2 x SVS PB 2000 vs SVS PB 13 Ultra

Reaction score
996
Ανησυχώ ιδιαίτερα για το ακριβές ταίριασμα. :biggrin:
Μην προβληματίζεσθε, είναι στραβός ο γυαλός, λίγο τα λόγια του παπά, είχα κατεβάσει και κανα δύο dalwheenie, δεν είναι και δικά μου τα Logitech, ορίστε, ξεκαθάρισαν όλα :p

Reaction score
2.482
piano black & home cinema = no go
λογο αντανακλασεων..
εκτός και αν δεν ειναι κοντα στην οθόνη ή δεν το βλέπουμε
Αν το βάλεις κάτω απο την οθόνη ΚΑΙ έχεις και την σίτα φορεμένη, δεν υπάρχει θέμα. Τουλάχιστον δεν βλέπω εγω κάποιες αντανακλάσεις. Αλλά στην χειρότερη μια βελούδινη ζακετούλα να του φορέσουμε, όταν παίξει ταινία και λύνεται (οποιοδήποτε) πρόβλημα με τις αντανακλάσεις.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
Αν το βάλεις κάτω απο την οθόνη ΚΑΙ έχεις και την σίτα φορεμένη, δεν υπάρχει θέμα. Τουλάχιστον δεν βλέπω εγω κάποιες αντανακλάσεις. Αλλά στην χειρότερη μια βελούδινη ζακετούλα να του φορέσουμε, όταν παίξει ταινία και λύνεται (οποιοδήποτε) πρόβλημα με τις αντανακλάσεις.
σιγα μη ντυνουμε το πανεμορφο κτηνος με ζακετουλες! :p αλλαγη τοποθεσιας ειναι η λυση ή αδιαφορια κοινως. εγω παρολο που ειναι ματ το εβαλα πισω απο τον καναπε και κατα τυχη παιζει! ! ! :dance2:
[DOUBLEPOST=1475681905][/DOUBLEPOST]
DC FIX μαύρο βελούδο απο praktiker
επ!! που το μαθες εσυ αυτο? :tongue:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
σιγα μη ντυνουμε το πανεμορφο κτηνος με ζακετουλες! :p αλλαγη τοποθεσιας ειναι η λυση ή αδιαφορια κοινως. εγω παρολο που ειναι ματ το εβαλα πισω απο τον καναπε και κατα τυχη παιζει! ! ! :dance2:
Και με άλλον αέρα..:lolsign:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.273
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale