4 Μηνες Μετα(τα + Και Τα -)

Reaction score
666
Εγώ από τη μεριά μου θα συνεχίσω αυτό που κάνω χωρίς καμμιά απολογητική διάθεση
εκ μέρους μου και θα προτρέψω όλους όσους έχουν αντιρρήσεις και διαφωνίες να καταθέσουν την άποψή τους και τη συνεισφορά τους (όπως και με όποιο τρόπο μπορούν γράφοντας) και να μην ψάχνουν για μασημένη τροφή μόνο.

[align=center]ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ ! ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ! [/align]

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που εχουν λαβει μερος στην συζητηση εως τωρα.

Υπαρχει κριτικη και καλως υπαρχει.
Υπαρχει ομως και ενα αναμφισβητητο γεγονος.
Απο ολους αυτους που μιλησαν, μιλουν και θα μιλησουν, υπαρχει μονον ενας που πραγματικα ξερει τι πρεπει και τι δεν πρεπει.
Με αυτο εννοω πως καλες και επιθυμητες οι γνωμες(αυτος ηταν σκοπος του thread αλλωστε) αλλα καλως η κακως μονο ενας τα εχει ξαναζησει.

Με απλα λογια ειναι σαν να λες σε εναν πατερα που εχει ηδη αποκτησει το δευτερο παιδι του, πως να το μεγαλωσει.
Και ναι μεν οι γνωμες των απεξω ειναι πολλες φορες οι καλυτερες.
Και φυσικα και ο πατερας ενας απλος ανθρωπος ειναι και αρα επιρρεπης σε σφαλματα.

Προσφατα ομως βρηκα το θαρρος και τον ρωτησα εαν ειναι ευχαριστημενος απο την αναπτυξη του δευτερου τεκνου.
Μου απαντησε τα εξης:" Ακου φιλε.Καθε μερα που περναει ακουω κριτικες.Κατα 90% ειναι καλες αλλα υπαρχει και ενα ποσοστο που δεν συμφωνει.Φυσιολογικα δεν ειναι ολα αυτα?"

Εγνεψα καταφατικα.Και εκεινος συνεχισε.

"Τουτη την φορα δεν θα αφησω τα πραγματα να εκτροχιαστουν.Προτιμω 1.000.000 φορες τα πραγματα ως εχουν σημερα παρα να γινουν οπως την αλλη φορα.Και μην ξεχνας πως χτιζω.Χτιζω γιατι πρεπει να τα βρουν ετοιμα τα θεμελια και τα ισογεια για να μπορεσουν αργοτερα να σηκωθουν προς τα πανω.Και οι φιλοι που με βοηθουν ειναι ενας και ενας.Ειδες την βαση?Ειδες τα σχεδια?Ειδες τις προοπτικες?Τις ειδες πριν ρωτησεις?
Αλλοι ελκυονται απο κουτσομπολια και μπακαλοεμπορικα.
Εδω ομως χτιζουμε βαση σχεδιων.
"

Σταματησε, κατι σκεφτηκε και συνεχισε:

"
Ακομα και για την περιπτωση που κανω λαθος ολη η ευθυνη ας πεσει επανω μου.Ας πεσει και ας με πλακωσει.Ομως τα εχω ξαναζησει και ξερω.Ξερω!!!"

Ο Σωκρατης και ο Γιωργος(Geon X) ειναι φιλοι απο παλια και η κριτικη τους καλοδεχουμενη και εχουν και καθε δικαιωμα.
Και επειδη ειναι και πολυ καλοι χαρακτηρες δεν χαλανε ουτε φιλιες αλλα ουτε μασανε και τα λογια τους.

Ομως υπαρχουν και τα γεγονοτα.
Υπαρχουν τα ασυγκριτα...συγκριτικα
Υπαρχουν τα δισκακια HD που μοιραζει ο Γενικος
Υπαρχει η συμμετοχη που αγγιζει το 60% σε καποιες κατηγοριες(ποσοστο συμμετοχης σε καθε φορουμ αυτου του πλανητη: 10%)
Υπαρχουν οι κατηγοριες(δεν θα αναφερθω ονομαστικα) που οι συντονιστες τους κανουν τοσο καλη δουλεια που αποτελουν ηδη σημεια αναφορας στο Ελληνικο διαδικτυο.
Υπαρχουν, υπαρχουν, υπαρχουν...

Αυριο η μεθαυριο θα σας ανακοινωσω την νεα παρουσιαση

Σε εναν ανισο αγωνα οπου πολεμαμε με laser και οι αντιπαλοι(δεν υπαρχουν αντιπαλοι απλως χρησιμοποιω την εκφραση για λογους αναφορας) με σφεντονες και οπου το αποτελεσμα εχει ηδη προδιαγραφει ψαχνουμε να διυλισουμε το κουνουπακι.

Ποσα μηνυματα βρηκες Σωκρατη? 374?Και λιγα ηταν!
Μπραβο στους μαγκες που κουραστηκαν,ξεπατωθηκαν,ματωσαν,ιδρωσαν για να τα γραψουν!
Μπραβο σας ρε σεις!Σας παραδεχομαι!
Αυτο σημαινει ΦΟΡΟΥΜ!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι κάποιες κουβέντες έχουν φτάσει στο άλλο άκρο...

Είναι σωστό να συζητάμε πως θα ενεργοποιηθούν περισσότερα μέλη αλλά να συζητάμε το γιατί υπάρχουν πολλά νέα μηνύματα είναι τουλάχιστον υπερβολή...

Ακόμα και κανέναν να μην ενδιαφέρει η άποψη, το θέμα ή το μήνυμα, ενός μέλους, εγώ χαίρομαι που το δημοσίευσε!!! Αυτή είναι η έννοια ενός φόρουμ...

Και οι πολλές δημοσιεύσεις δείχνουν και κάτι άλλο. Ότι το μέλος (όποιος και αν είναι αυτός από τον Αντρέα και τους Συντονιστές μέχρι το φίλο που γράφτηκε σήμερα) νιώθει οικειότητα. Νιώθει μια καλή ατμόσφαιρα. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε πάνω από όλα στο avsite.

Και πάνω από όλα εδώ είναι ένα φόρουμ που αφορά χομπύστες. Όχι επαγγελματίες. Την ίδια ώρα που θα διαβάσω για τα νέα εκπληκτικά ηχεία μου αρέσει να διαβάζω και ένα καλό ανέκδοτο. Τα μέλη μας πάντως διαβάζουν και τα 2. Και τουλάχιστον στον πρώτο τομέα τον τεχνικό, το avsite έχει επιτυχίες που θα ζήλευαν όχι μόνο άλλα φόρα αλλά και περιοδικά ακόμα...
Αν ασχολούμασταν μόνο με ανέκδοτα όχι 600 μέλη σε 4 μήνες δεν θα είχαμε αλλά ο τελευταίος θα είχε κλείσει την πόρτα προ πολλού.

Ένα επίσης βασικό είναι ότι 4 μήνες τώρα δεν έχει υπάρξει ούτε 1 σοβαρή προσωπική αντιδικία μεταξύ μας. Και αυτό γιατί πρώτα από όλα εδώ μέσα δεν υπάρχουν γκουρού της γνώσης και πληβείοι μαθητές... Ο τρόπος γραφής ακόμα και ανθρώπων με πραγματικά πάρα πολλές γνώσεις είναι τέτοιος που ωθεί τα μέλη στην αναζήτηση. Είμαστε μακρυά από "καθηγητές" γιατί αυτή είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο avsite.

Όσον αφαορά στην διαφήμιση δεν έχουμε ψάξει να βρούμε διαφημιζόμενους. Πιστεύει όμως κανείς ότι με την ποιότητα των θεμάτων που έχουμε (λίγα έγραψε ο Αντρέας) θα δυσκολευτούμε;

Όσον αφορά το θέμα του διαγωνισμού, θα το ξαναδούμε μιας και έχω αρκετά pm με προτάσεις για την βελτίωσή του μηχανισμού του.

Τέλος θέλω (παρόλες τις αντιρρήσεις του Αντρέα) να επαναφέρω το ζήτημα του κλειδωμένου φόρουμ.

Όταν κάποιος θέλει να διαβάσει αποκλειστική παρουσίαση π.χ. του BenQ 5120 (παρουσίαση όχι αντιγραφή απόψεων από ξένα sites) δεν θα πρέπει τουλάχιστον να γραφτεί μέλος;

Reaction score
1
"ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΤΕ! ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ!"

Όπως ξέραμε...που?
Όπως βρήκαμε...που?

Μήπως είμαι φιλοξενούμενός σας και δεν το ξέρω?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απο οσα γραψαμε αυτα σου εμειναν Σωκρατη?
Οχι δεν εισαι φιλοξενουμενος, εισαι φιλος και μαλιστα πολυ καλος.

Ο Γενικος σας εθεσε μια ερωτηση.
Παρακαλω αν εχετε την ευγενη καλωσυνη... :wink:

Reaction score
14
Συμφωνώ με την ιδέα. Όπως και για να έχει πρόσβαση στα προσωπικά αλμπουμ φωτογραφιών των μελών.

Reaction score
7
Οφειλω να ομολογησω οτι ψιλοδιαβασα λογο ελειψης χρονου τα υπολοιπα της ημερας...

Να σημειωσω...

Περι των συνολικων μελων και των ενεργων...
ειναι λογικο να γραφουν λιγα ατομα και να συμμετεχουν στις συζητησεις... Δεν ειναι δυνατον να ειναι απολυτα ενεργα και τα 600+ μελη και ειναι απολυτα φυσιολογικο. Αν εγραφαν ολοι τοτε δεν θα ειχαμε 300 νεα μηνυματα, αλλα θα γινοταν χαμος. Εδω δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε (οχι να απαντησουμε) τα υπαρχοντα. Και αλλωστε μπορουν/θελουν όλα τα μελη να διαθετουν ωρες από τη ζωη τους για να γραφουν?

Περι των 10 ιδιων μελων που γραφουν...
Χαρηκα που στο τελευταιο συγκριτικο απο τα 10 αυτα ατομα δεν ηταν ''κανενας'' αλλα μαζευτηκαν 40-50 ατομα (μη συμπεριλαμβανομενων των συντονιστων...)
Γενικοτερα σε όλα τα fora το ιδιο γινεται. Δεν γραφουν όλα τα μελη ουτε είναι ολα ενεργα. Αλλα αν δεν εγραφαν και αυτοι οι 10 τοτε ποιος θα εγραφε? Και γιατι να μην γραφουν 10 και να μπαινουν αλλα μελη που δεν γραφουν και απλα να διαβαζουν?

Περι συντονιστων και λογου υπαρξης τους...
Εγω ειχα πει ότι είναι οι ανθρώποι που το παρακολουθούν... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω με ποιον τροπο διαχειρίζονται την τύχη του site. Με τα post? Με τις πληροφοριες που δινουν? Με το χιουμορ? Με το χρονο που διαθετουν (χωρις να είναι υποχρεωμενοι)?

Περι copy-paste...
Δεν ειμαι υπερ του copy-paste (και σπανια το κανω) αλλα εχω ανημερωθει για αρκετα νεα θεματα επειδη καποιος εβαλε απλα το link και εγω δεν ειχα το χρονο να ψαξω να βρω αυτην την πληροφορια, οποτε κακο δεν είναι. Συμφωνω με τον κ. giotamike. Η μηπως θα επρεπε εκτος από το ψαξιμο για κατι νέο στο δικτυο να καθοντει να μεταφραζουν και το περιεχομενο?

Περι χιουμορ και οικειοτητας...

Ειμαι γενικα υπερ του χιουμορ σε ολες τις καταστασεις με ολους, γνωστους και αγνωστους, και γι αυτο ουτε παρεξηγιεμαι ουτε τσακωνομαι ουτε κραταω κακια . Αν το χιουμορ μεσα σε τεχνικα post και η οικειοτητα με ατομα που μπορει να μην τους εχω δει ουτε μιλησει ποτε ενοχλει καποιους, δε λυπαμαι καθολου ουτε απολογουμαι. Οταν στη δουλεια μου παρεχω τεχνικες πληροφοριες πληρωνομαι γι αυτο και φερομαι επαγγελματικα (το χιουμορ δεν ειναι επαγγελματικο). Εδω βρισκομαι απο χομπυ οποτε κανω και χιουμορ και εχω οικειοτητα με ολους, επειδη δεν τους βλεπω σαν πελατες αλλα σαν φιλους. Παραυτα θα προσπαθησω να καταπιεσω τον εαυτο μου για να χασω το χιουμορ και την οικειοτητα μου, με ο,τι αποτελεσματα θα εχει αυτο (Sometimes I 'm good, but when I 'm bad, I 'm even better), οποτε μην παρεξηγηθει κανενας (γιατι αν δεν αντιμετωπισεις μια κατασταση με χιουμορ τοτε παρεξηγεσαι).
Αλλα για οσους θελουν σοβαροτητα, στακατες αποψεις και πληρωμενες απαντησεις υπαρχουν και τα περιοδικα. Εδω ειναι forum και ο μονος κανονας που διεπει ενα forum ειναι η μη προβολη ατομων και καταστασεων. Αν παλι κανω λαθος με επιχειρηματα μπορει να το διορθωσω.

Περι κλειδωματος....
Τωρα που διαβασα το post του κ. Χρηστου Ακρατοπουλου για καποια πρωτη παρουσιαση, συμφωνω και ανακαλω την αποψη μου περι ξεκλειδωματος του forum, αλλα πρεπει με καποιο τροπο αυτος που θα μπει στην σελιδα του portal ως μη μελος να δει κατι αποκλειστικο για να μπει, κατι σαν λιστα με θεματα και παρουσιασεις.

Περι διαγωνισμου και point...
Εχω αναφερθει χθες αλλα αν υπαρχει καλως και αν δεν υπαρχει καλως και παλι. Οποιος θελει μπορει να συμμετεχει ή όχι. Οποιος κερδισει δωρο μπορει να το παρει, μπορει και όχι (ασχετα που ποτε δεν αναφερθηκε το δωρο τι θα είναι). Κανενας δεν υποχρεωνει κανεναν. Και οποιος εχει προβλημα με τα point και δεν τα θελει μπορει και να τα μοιρασει.

Anyway, ας μην κουρασω άλλο. (φατσουλα-λογοκριμενη)

Καλη συνεχεια κυριοι.

Reaction score
1
Όχι Ανδρέα,δεν μου έμεινε ΑΥΤΟ.
ΑΥΤΟ, με πείραξε.

Όσο για το ερώτημα του Χρήστου,πιστεύω πως για να γράψει κάποιος πρέπει να είναι μέλος.Για να διαβάσει όμως,δεν το καταλαβαίνω.
Ίσως αργότερα ,αυτό να ακούγεται πιο εύκολα απ΄ότι σήμερα (4 μήνες).

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Η συζήτηση δεν έχει σοβαρέψει και ακόμα ασχολούμαστε με "Τατιανιές" και δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτε.

Ο μόνος λόγος που γράφω είνα το θέμα των μελών και του κλειδώματος.

Θα μπορούσαν τα μη μέλη να έχουν πρόσβαση στο portal και ίσως και σε κάποιο περιορισμένο υλικό, αλλά επουδενή λόγο να είναι όλα κλειδωμένα. Άρα είμαι υπέρ μιας περιορισμένης πρόσβασης, όπως και ο Γιωργος...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εγινα registered member και κουράστηκα βρε παιδιά...

Πάντως, δεν θα πέσει η μέση σε κάποιον αν, για να διαβάσει κάτι, βάλει σε 4 κουτάκια 4 πραγματάκια που χρειάζονται για να γίνει μέλος...

ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΥΤΟ!!! :shock:

Στο κάτω-κάτω, αν κάποιος θέλει μόνον να 'εισπράτει' (δηλ. μόνον να διαβάζει) και να μην 'πληρώνει' (δηλ. να μην γράφει) ας κουραστεί τουλάχιστον γράφοντας 4 λεξούλες... :(

Παλαιότερα ήμουν κατά του κλειδώματος (registration για το πιό ακριβές) αλλά δυστυχώς στο Ελλαδιστάν είναι πλέον διαπιστωμένο η πολύ συχνή κριτική αλλά η σπάνια προσφορά. :oops:

Εγινα registered member και κουράστηκα βρε παιδιά... ΤΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΩΤΟ... :wink:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Θα συμφωνήσω με τον κ.Σκαλουμπάκα.
Η εγγραφή γίνεται μία φορά και δεν παίρνει πάνω απο 2 λεπτά - όσο αργά κι αν γράφεις. Τώρα αν πιστεύεις οτι δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις 2 λεπτά απο το χρόνο σου για να διαβάσεις τα αποτελέσματα του τελευταίου συγκριτικού βιντεοπροβολέων (και του επόμενου και του επόμενου...), τότε μάλλον δε σε ενδιαφέρει αρκετά το αντικείμενο.
Στο κάτω κάτω δε χρειάζεται να βάλεις καν τα πραγματικά σου στοιχεία, αν φοβάσαι να μη σε κακοχαρακτηρίσουν κάποιοι...
Προτείνω λοιπόν κάποια θέματα του portal να είναι ανοιχτά σε επισκέπτες αλλά τα εσωτερικά θέματα του forum - αποτελέσματα συγκριτικών, ειδήσεις, παρουσιάσεις κ.ο.κ. - να είναι ανοιχτά μόνο σε όσους μπαίνουν στον "κόπο" να κάνουν εγγραφή.

Στο θέμα των "πόντων" είχα τοποθετηθεί απο την αρχή αρνητικά για τους λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί. Επίσης πίστευα, και πιστεύω, πως απο το διαγωνισμό, αν τελικά προχωρούσαμε σε κάτι τέτοιο, έπρεπε να εξαιρεθούν οι Διαχειριστές, Συντονιστες κ.ο.κ. Τελικά αποφασίστηκε να προχωρήσει ο διαγωνισμός κανονικά. That's fine with me! Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τη "ζαχαρένια" μας! Εμένα δε με "συγκινεί" για να κάθομαι να σκίζομαι στα posts και να αφήνω άλλες υποχρεώσεις μου πίσω για να κερδίσω ένα δώρο. Γράφω όπως έγραφα και πριν, δηλαδή στον ελεύθερό μου χρόνο. Κάποιος άλλος μπορεί να το βλέπει διαφορετικά! Δικαιωμά του. Δεν θα κάτσω να κρίνω τι κάνει ο γείτονας. Πάντως θα ήθελα να αφήσουμε έξω απο τη συζήτηση τον Γιάννη τον Κολιάβα! Ο άνθρωπος κάνει απίστευτη δουλειά και είναι κρίμα να τον εμπλέκουμε στο "παιχνίδι των πόντων" - αν και πιστεύω πως κανένας δεν είχε τέτοια πρόθεση.
ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΑ!!!

Τέλος θέλω να σας πω οτι με χαλάει πολύ, μα πάρα πολύ, το οτι ΜΕΝΩ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ!!!! :evil:
ΑΠΑΙΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ - βλέπε Κρήτη!!! :mrgreen:

Reaction score
666
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Χρήστο Σκαλούμπακα για την εφφραφή των μελών που θέλουν να διαβάσουν.
Κώστα Φ. σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ! Να 'σαι πάντα καλά! :D

Reaction score
49
Συμφωνώ με το κλείδωμα αλλά θα ήταν καλό να.....
1) γίνει αργότερα (μετά τα 1α γεννέθλια μας τουλάχιστον.....)
2) εμφανίζεται στο portal μια λίστα με τα νέα θέματα που υπάρχουν και μια μηχανή αναζήτησης ώστε να καταλάβει κάποιος αν υπάρχει ή όχι το θέμα που ψάχνει μέσα στο AVsite. Αν υπάρχει θα του ανοίγει παράθυρο log in/out & εγγραφής και επιλέγει πως συνεχίζει.
Επομένως θα είναι κλειδωμένο ΟΛΟ εκτός του portal.

Αυτά.......

Reaction score
7
Re: Εγινα registered member και κουράστηκα βρε παιδιά...

Πάντως, δεν θα πέσει η μέση σε κάποιον αν, για να διαβάσει κάτι, βάλει σε 4 κουτάκια 4 πραγματάκια που χρειάζονται για να γίνει μέλος...

ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΥΤΟ!!! :shock:

Στο κάτω-κάτω, αν κάποιος θέλει μόνον να 'εισπράτει' (δηλ. μόνον να διαβάζει) και να μην 'πληρώνει' (δηλ. να μην γράφει) ας κουραστεί τουλάχιστον γράφοντας 4 λεξούλες... :(

Παλαιότερα ήμουν κατά του κλειδώματος (registration για το πιό ακριβές) αλλά δυστυχώς στο Ελλαδιστάν είναι πλέον διαπιστωμένο η πολύ συχνή κριτική αλλά η σπάνια προσφορά. :oops:

Εγινα registered member και κουράστηκα βρε παιδιά... ΤΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΑΜΩΤΟ... :wink:
Που χαθηκες τοσο καιρο....? Ολα καλα ευχομαι...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εγινα registered member και κουράστηκα βρε παιδιά...

Γιωργος Ανδρεαδης said:
Που χαθηκες τοσο καιρο....?
Είχα κάνει register σε ένα forum του εξωτερικού και ήμουνα τάβλα στο κρεββάτι... :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis