- Reaction score
- 103.153
...and Commander.
Βρε συκοφάντη, δεν έχω βάλει μαύρο σεμέν πάνω στα ηχείαΜαύρο σεμέν, πού είναι ο Κωστής να του παραγγείλεις;![]()
Ανησυχώ ιδιαίτερα για το ακριβές ταίριασμα.Βρε συκοφάντη, δεν έχω βάλει μαύρο σεμέν πάνω στα ηχεία
![]()
Μην προβληματίζεσθε, είναι στραβός ο γυαλός, λίγο τα λόγια του παπά, είχα κατεβάσει και κανα δύο dalwheenie, δεν είναι και δικά μου τα Logitech, ορίστε, ξεκαθάρισαν όλαΑνησυχώ ιδιαίτερα για το ακριβές ταίριασμα.![]()
Αν το βάλεις κάτω απο την οθόνη ΚΑΙ έχεις και την σίτα φορεμένη, δεν υπάρχει θέμα. Τουλάχιστον δεν βλέπω εγω κάποιες αντανακλάσεις. Αλλά στην χειρότερη μια βελούδινη ζακετούλα να του φορέσουμε, όταν παίξει ταινία και λύνεται (οποιοδήποτε) πρόβλημα με τις αντανακλάσεις.piano black & home cinema = no go
λογο αντανακλασεων..
εκτός και αν δεν ειναι κοντα στην οθόνη ή δεν το βλέπουμε
σιγα μη ντυνουμε το πανεμορφο κτηνος με ζακετουλες!Αν το βάλεις κάτω απο την οθόνη ΚΑΙ έχεις και την σίτα φορεμένη, δεν υπάρχει θέμα. Τουλάχιστον δεν βλέπω εγω κάποιες αντανακλάσεις. Αλλά στην χειρότερη μια βελούδινη ζακετούλα να του φορέσουμε, όταν παίξει ταινία και λύνεται (οποιοδήποτε) πρόβλημα με τις αντανακλάσεις.
επ!! που το μαθες εσυ αυτο?DC FIX μαύρο βελούδο απο praktiker
Και με άλλον αέρα..σιγα μη ντυνουμε το πανεμορφο κτηνος με ζακετουλες!αλλαγη τοποθεσιας ειναι η λυση ή αδιαφορια κοινως. εγω παρολο που ειναι ματ το εβαλα πισω απο τον καναπε και κατα τυχη παιζει! ! !
![]()
ενταξει πηρα και καλο κομματι!! like new να πουμε!Και με άλλον αέρα..![]()
Μόνο που ξέχασες τις πουτ@νες.ενταξει πηρα και καλο κομματι!! like new να πουμε!![]()
αποψε! στις 11! θα μαστε μεγαλη παρεα!Μόνο που ξέχασες τις πουτ@νες.![]()