3D περιορισμοι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
πολυ καλο , αυτο που διαβασα .......αρχισαν οι περιορισμοι
να τραβηξω ασσο ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: 3D περιορισμοι

το dynamic duo δεν θα παρει ποτε 3D , μιας και πριν δουν στραγγιζουν κανα glenfarclas για πλακα:111:

Reaction score
1.187

Κακά τα ψέμματα... Το 3D είναι για λίγο να το παρακολουθήσει κανείς να δεί το εφέ, να πει "τι ωραίο που είναι!" και μέχρι εκεί. Δεν είναι για να βλέπεις συνεχώς και σε καθημερινή βάση.
Απλώς είναι άλλο ένα τεχνολογικό τρυκ (άχρηστο κατά την γνώμη) μου για να τονώσουν (ξανά) το καταναλωτικό ενδιαφέρον του κοινού.

Θυμηθείτε λίγο τους κινηματογράφους της 10ετίς του '80. Είχαν έναν άθλιο μονοφωνικό ήχο από ηχείο (άθλια ιδιοκατασκευή τις πιο πολλές φορές) που μόνο ξένες ταινίες μπορούσες να παρακολουθήσεις επειδή έχουν υπότιτλους. Στις ελληνικές έχανες τουλάχιστον τους μισούς διαλόγους.

Οταν αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα λόγω της εξάπλωσης των video VHS σε κάθε σπίτι και των video clubs σε κάθε τετράγωνο σε κάθε γειτονιά, τότε "βρήκαν" τον καλύτερο και πολυκάναλο ήχο. Dolby Surround αρχικά, και Dolby Digital και dts πολύ αργότερα.

Σήμερα που ξαναντιμετωπίζουν το ίδιο σοβαρό πρόβλημα λόγω των εξελιγμένων home cinema συστημάτων, προβολέων κλπ. "ανακάλυψαν" την 3D τεχνολογία για να κεντρίσουν ξανά το ενδιαφέρουν και να προσελκύσουν κόσμο. Σημειωτέον ότι εγώ είχα δει για πρώτη φορά 3D ταινία με γυαλιά Polaroid (όπως τα σημερινά) το 1979 (!!!) στον κινηματογράφο Ελση (δεν υπάρχει σήμερα) στην Ομήρου στην Νέα Σμύρνη.

Reaction score
460

Κακά τα ψέμματα... Το 3D είναι για λίγο να το παρακολουθήσει κανείς να δεί το εφέ, να πει "τι ωραίο που είναι!" και μέχρι εκεί. Δεν είναι για να βλέπεις συνεχώς και σε καθημερινή βάση.
Απλώς είναι άλλο ένα τεχνολογικό τρυκ (άχρηστο κατά την γνώμη) μου για να τονώσουν (ξανά) το καταναλωτικό ενδιαφέρον του κοινού.

Θυμηθείτε λίγο τους κινηματογράφους της 10ετίς του '80. Είχαν έναν άθλιο μονοφωνικό ήχο από ηχείο (άθλια ιδιοκατασκευή τις πιο πολλές φορές) που μόνο ξένες ταινίες μπορούσες να παρακολουθήσεις επειδή έχουν υπότιτλους. Στις ελληνικές έχανες τουλάχιστον τους μισούς διαλόγους.

Οταν αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα λόγω της εξάπλωσης των video VHS σε κάθε σπίτι και των video clubs σε κάθε τετράγωνο σε κάθε γειτονιά, τότε "βρήκαν" τον καλύτερο και πολυκάναλο ήχο. Dolby Surround αρχικά, και Dolby Digital και dts πολύ αργότερα.

Σήμερα που ξαναντιμετωπίζουν το ίδιο σοβαρό πρόβλημα λόγω των εξελιγμένων home cinema συστημάτων, προβολέων κλπ. "ανακάλυψαν" την 3D τεχνολογία για να κεντρίσουν ξανά το ενδιαφέρουν και να προσελκύσουν κόσμο. Σημειωτέον ότι εγώ είχα δει για πρώτη φορά 3D ταινία με γυαλιά Polaroid (όπως τα σημερινά) το 1979 (!!!) στον κινηματογράφο Ελση (δεν υπάρχει σήμερα) στην Ομήρου στην Νέα Σμύρνη.
Δεν θυμαμαι ποιο εργο ηταν(εαν το θυμασαι εσυ φιλε μου πεστο μου)αλλα θυμαμαι οτι μας ειχαν μοιρασει κατι γυαλια χαρτινα και αντι για τζαμια ειχαν ζελατινη,θυμαμαι καλα?

Reaction score
968
Κατάλαβα γιατί τα λέτε όλ' αυτά. Στον εξοπλισμό σας δεν έχετε ακόμη HDMI 1.4a :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ναι ειμαι ηδη στο b:111:
και τον ιουνη θα δωσω για c

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

"Σημειωτέον ότι εγώ είχα δει για πρώτη φορά 3D ταινία με γυαλιά Polaroid (όπως τα σημερινά) το 1979 (!!!) στον κινηματογράφο Ελση (δεν υπάρχει σήμερα) στην Ομήρου στην Νέα Σμύρνη."
Παλια γειτονια.Ας ειναι καλα τα πολυκαταστηματα.Του Σαραβακου το θυμασαι;Να δουμε ποτε θα εξαφανιστει και το ΦΙΛΙΠ.Την Αστορια απεναντι απο Εστια την προλαβες;Tωρα Εμπορικη.
Εγω πρωτη ταινια "η μαχη των Αρδεννων" στο Ραδιο Σιτυ ,Πατησιων .Με τα χαρτινα γυαλια.Σου'ρχοτανε το τανκς στη μουρη και εσκυβες.
Ρομαντικες εποχες.Ειχες να το λες για μερες

Reaction score
1.187

Δεν θυμαμαι ποιο εργο ηταν(εαν το θυμασαι εσυ φιλε μου πεστο μου)αλλα θυμαμαι οτι μας ειχαν μοιρασει κατι γυαλια χαρτινα και αντι για τζαμια ειχαν ζελατινη,θυμαμαι καλα?
Ούτε εγώ θυμάμαι πως λεγόταν η ταινία, αλλά θυμάμαι πως ήταν με κάτι σαμουράι. Είχε πολλές μάχες, έφευγαν βέλη ακόντια και διάφορα άλλα τέτοια από την οθόνη προς τους θεατές και όλη η αίθουσα έσκυβε για να αποφύγει ένα ακόντιο ή παραμέριζε για να μην ποδοπατηθεί από ένα άλογο πού έτρεχε με μανία στο πεδίο της μάχης.

Τα γυαλιά ναι είχαν χάρτινο σκελετό και είχαν ζελατίνες (όχι τζάμια) polaroid με επίπεδα πόλωσης του φωτός +45° και -45° Τεχνολογία δηλαδή ίδια με την σημερινή. Όχι χρωματιστοί φακοί μπλε-κόκκινο. Κάπου πρέπει να βρίσκονται σε κάποιο συρτάρι αυτά τα γυαλιά!!!

Reaction score
1.187

Παλια γειτονια.Ας ειναι καλα τα πολυκαταστηματα.Του Σαραβακου το θυμασαι;Να δουμε ποτε θα εξαφανιστει και το ΦΙΛΙΠ.Την Αστορια απεναντι απο Εστια την προλαβες;Tωρα Εμπορικη.
Και βέβαια το θυμάμαι. Ελπίζω να μην κλείσει το ΦΙΛΙΠ.
Το ΣΠΟΡΤΙΓΚ πάντως όχι μόνο υπάρχει αλλά έχει αναβαθμιστεί κιόλας. Πηγαίνω αρκετά συχνά. Απεχθάνομαι τα πολυσινεμά.

Reaction score
62

+οο

Reaction score
0

Γιατι βρε παιδια να συγκρινουμε και να θυμηθουμε τις δεκαετιες του 80 και του 90? Το ιδιο ειναι με το σημερα..? Το ιδιο προχωραει η τεχνολογια? Γιατι δηλαδη να μας κοροϊδεψουν,γιατι να μην ειναι πραγματικο 3D,γιατι να εχουμε προβληματα υγειας? Κανενα θετικο? Πουθενα? :119:

Reaction score
29.535

γΙΑΤΊ ΜΙΑ ΖΩΉ ΜΑς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ.
Αν το ψάξεις θα δείς οτι αυτό που πάνε να μας πασάρουνε για 3d ουδεμία διαφορά εχει απο αυτό της 10ετίας του 70-80.
Το κανονικό 3d είναι ολογραφικό - ολογραμα και δεν εχει ανάγκη ούτε γυαλιά πόλωσης ούτε τίποτα.Αυτό που θέλουν να σπρώξουν με το ζόρι είναι ψευτό 3d.
Εξ ου και όλες οι ενστάσεις απο ολο τον κόσμο που ξέρει.
Δεν θέλω να φανώ επιθετικός στα λεγόμενά σου , μην το εκλάβεις ετσι.Απλώς η συντεχνία εταιριών κατασκευής - στούντιο , το εχει δει να αρμέγει τον κοσμάκη κάθε 3 και λίγο γιατί δεν τους φτάνουν τα οσα έβγαλαν και βγάζουν , αλλά θέλουν και άλλα , ακόμα περισότερα.Ποιός καλύτερος τρόπος λοιπόν να μας τα πάρουν , απο το λανσάρισμα "νεας τεχνολογίας", άσχετα αν δεν είναι νεα.
Δεν θα κάτσω να εξιστορήσω την δική μου ανανέωση του συστήματος , ποιός ο λόγος άλλωστε , αλλά δεν ενοώ μέσα σε δυο χρόνια να αλλάξω πάλι προβολέα, bd players, και μπορεί και προενισχυτή, επειδή ετσι θέλουν αυτοί οι κερατάδες.Μέσα σε ενα χρόνο και κάτι ακούμπησα περίπου 19.000 ευρω , για το σπορ .Εκανα γερή και σοβαρή αναβάθμιση , ε οχι μέσα στην διετία να ξανκάνω έστω και τα μισά , επειδή αυτοί είναι αχόρταγοι.Και δεν είμαι μόνο εγω , είναι και πολλοί άλλοι.Το 3d όπως θέλουν να το βγάλουν δεν θα πιάσει .Αμα θέλουν να περάσουν νεα τεχνολογία ας το κάνουν σοβαρά, με σοβαρές εξελίξεις και οχι ματσολιές του τύπου ψευτο 3d.
Επειδή εχουν μειωθεί λόγω κρίσης οι πωλήσεις τους δεν σημαίνει οτι ολος ο κόσμος πρέπει να τρέχει να αναβαθμίζει το σύστημά του επειδή ετσι αυτοί γουστάρουν.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef