3η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ AVSite

Reaction score
2
Έχει κυκλοφορήσει μία τριλογία με τον τίτλο "Τα θυμάστε" με πάρα πολλά από τα προαναφερόμενα τραγούδια.
Επίσης, σε τσιμπημένη τιμή, είχε κυκλοφορήσει ο Πετρίδης μία μεγάλη συλλογή με τραγούδια που σφράγισαν κατα την δική του άποψη, την 100ετία που πέρασε, με έμφαση στα τελευταία 35 χρόνια.
Επίσης έχει κυκλοφορήσει μία συλλογή από τις 12" εκτελέσεις πολλών τραγουδιών που αναφέρθηκαν (γύρω στα 12 ασημένια).
Το καλό είναι ότι η τριλογία δεν έχει κοινά τραγούδια με τα 12".
'Οτι λείπει πιά από αυτά, υπάρχει σε ένα διπλό άλμπουμ, που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει ο τίτλος, θα το δω σπίτι και θα σας πω.

Σίγουρα το Boat on the River-Styx είναι για εμένα έλλειψη από όλα αυτά τα δισκάκια που ανάφερα. Δεν θυμάμαι να είναι σε κανένα από αυτά.

Reaction score
23
Ελπίζω ήδη ο φίλος giannis11 να εχει πάρει στα χέρια του την "πρώτη ύλη" της συλλογής για να αρχίσει την "αναπαραγωγή".

Να θυμίσω εδώ τους δικαιούχους που θα "δανειστούν" την συλλογή:

1. Σπύρος Μπλάτσιος
2. Χρήστος Ακρατόπουλος
3. giannis11
4. Γιάννης Δημητρόπουλος
5. finder
6. Web_Nautilus
7. Ανδρέας Κ.
8. giotamike
9. ΣΩΚΤΑΤΗΣ Τ.
10.Γιώργος Ανδρεάδης
11. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
12. Τσαρουχάς Νίκος
13. Nick_Greek
14. Γιώργος Αναμουρλίδης
15. ak1s
16. VIDEOMIX
17. Andreas_P

και για λόγους αρχείου φυσικα και οι δύο διαχειριστες sambalis και Κουτρουμπάνος.

Reaction score
23
Θα παρακαλούσα τους φίλους :
Σπύρο Μπλάτσιο - Κατερίνη
Τσαρουχα Νίκο - Θεσσαλονίκη

να μου στείλουν με PM την διευθυνσή τους.

Επίσης τους φίλους :
finder
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

να γράψουν αν βρίσκονται στην Αθήνα. Αν κατοικούν σε οποιαδήποτε άλλη πόλη τους παρακαλώ να μου στείλουν και αυτοί με ΡΜ την διευθυνσή τους.

Οι φίλοι που κατοικούν στην ΠΑΤΡΑ:
Γιάννης Δημητρόπουλος
giotamike
Andreas_P

Θα ενημερωθούν από εμένα τηλεφωνικά για την παράδοση.

Για όλους τους υπόλοιπους ο δανεισμός θα γίνει για την Αθήνα από το γνωστό σημείο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ ζητώντας τον Ανδρέα , σε χρόνο που θα καθοριστεί από αυτό εδώ το θέμα , καθώς μόλις είναι έτοιμα όλα θα ενημερωθείτε άμεσα

Reaction score
1
Σήμερα το απόγευμα θα περάσω απο τον Ανδρέα για να του δώσω την ύλη προς δανεισμό για την Αθήνα. Οι δικαιούχοι σπεύσατε. Η επαρχία αναχώρησε σήμερα.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
23
Θα παρακαλέσω όλους τους "δανειολήπτες" μόλις παραλάβουν την συλλογή να το γράψουν σε αυτό το θέμα για να ξέρουμε και εμεις που χρωστάμε τι.

Ευχαριστούμε πολύ τον giannis11 για την δουλειά που έκανε και το κόστος που επιφορτίστηκε.

Οι δανειολήπτες της Πάτρας θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από εμένα μόλις παραλάβω...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παρελαβα το υλικο.
Κανονικα θα επρεπε να αρχισω τις ευχαριστιες...
Ομως αισθανομαι τοσο υπερηφανος για οσα εχετε κανει :oops:
Στους συντελεστες αυτης της συλλογης λοιπον και καθως δεν βρισκω αλλα λογια , μια μικρη αφιερωση απο ενα απο τα τραγουδια που προλαβα να ακουσω....

Always believe in your soul
You’ve got the power to know
You’re indestructable
You are GOLD!

Υ.Γ. Δοκιμαστε να παιξετε το Vienna τερμα με τα γκαζια τσιτα και αφηστε την καρδια σας να γινει χιλια κομματια την ωρα που το ακουστικο πιανο και το βιολι φιλονικουν με τα synths :wink:

Ευχαριστω τοσο πολυ....

Reaction score
1
Τα thanks στο site μας.
Αν δεν ήταν αυτό δεν θα είχαμε συλλογές τώρα.
Άντε και στην επόμενη!!!
Φιλικά
Γιάννης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm