείς έρευνες, όμως δεν έχει σημασία η αναφορά του συνδυασμού αυτού, αφού και με άλλους πιο "γήινους" συνδυασμούς είχαμε από καλά έως άριστα αποτελέσματα...οι διαφορές μεταξύ των καλωδίων πανταχού παρούσες (μήπως υπάρχει πρόβλημα ακοής σε κάποιους που δεν το παρδέχονται ή μήπως δεν ξέρουν πως και τι να δοκιμάσουν? ρητορικό φυσικά..) και ομόφωνες........Σε καμιά περίπτωση μην λάβετε ως προτροπή το παρόν ή ώθηση για αγορές και σπατάλες, απλά αν σας ενδιαφέρει το σύστημα σας να βελτιώνεται συνεχώς κάνετε τις δικές σας δοκιμές και εμπιστευθείτε τα αυτιά σας και την εμπειρία σας (αφού πρώτα διαβάσετε ένα τεχνικό άρθρο για να καθαρίσει το υποσυνείδητο και γίνει η ανάλογη :lol: ψυχολογική προετοιμασία) και μην ξεχνάτε αλκοόλ και φαγητό στο τέλος, όχι κατά τη διάρκεια της ακρόασης......

Αν όντως μπείτε σε δοκιμές (καλά ξεμπερδέματα) μην αρκεστείτε σε μάρκες καλωδίων που προαναφέρθησαν υπάρχουν πολλές καλές και διαφορετικές αξιόπιστες λύσεις, ούτε να θεωρήσετε αυτά που χρησιμοποιήσαμε εμείς πανάκεια, υπάρχουν πολλά και καλά-καλύτερα προιόντα εκεί έξω. Επίσης είχα και καλώδιο ρεύματος διαφορετικής μάρκας που δεν μπορούσε να συμμετέχει αφού έχει c19 (20αμπερο βύσμα) και δεν ταίριαζε.......
Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι και με προιόντα των:
Nirvana, Oyaide, Yter (by Sonus Faber), Purist audio design, Shynyata, Acrolink, Kubala-Sosna, Nordost, Jena labs, Crystal audio, Cardas, Prana, Silversmith...............κλπ μπορείτε να επιτύχετε φανταστικά αποτελέσματα.

Τέλος Και για τον πιο κακοπροαίρετο (και εν τέλει βλάκα :?) δεν κάνουμε συστάσεις αγοράς ή διαφήμιση, μόνο παράθεση πολλών επιλογών απο διαφορες καλές εταιρείες κατασκευής καλωδίων
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Τα κρουασάν και οι σπανακόπιτες πριν την ακρόαση κάνουν καλό.
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.816
Reaction score
2.230
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

13 συνολικά καλώδια συν τα υπάρχοντα στοκ! :shock:
μόνο μεταξύ μελών ενός φόρουμ μπορεί να επιτευχθεί αυτό και της χαιφιντελίδικης αλληλεγγύης! 8)
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.816
Reaction score
2.230
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

g.kar said:
Τα κρουασάν και οι σπανακόπιτες πριν την ακρόαση κάνουν καλό.
Με τον Αναμούρλα από πίσω δεν τα πήρα καν χαμπάρι.........1 ώρα πριν την ακρόαση συστήνεται μια καλή ομελέτα ή φρεσκοψημένα τυροπιτάκια!
 

Μηνύματα
277
Reaction score
0
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Απο τη προχθεσινή συνάντηση εγώ βγήκα ευτυχέστερος γιατί:

γλίτωσα τα λεφτά του προενισχυτή

γλίτωσα πολύ χρόνο και χρήμα που θα σπατάλαγα αν έκανα τη διαδικασία μόνος μου

αλλά κυρίως γιατί θεωρώ οτι έκανα καινούργιους φίλους οι οποίοι χωρίς κανένα ίδιο όφελος έχασαν το χρόνο τους, αποσύνδεσαν τα συστήματά τους και γενικά μπήκαν σε μια διαδικασία απλά για να μεταλαμπαδεύσουν σε εμένα εμπειρίες και γώσεις που έχουν στοιχίσει πολύ χρόνο και χρήμα για να αποκτηθούν.

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι.
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Ανδρέα, πάνω από όλα μετράει η φιλία, η καλή διαθεση και μετά έρχονται τα μηχανήματα.

10 το βράδι του Σαββάτου συνέδεσα τα καλώδια ρεύματος, που είχα φέρει μαζί μου στην δοκιμή, πίσω στο δικό μου σύστημα. Ο Γ.Κοψ με τον Εργολάβο την είχαν πέσει στον καναπέ μου και έπιναν λεμονάδα. Μία ώρα αργότερα κάναμε δοκιμές με δύο δικούς μου προενισχυτές δοκιμάζοντας και διαφορετικές λυχνίες για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον και για να μην μου κοιμηθούν τα φιλαράκια τα γλυκά με τις μαύρες Hi-End βερμούδες τους στον καναπέ.
Ακόμα και κοιμισμένοι άκουγαν όλες τις μικροδιαφορές με κάθε αλλαγή λυχνίας.

Μετά κατά τις πρώτες πρωΙνές ώρες κάπου αρχίσαμε να κουραζόμστε...

... συνεχίσαμε σε τοπικό ανατολίτικο εστιατόριο με πολλά σταρτερς πριν έρθουν τα κυρίως πιάτα.

για παγωτό δεν πήγαμε τελικά, γιατί λίγο ακόμη ήθελε για να σου ξανάρθουμε :lol: :lol: :lol:
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.816
Reaction score
2.230
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

g.kar said:
Ανδρέα, πάνω από όλα μετράει η φιλία, η καλή διαθεση και μετά έρχονται τα μηχανήματα.

10 το βράδι του Σαββάτου συνέδεσα τα καλώδια ρεύματος, που είχα φέρει μαζί μου στην δοκιμή, πίσω στο δικό μου σύστημα. Ο Γ.Κοψ με τον Εργολάβο την είχαν πέσει στον καναπέ μου και έπιναν λεμονάδα. Μία ώρα αργότερα κάναμε δοκιμές με δύο δικούς μου προενισχυτές δοκιμάζοντας και διαφορετικές λυχνίες για να έχει και περισσότερο ενδιαφέρον και για να μην μου κοιμηθούν τα φιλαράκια τα γλυκά με τις μαύρες Hi-End βερμούδες τους στον καναπέ.
Ακόμα και κοιμισμένοι άκουγαν όλες τις μικροδιαφορές με κάθε αλλαγή λυχνίας.
Με τόσες δοκιμές έχει γίνει χωνί το αυτί......να'σαι καλά George πάντα και συγχαρητήρια στη σπιτική λεμονάδα σου (εψα)..>!!!
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Thanks και για τα καλώδια των ηχείων που μου έδωσες να ακούσω. Μου αρέσουν πολύ.
Ταιριάζουν πολυ καλά με τα Dynaudio ηχεία μου. Μονοκαλωδίωση πάντα. Δεν έχω κι άλλη λύση.
Τι έχεις βάλει μέσα στο καλώδιο , μέλια ???
Είναι αυτό που λένε : Νο Βull Shit cables !!!
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.816
Reaction score
2.230
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Nothing But Signal !
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Re: 10 φορές καλύτερα περάσαμε στον Mygiakis στο Πέραμα, παρά στη Μύκονο.

Πάντα τέτοια παίδες.
Από τις λίγες φορές που δεν σας ζηλεύω γιατί εκείνη την ώρα έβρεχα τον κώλο μου κάπου στο Αιγαίο... :wink: :lol:
 

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Μηνύματα
3.816
Reaction score
2.230
Περιμένουμε επίσης τις εντυπώσεις του MAC και πιο αναλυτικά του Ανδρέα που έχει και ενδιαφέρον, ίσως καταφέρει και ο ergolavos να αναφερθεί αφού τώρα κοντά τελειώνει με τους σοβάδες....
 

Μηνύματα
277
Reaction score
0
Νομίζω οτι δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος γιατί τότε θα χρειαστεί να αναφερθούμε στο τι έκατσε καλύτερα στο σύστημα μου και κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε. Παρόλα αυτά δηλώνω τον έρωτά μου για το θηρίο της virtual dynamics (δεν πρόκειται να υπάρξει γάμος βέβαια, απλά μια φαντασίωση....).

Γενικά πάντως, όλα τα καλώδια που δοκιμάσαμε, πέρα από μια δύο περιπτώσεις, ήταν καλύτερα από τα καλώδια των συσκευών, καθώς επίσης και συνήθως κάθε ακριβότερο καλώδιο ήταν καλύτερο. Μην προτρέξετε να πείτε ότι έκρινα με βάση την τιμή, γιατί τις τιμές τις έμαθα αφού τελείωσε η ακρόαση.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.630
Μηνύματα
2.868.507
Members
37.942
Νεότερο μέλος
mdim051
Top