Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. This is A V SI T E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θάνο το δικό σου βρίσκετε στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ.....Eλπίζω να φτάσει και στα χέρια μου.![]()
Την περιμένω πώς και πως. Κυρίως θέλω να ακούσω το τι καταφέρατε σε ποιότητα ήχου. ΕΚεί πιστεύω ειναι το μεγάλο σας στοίχημα και όχι μόνο η περισυλλογή των κομματιών την οποία λίγο πολύ οι περισσότεροι μπορούμε εδω και εκεί να τα βρούμε.
Στείλε μου με pm την διεύθυνση σου να σου στείλω μια σειρά.έχει συμπληρωθεί η λίστα των 20 που θα πάρουν το CD? Μήπως περισσεύει κανένα τόσο δα μικρό cdάκι και για μας τους καινούριους που δε προλάβαμε να κάνουμε προτάσεις?![]()
![]()
Μήπως μπορούμε να τα παραλάβουμε στην έκθεση?![]()
Ευχαριστούμε όλους όσους μόχθησαν για την υλοποίηση και αυτού του εγχειρήματος.![]()
![]()
![]()
![]()
Να ζητήσω και δημόσα συγνώμη στον giotamike που τον έστεισα 20 λεπτά (!!) στο ραντεβού που ειχαμε για να του δώσω τα δισκάκια.....Και από εδώ σας ευχαριστώ. Είναι υπέροχα.!
Κανεις?Και ενα μικρο quiz για την συλλογη:
Υπαρχει ενα συγκροτημα που εμφανιζεται δυο φορες στην συλλογη.
Οι ιδιοι εγραψαν και εκτελεσαν τα δυο τραγουδια...με διαφορετικο ονομα και διαφορετικη...φωνη.
??????![]()