argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
πολυ καλο , αυτο που διαβασα .......αρχισαν οι περιορισμοι
να τραβηξω ασσο ?
να τραβηξω ασσο ?
Δεν θυμαμαι ποιο εργο ηταν(εαν το θυμασαι εσυ φιλε μου πεστο μου)αλλα θυμαμαι οτι μας ειχαν μοιρασει κατι γυαλια χαρτινα και αντι για τζαμια ειχαν ζελατινη,θυμαμαι καλα?Κακά τα ψέμματα... Το 3D είναι για λίγο να το παρακολουθήσει κανείς να δεί το εφέ, να πει "τι ωραίο που είναι!" και μέχρι εκεί. Δεν είναι για να βλέπεις συνεχώς και σε καθημερινή βάση.
Απλώς είναι άλλο ένα τεχνολογικό τρυκ (άχρηστο κατά την γνώμη) μου για να τονώσουν (ξανά) το καταναλωτικό ενδιαφέρον του κοινού.
Θυμηθείτε λίγο τους κινηματογράφους της 10ετίς του '80. Είχαν έναν άθλιο μονοφωνικό ήχο από ηχείο (άθλια ιδιοκατασκευή τις πιο πολλές φορές) που μόνο ξένες ταινίες μπορούσες να παρακολουθήσεις επειδή έχουν υπότιτλους. Στις ελληνικές έχανες τουλάχιστον τους μισούς διαλόγους.
Οταν αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα λόγω της εξάπλωσης των video VHS σε κάθε σπίτι και των video clubs σε κάθε τετράγωνο σε κάθε γειτονιά, τότε "βρήκαν" τον καλύτερο και πολυκάναλο ήχο. Dolby Surround αρχικά, και Dolby Digital και dts πολύ αργότερα.
Σήμερα που ξαναντιμετωπίζουν το ίδιο σοβαρό πρόβλημα λόγω των εξελιγμένων home cinema συστημάτων, προβολέων κλπ. "ανακάλυψαν" την 3D τεχνολογία για να κεντρίσουν ξανά το ενδιαφέρουν και να προσελκύσουν κόσμο. Σημειωτέον ότι εγώ είχα δει για πρώτη φορά 3D ταινία με γυαλιά Polaroid (όπως τα σημερινά) το 1979 (!!!) στον κινηματογράφο Ελση (δεν υπάρχει σήμερα) στην Ομήρου στην Νέα Σμύρνη.
Η επίσημη ανακοίνωση της Sharp και εικόνες από την παρουσίαση.Ίσως σε μια δεκαετία...
http://gadgetfreak.gr/?p=2154
Ούτε εγώ θυμάμαι πως λεγόταν η ταινία, αλλά θυμάμαι πως ήταν με κάτι σαμουράι. Είχε πολλές μάχες, έφευγαν βέλη ακόντια και διάφορα άλλα τέτοια από την οθόνη προς τους θεατές και όλη η αίθουσα έσκυβε για να αποφύγει ένα ακόντιο ή παραμέριζε για να μην ποδοπατηθεί από ένα άλογο πού έτρεχε με μανία στο πεδίο της μάχης.Δεν θυμαμαι ποιο εργο ηταν(εαν το θυμασαι εσυ φιλε μου πεστο μου)αλλα θυμαμαι οτι μας ειχαν μοιρασει κατι γυαλια χαρτινα και αντι για τζαμια ειχαν ζελατινη,θυμαμαι καλα?
Και βέβαια το θυμάμαι. Ελπίζω να μην κλείσει το ΦΙΛΙΠ.Παλια γειτονια.Ας ειναι καλα τα πολυκαταστηματα.Του Σαραβακου το θυμασαι;Να δουμε ποτε θα εξαφανιστει και το ΦΙΛΙΠ.Την Αστορια απεναντι απο Εστια την προλαβες;Tωρα Εμπορικη.
+οοΚακά τα ψέμματα... Το 3D είναι για λίγο να το παρακολουθήσει κανείς να δεί το εφέ, να πει "τι ωραίο που είναι!" και μέχρι εκεί. Δεν είναι για να βλέπεις συνεχώς και σε καθημερινή βάση.
Απλώς είναι άλλο ένα τεχνολογικό τρυκ (άχρηστο κατά την γνώμη) μου για να τονώσουν (ξανά) το καταναλωτικό ενδιαφέρον του κοινού.
Θυμηθείτε λίγο τους κινηματογράφους της 10ετίς του '80. Είχαν έναν άθλιο μονοφωνικό ήχο από ηχείο (άθλια ιδιοκατασκευή τις πιο πολλές φορές) που μόνο ξένες ταινίες μπορούσες να παρακολουθήσεις επειδή έχουν υπότιτλους. Στις ελληνικές έχανες τουλάχιστον τους μισούς διαλόγους.
Οταν αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα λόγω της εξάπλωσης των video VHS σε κάθε σπίτι και των video clubs σε κάθε τετράγωνο σε κάθε γειτονιά, τότε "βρήκαν" τον καλύτερο και πολυκάναλο ήχο. Dolby Surround αρχικά, και Dolby Digital και dts πολύ αργότερα.
Σήμερα που ξαναντιμετωπίζουν το ίδιο σοβαρό πρόβλημα λόγω των εξελιγμένων home cinema συστημάτων, προβολέων κλπ. "ανακάλυψαν" την 3D τεχνολογία για να κεντρίσουν ξανά το ενδιαφέρουν και να προσελκύσουν κόσμο. Σημειωτέον ότι εγώ είχα δει για πρώτη φορά 3D ταινία με γυαλιά Polaroid (όπως τα σημερινά) το 1979 (!!!) στον κινηματογράφο Ελση (δεν υπάρχει σήμερα) στην Ομήρου στην Νέα Σμύρνη.