2.1 boombox cylinder.... για πατεντιαριδες

Reaction score
5.360
ετσι να ειναι και από την αλλη μεριά άπλα στον μεγάλο ,απο την άλλη να ειναι η τρουπα για για το γουφερακι...
[DOUBLEPOST=1513784910][/DOUBLEPOST]
αυτο ειναι πολυ ευκολο να γινει....
πολυ καλο και ευκολη κατασκευη σχετικα το μονο θεματακι ειναι οτι εκανα τη βλακια και την πλακετουλα 2.1 τη πηρα, την εχω...
[DOUBLEPOST=1513784007][/DOUBLEPOST]Μαστορεψα λιγακι.... για να δωσω λιγο το σκεπτικο μου.... προειδοποιω.... ειναι δειγμα.... σχόλια και κραξιμο οπως παντα ελευθερα...:)
View attachment 86060
View attachment 86061
τα μεγαφωνακια ειναι ενδικτικα... απο τη σαβουρα...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
[DOUBLEPOST=1513784007][/DOUBLEPOST]Μαστορεψα λιγακι.... για να δωσω λιγο το σκεπτικο μου.... προειδοποιω.... ειναι δειγμα.... σχόλια και κραξιμο οπως παντα ελευθερα...:)
View attachment 86060
View attachment 86061
Αυτούς τους δύο μικρούς κυλίνδρους τους αφήνεις για πόδια, αφού κόψεις φάλτσο το εμπρός άνοιγμα, ώστε το πάνω μέρος να είναι όσο ο μεγάλος κύκλινδρος, ενώ το κάτω ποιο έξω.
Άλλα δύο επάνω και εκεί μπαίνουν τα μεγάφωνα.

Reaction score
5.360
Αυτούς τους δύο μικρούς κυλίνδρους τους αφήνεις για πόδια, αφού κόψεις φάλτσο το εμπρός άνοιγμα, ώστε το πάνω μέρος να είναι όσο ο μεγάλος κύκλινδρος, ενώ το κάτω ποιο έξω.
Άλλα δύο επάνω και εκεί μπαίνουν τα μεγάφωνα.
Κατσε ενα λεπτο...
[DOUBLEPOST=1513794305][/DOUBLEPOST]
Κατσε ενα λεπτο...
Το φανταζεσε καπως ετσι δηλαδη;
IMG_20171220_201953.jpg

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Ακριβώς αυτό.
Αν θες βάζεις τους επάνω κυλίνδρους υπό γωνία ώστε να σε κοιτάνε ελαφρώς και πάλι να κόψεις το πίσω τμήμα ευθεία με τον μεγάλο.
Εξαρτάται πως το προορίζεις να τοποθετηθεί.
Και επειδή θα είναι ιδιαίτερο και μοδάτο το καλύπτεις με Carbon επένδυση.

Reaction score
5.360
Ακριβώς αυτό.
Αν θες βάζεις τους επάνω κυλίνδρους υπό γωνία ώστε να σε κοιτάνε ελαφρώς και πάλι να κόψεις το πίσω τμήμα ευθεία με τον μεγάλο.
Ακριβώς αυτό.
Πςςςςς!!!! Τελειο θα ειναι το εχω και με τις καρμπον κατασκευες.... οκ εκλεισε το σχεδιο.... θα φαμε το γουρουνι πρωτα τις γιορτες και βουρ στα εργαλια μετα....:dance2:
[DOUBLEPOST=1513798556][/DOUBLEPOST]Για τα μαστορια του φορουμ...
Χρησιμη τεχνικη για διαφορες κατασκευες...
Εχει η σταυρουλα μια ωραία κουβερτουλα για τον καναπε....:D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo