24/96 vs Vinyl

D

deleted user 10898

Guest
λες? σε studio τα επαιζε πριν την εκπομπη του και εβαζε τους μηχανικους να ακουν...
διαβασε την ιστορια στο stereophile να δεις ποσο χαρουμενος ειναι με την ψηφιακη ριαα.
παντως νομιζω οτι βρισκομαστε στην καλυτερη εποχη του βινυλιακου ηχου...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

λες? σε studio τα επαιζε πριν την εκπομπη του και εβαζε τους μηχανικους να ακουν...
διαβασε την ιστορια στο stereophile να δεις ποσο χαρουμενος ειναι με την ψηφιακη ριαα.
παντως νομιζω οτι βρισκομαστε στην καλυτερη εποχη του βινυλιακου ηχου...
Συμφωνώ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μην παιδεύεσαι Νικ... το "κόλλημα" με το βινύλιο και τα παραφερνάλια που το συνοδεύουν, ξεπερνά το "κόλλημα" για υψηλή πιστότητα και αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις. Σιγά μην βάλουνε οι κολλημένοι ψηφιακή ριαα. Εδώ έχει βγει ο υπέρτατος τρόπος να διαβαστούν τα αυλάκια του πλαστικού δίσκου (βλέπε elp laser turntable) και αυτοί επιμένουν να σέρνουν επάνω τους μια... πέτρα. Η άρνηση στην εξέλιξη είναι ένας συνδυασμός κολλήματος, φετιχισμού και σε πολλές περιπτώσεις άγνοιας και εμπορικών συμφερόντων. Πως λέμε audiophile, καμία σχέση. Αυτοί είναι vinylphiles και τίποτε περισσότερο. Φαίνεται και από τις δισκοθήκες τους. :126:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Μην παιδεύεσαι Νικ... το "κόλλημα" με το βινύλιο και τα παραφερνάλια που το συνοδεύουν, ξεπερνά το "κόλλημα" για υψηλή πιστότητα και αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις. Σιγά μην βάλουνε οι κολλημένοι ψηφιακή ριαα. Εδώ έχει βγει ο υπέρτατος τρόπος να διαβαστούν τα αυλάκια του πλαστικού δίσκου (βλέπε elp laser turntable) και αυτοί επιμένουν να σέρνουν επάνω τους μια... πέτρα. Η άρνηση στην εξέλιξη είναι ένας συνδυασμός κολλήματος, φετιχισμού και σε πολλές περιπτώσεις άγνοιας και εμπορικών συμφερόντων. Πως λέμε audiophile, καμία σχέση. Αυτοί είναι vinylphiles και τίποτε περισσότερο. Φαίνεται και από τις δισκοθήκες τους. :126:

...
Κοίτα όμως παραδίπλα πόσα ψηφιακά έχω ακούσει στο τσαρδί μου...

Οσα (περίπου ...) αναλογικά έχεις ακούσει εσύ, στο δικό σου τσαρδί... :136:

(έλα - έλα γράψε μου κι άλλα, μ' αρέσει να το ακούω... :142:)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

(έλα - έλα γράψε μου κι άλλα, μ' αρέσει να το ακούω... :142:)
Ε δε με βοηθάς, δεν τσιμπάς πια εσύ. Μου φαίνεται πρέπει να πιάσω τον Στεφανίδη. :137:

...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Ε δε με βοηθάς, δεν τσιμπάς πια εσύ. Μου φαίνεται πρέπει να πιάσω τον Στεφανίδη. :137:

...
σε βοηθαει, ειδε με το ηλεκτρονικο μικροσκοποιο τις τρυπες απο τα σιντι και απεφανθη οτι τα αυλακια του βινυλιου ειναι χαραδρες...
ασε τον αλλο, ειναι και εμπορας και θα νομιζει οτι πουλαμε 24/96...

(ινκογκνιτε ετοιμαζω μεγαλη κοντρα ψηφιακης ριαα με ενα απο τα καλυτερα φονο... εαν ειχα και καποιον να μου ρυθμισει το lp12 θα εκανα τουμπες... θα το παρω και θα παω στον γκεοβαζ...)
(α οποιος πεισει την γυναικα μου οτι οι διαχυτες οι ξυλινοι που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ :)142:) ταιριαζουν με τον μπουφε του δινω δωρο την Ρια)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

σε βοηθαει, ειδε με το ηλεκτρονικο μικροσκοποιο τις τρυπες απο τα σιντι και απεφανθη οτι τα αυλακια του βινυλιου ειναι χαραδρες......
Αυτή την έκφραση και τις φωτο δανείστηκα από το link που έβαλε ο vasilisnt.:126:

- http://www.harbeth.co.uk/usergroup/showthread.php?1063-Vinyl-vs-CD (μάλιστα τις τρύπες του CD τις λέει χάπια, αλλά δεν τό 'βαλα γιατί... σέβομαι το ακροατήριο...)

Αλλά δεν διαβάσεις, δεν διαβάζεις... Την επόμενη με τον κηδεμόνα σου... :142:

Reaction score
6
εχει μικροσκοπιο το εχω δει , αλλα και εναν μεγεθυντη κεφαλων.....:111:
του το θυμιζω για να βαλει μια φωτο της κεφαλης του πικαπ του που μεγεθυνε...:131:πιο παλια..:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Την μεγαλύτερη μεγέθυνση που έχω καταφέρει είναι αυτή:

και έτσι είναι όταν έσπασε... :110:

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

σε βοηθαει, ειδε με το ηλεκτρονικο μικροσκοποιο τις τρυπες απο τα σιντι και απεφανθη οτι τα αυλακια του βινυλιου ειναι χαραδρες...
ασε τον αλλο, ειναι και εμπορας και θα νομιζει οτι πουλαμε 24/96...

(ινκογκνιτε ετοιμαζω μεγαλη κοντρα ψηφιακης ριαα με ενα απο τα καλυτερα φονο... εαν ειχα και καποιον να μου ρυθμισει το lp12 θα εκανα τουμπες... θα το παρω και θα παω στον γκεοβαζ...)
(α οποιος πεισει την γυναικα μου οτι οι διαχυτες οι ξυλινοι που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ () ταιριαζουν με τον μπουφε του δινω δωρο την Ρια)
.................
Βρε...μπας και τη γυναίκα σου τη λένε...Ρία?:142::142:

Reaction score
6
ειδες Λουκα μεγεθος:126::103:κεφαλης, σαν καναπες χρυσος κιολας.

ποσο να κανει αραγε....:137:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός