- Reaction score
- 78.929
Ναι, καλά.γιατι εγω σε 60 μέτρα σαλόνι με το ταπεινό tannoy s15 , γκρεμιζα τοιχο ...
Ναι, καλά.γιατι εγω σε 60 μέτρα σαλόνι με το ταπεινό tannoy s15 , γκρεμιζα τοιχο ...
Την ενταση του sub που την εχεις για αυτο το αποτελεσμα που περιγραφεις?oποιος πει οτι δεν γεμιζει μαλλον ειναι κουφος.
Ενταση στο τερμα? Απο παραμορφωσεις? κροταλισμα? θορυβο στα ports του? Ποσα m2?Βρωμόσκυλο. Το ένα το έχω πέντε χρόνια συνεχώς τσίτα, το άλλο τρία, επίσης.
κατεβαίνουν χαμηλά κατω απο 23 κύκλους κλπ αλλα στα πόσα ντιμπι ? ξέρουμε ?
γιατι εγω σε 60 μέτρα σαλόνι με το ταπεινό tannoy s15 , γκρεμιζα τοιχο ...
υπερβολες!Στην προηγούμενη σελίδα το ανέφερες τρεις φορές, λες να μην το είδαν;![]()
Μου είναι τελείως αδιάφορο. Αυτό έλειπε να μην υπάρχουν δυνατότερα οικιακά subs μετά απο τόσα χρόνια.δεν αντεχεις να το βλεπεις κατω απο το xtz ε;![]()
Ιιιιιιιιιιιιιιιιι τι μου ειπεεε!!!Μην τον ρωτάς, δεν ξέρει.![]()
Κενά γνώσεων.. και δε βλέπω κανένα σχόλιο..δεν γνωριζω ποσο ευκολο ειναι στην τοποθετηση του λογο μεγάλου ύψους.
http://www.avsite.gr/forum/threads/xtz-sound-series-cinema.138336/στο ιδιο διλημμα ημουν και εγω.. μεχρι που διαβασα μερικα πραγματα και εμαθα για το xtz 3x12.
εχει ιδια τιμη με το svs 13 και σχεδον ολοι αναφερουν οτι ειναι καλύτερο.
Subwoofer measurements
Βεβαια παιζει ρόλο και ο χωρος που εχει ο καθενας.
αν μπορεις να περιμενεις ενα μήνα, λογικά θα κάνουν 10% εκπτωση την black friday τα svs και ίσως και τα xtz.
Και γι' αυτό δεν μπορεί να μπει σε πολλά HTs μελών.Και φυσικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξαπλώσεις το αρέι. Όρθιο.
Δεν αναφέρομαι μόνο, στην τοποθέτηση με βάση την ακουστική του χώρου, αλλά ότι το ύψος του μπορεί να είναι αποτρεπτικό.Κενά γνώσεων.. και δε βλέπω κανένα σχόλιο..
Λόγω του μεγάλου ύψους, είναι ΕΥΚΟΛΟ στην τοποθέτηση, βλέπε αρέι.
Και φυσικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξαπλώσεις το αρέι. Όρθιο.
αν το βάλω πλαγιαστό κάτω από την οθόνη, μπορώ να βάλω από επάνω του, το κεντρικό ηχείο;
μερικές δοκιμές θα δείξουν αν θα παίζει το ίδιο καλά με όρθιο.