3η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ AVSite

V

VIDEOMIX

Guest
Και ενα μικρο quiz για την συλλογη:
Υπαρχει ενα συγκροτημα που εμφανιζεται δυο φορες στην συλλογη.
Οι ιδιοι εγραψαν και εκτελεσαν τα δυο τραγουδια...με διαφορετικο ονομα και διαφορετικη...φωνη.
?????? :wink:
DURAN-DURAN.
Στο δεύτερο σκέλος στην τελευταία παράγραφο όμως, σηκώνω τα χέρια. :roll:

Reaction score
0
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να μου το αντιγράψετε,αλλά ένα πουλάκι μου είπε ότι στο γνήσιο αναγράφεται και το όνομα του site και είναι πολύ όμορφο :cry:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να μου το αντιγράψετε,αλλά ένα πουλάκι μου είπε ότι στο γνήσιο αναγράφεται και το όνομα του site και είναι πολύ όμορφο :cry:
To πουλακι που σας το ειπε , απο πουπουλα πως παει? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
23
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να μου το αντιγράψετε,αλλά ένα πουλάκι μου είπε ότι στο γνήσιο αναγράφεται και το όνομα του site και είναι πολύ όμορφο  :cry:
Αυτό που προσφέρθηκε να στείλει ο giannis11 είναι το ίδιο με αυτά των υπολοίπων μελών , καθώς αυτός τα έφτιαξε..... :wink:

Reaction score
7
Παιδιά συγχαρητήρια για τη συλλογή.Μπορεί να είμαι μικρότερος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν τα άκουγα.Και ναι θα ήθελα και εγώ να ξέρω αν θα μπορούσα να βρώ τη συλλογή.Είναι πολλά τα τραγούδια Άρη...

Reaction score
23
Παιδιά συγχαρητήρια για τη συλλογή.Μπορεί να είμαι μικρότερος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν τα άκουγα.Και ναι θα ήθελα και εγώ να ξέρω αν θα μπορούσα να βρώ τη συλλογή.Είναι πολλά τα τραγούδια Άρη...
Στείλε μου με ΡΜ την διευθυνσή σου και θα δούμε τι θα κάνουμε.....

V

VIDEOMIX

Guest
H φωτογραφία του προφίλ σου, δική σου ειναι;

Reaction score
0
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να μου το αντιγράψετε,αλλά ένα πουλάκι μου είπε ότι στο γνήσιο αναγράφεται και το όνομα του site και είναι πολύ όμορφο  :cry:
To πουλακι που σας το ειπε , απο πουπουλα πως παει? :lol:  :lol:  :lol:
Γιατί ρωτάτε?Μήπως έχετε σκοπό να το ξεπουπουλιάσετε :?: :?:
:lol: :mrgreen:

Reaction score
0

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Και ενα μικρο quiz για την συλλογη:
Υπαρχει ενα συγκροτημα που εμφανιζεται δυο φορες στην συλλογη.
Οι ιδιοι εγραψαν και εκτελεσαν τα δυο τραγουδια...με διαφορετικο ονομα και διαφορετικη...φωνη.
?????? :wink:
Κανεις?
Λοιπον μια και δεν το βρηκε κανεις-αν και περιμενα τον Σακη-ας το παρει το ποταμι
Ναι μεν οι Duran Duran και οι Hall&Oates εμφανιζονται απο δυο φορες αλλα...
Το τραγουδι Vienna(Ultravox) και το τραγουδι Fade to grey(Visage) εχουν γραφτει και εκτελεστει απο τους ιδιους ακριβως με την προσθηκη του τραγουδιστη Steve Strange στο δευτερο.
Για οσους εχουν ακουσει τον πρωτο εκεινο δισκο των Visage και ιδαιτερα στο τραγουδι Visa Αge δεν μπορεις να διακρινεις καμμια διαφορα μεταξυ των "δυο" συγκροτηματων , ακομα και η φωνη του Strange ειναι σαν να ακους τον Midge Ure..
Βλεπετε ακομα και η παραγωγη ειναι κοινη... :wink:

Reaction score
23
Αντρεα δεν απάντησα γιατί περίμενα να πάρουν όλοι την συλλογή στα χέρια τους και να έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν....
Να θυμίσω και σε όλους ότι αυτό που ρώτησε ο Αντρέας είχε μπει και ερώτηση στο θέμα με τα ΜΥΣΤΙΚΑ....

Παρακαλώ και όλους τους υπόλοιπους που έχουν παραλάβει και δεν το έχουν γράψει να το κάνουν....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm