125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Συγνώμη αλλά το cobra πόσο έχει???????
Έχει και φτηνούλικα...

...

Με τα υπόλοιπα Μαρία καλύτερα να πάρεις ένα...βυτιοφόρο σαν ''δεύτερο'' για να γεμίζεις το ''πρώτο''.
Για όνειρα είπαμε ότι μιλάμε... μη γίνεσαι... λογιστής :107:

Reaction score
5
Μαρία αυτά που κοιτάς είναι replicas. Τα original δεν είναι καν μέσα στο budget...:110:

Reaction score
7
Εγώ θα έκανα ακριβώς (μα ακριβώς) τις ίδιες επιλογές με τον φίλο μου τον Nick D.
Με μια διαφορά.
Την Jaguar θα την προτιμούσα στο γνωστό πράσινο .... :126:
Και εγώ σε Emerald Green ή όπως αλλιώς λέγεται θα τον έπαιρνα τον ιαγουάρο. Απλά δεν βρήκα φώτο :p

Reaction score
8
Originally Posted by preve
Εγώ θα έκανα ακριβώς (μα ακριβώς) τις ίδιες επιλογές με τον φίλο μου τον Nick D.
Με μια διαφορά.
Την Jaguar θα την προτιμούσα στο γνωστό πράσινο .... :126:
Και εγώ σε Emerald Green ή όπως αλλιώς λέγεται θα τον έπαιρνα τον ιαγουάρο. Απλά δεν βρήκα φώτο :p
E, αφου σας αρέσει τόσο πάρτε και μία σε british racing green,
του '67 όμως, δε πιστεύω να σας πειράζει:144:

Attachments

Reaction score
12
1)Auδi R8 ετσι για μενα και το ετερον ημισυ μονο^^(τα σχολια για την επιλογη περισευουν :Ρ και μην ανησυχειτε για το οτι ξεφυγα στη τιμη εχω βρει ηδη το απο που μερικα $ λειπουν :Ρ)

2)Αuδι S5 για τα ταξιδια κ την ανεση και ενα μικρο δεν με νοιαζει τι με 15-20 χιλιαρικα max για τη πολη + ακομα ενας κουβας για το αισθημα (οτι περισεψει αν περισεψει εννοειτε βενζινη κ δρομο)

Υγ:ειμαι audakias και φαινομαι τελος χαρ χαρ χαρ

Attachments

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μαρία αυτά που κοιτάς είναι replicas. Τα original δεν είναι καν μέσα στο budget...:110:
Το ξέρω ότι κυκλοφορούν πολλά replicas, αλλά η αγγελία που παραπέμπω στο link αφορά replica? Δεν βλέπω να προκύπτει αυτό από πουθενά... Αν ναι, όντως λάθος μου.

Reaction score
5
Προκύπτει από το γεγονός ότι μερικά τέτοια γνήσια αυτοκίνητα πάνε και για εκατομμύρια ευρώ/δολάρια/λίρες.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article29515.ece

Γενικά πάντως, τα όχι τόσο διάσημα κομμάτια, πάνε για αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες...
http://www.motorbase.com/vehicle/by-id/51/finance.ehtml

Εμ. Δεν παίρνεις εύκολα το αμερικανικό αυτοκίνητο που κέρδισε τις Ferrari με λίγες χιλιάδες ευρώ...

Reaction score
3
Απάντηση: 125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

Επειδή τα 125 χιλιάρικα είναι λίγα για το σπορ αυτοκίνητο των ονείρων μου:

και επειδή δε θέλω να κάνω εκπτώσεις στα όνειρά μου, θα αγοράσω το πολυχρηστικό αυτοκίνητο των ονείρων μου,
το οποίο κάνει, σε μια έκδοσή του, ακριβώς 125.000€.

Range Rover HSE, φουλ γκάζια, πάει παντού, με όλη την οικογένεια το σκύλο και τα μπαγκάζια, είναι μουράτο, χαίρεσαι να το βλέπεις, να το οδηγάς και να το χρησημοποιείς ΚΑΙ after all είναι (μαζί με την Porsche 911) το παιδικό μου όνειρο.

Μόνο που πίνει λίγο περισσότερο από φορτηγό. :142:

Attachments

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797
Απάντηση: Re: 125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

και ένα μήνα πάνω-κάτω το Pacific Coast Highway, για τις ευθείες...
Και μετά θα ψάχναμε για γνωστό του Schwarzenegger για να σε βγάλει από τη φυλακή... :137:

Reaction score
0
Το σενάριο να μην επιλέξουμε τίποτα και να βοηθήσουμε κανένα παιδάκι να ξεπεινάσει δεν παίζει φαντάζομαι έτσι ?

Reaction score
2
Οχι. Ο τιτλος του thread ειναι "τι αυτοκινητο επιλεγετε με 125Κ €", οχι "τι επιλεγετε να κανετε με 125Κ €".

Reaction score
3

Καλή η σκέψη σου αλλά σε λάθος θέμα.
Κανείς δεν έχει αυτά τα χρήματα για να αγοράσει όλα όσα προτείνει.
Καλύτερα θα είναι την επόμενη φορά που κάποιος θα συζητά για αγορά τηλεόρασης, προβολέα, ενισχυτή ή ηχείου, να την επαναλάβεις.

Reaction score
164
Μία Μ5... Για τις βόλτες, για τα ταξίδια, για τα ψώνια, για τη δουλειά, για ήρεμες διαδρομές, για να καταπίνω το 99.9% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούνω καθημερινά στους δρόμους, γιατί αν δεν ξέρεις δεν ξεχωρίζει από την 520i, γιατί είναι βίτσιο...

Reaction score
1

o Γιάννης έχει ήδη το πλεονέκτημα ότι ζει στην Πάτρα , άρα diesel lover ...

Μία 159 3.0JTD δεν θα με χαλούσε την καρδιά ... έλα όμως που αργεί ακόμα η κυκλοφορία της ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.797
Απάντηση: Re: 125Κ €. Tι αυτοκίνητο επιλέγετε (1) & γιατί?

Το σενάριο να μην επιλέξουμε τίποτα και να βοηθήσουμε κανένα παιδάκι να ξεπεινάσει δεν παίζει φαντάζομαι έτσι ?
Δηλαδή όσοι μπορούν να πάρουν κάτι καλό για τον εαυτό τους, ότι κι αν είναι αυτό, πρέπει να νοιώθουν ενοχές, γιατί θα ήταν προτιμότερο να προσφέρουν τα χρήματα αυτά στην κοινωνία;

Άρα, όποιος "επενδύει" χρήματα στα χόμπι του ή σε κάποιο ακριβό υλικό αγαθό είναι απάνθρωπος;

Ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.925
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou