AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

....
....
Να σε ρωτήσω κάτι?????
Γιά να μάθω οτιιδήποτε θα πρέπει να απευθυνθώ στους Εντός Ελλάδας ασχολούμενους σχετικούς με το αντικειμένο φίλους? ή στους Εκτός Ελλάδας????άσχετους
Την δική μου άποψη, την έδωσα, στο τι πρέπει να κάνεις :126: :
.....
Μην αναπαράγεις όμως θεωρίες που δεν αποδεικνύονται και λογικές που δεν εξηγούνται.

Αν θες να κάνεις το σωστό, μελέτησε λίγο την ακουστική και θα βρεις μόνος σου τι χρειάζεσαι.
Δεν σου κάνει εντύπωση ότι οι σωστές (έως κορυφαίες) αίθουσες μουσικής στήνονται με άλλη 'φιλοσοφία' ?
Το δικό μας Μέγαρο μουσικής, λες να έβαζε ποτέ κάτι τέτοιο, ή δεν μπορούν να το κάνουν ? :111:

Για μια ακόμη (και τελευταία) φορά, σου προτείνω να εντοπίσεις το πρόβλημα του χώρου σου. (προς τα που, 'γέρνει').

Ακόμα προσπάθησε να αντιληφθείς πως επιδρούν τα κύπελλα αυτά, στο τελικό αποτέλεσμα.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Εκτός από εριστικοί και θρασείς:

Εμένα μου θυμίζουν θυμιατά
Όσο λόγω άγνοιας εσύ ή και άλλοι χομπίστες εξακολουθείτε να πιστεύετε αυτά τα κατασκευάσματα είναι μια "άλλη λύση".
Για τους άσχετους δεν συζητώ, βούτυρο στο ψωμί τους.
Λοιπόν παίδες σας πληροφορώ ότι η π@π@ριά μάλον ήταν παρούσα στην τελευταία έκθεση!
Εγώ λέω να κάνουμε ακρόαση με παντελόνι και χωρίς παντελόνι. Η διαφορές θα είναι τεράστιες. :142:
Είστε και άσχετοι:

Το δικό μας Μέγαρο μουσικής, λες να έβαζε ποτέ κάτι τέτοιο, ή δεν μπορούν να το κάνουν ? :111:

Μετά από το φοβερό παρακάτω αποδεικτικό στοιχείο το οποίο εξασφάλισα για το avsite τι εχετε να πείτε:

Απαιτώ να ανακαλέσετε άμεσα τα σχόλια σας κύριοι!!!!

:142:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

....

Μετά από το φοβερό παρακάτω αποδεικτικό στοιχείο το οποίο εξασφάλισα για το avsite τι εχετε να πείτε:

Απαιτώ να ανακαλέσετε άμεσα τα σχόλια σας κύριοι!!!!

:142:
Φίλε αυτά δεν γίνονται !!! :141:

Έχετε πάει και τα έχετε βάλει μόνο για την φωτογράφηση. !

Είναι ΨΕΜΑ !!! :141:

Reaction score
3.581
Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Επιβεβαιώνω ότι στο μέγαρο υπάρχουν τέτοια παντού. Την άλλη φορά που πάτησα κατα λάθος ένα από αυτά, γύρισε ο μπροστινός μου και με κοίταζε περίεργα. Δεν μου φάνηκε για ομοφυλόφιλος ή αντιπρόσωπος ...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Ναι, ναι! Κι εγώ το επιβεβαιώνω. Πάτησα ένα απ' αυτά και με βάλαν και το πλήρωσα. Ευτυχώς δεν ήταν ακριβό. Τους έχουν βγει φθηνά επειδή έκαναν μεγάλη παραγγελία.

Reaction score
23

Εγώ τα έβαλα κάτω από το πιάνο μου και έβλεπα τον συνθέτη στο ανοιγμένο καπάκι. Τι να λέω τώρα σκιάχτηκα…

Δεν τα πάτησα ακόμα γιατί τα αγόρασα στην κανονική τιμή και τα προσέχω για να μην χάσουν αξία μεταπώλησης.

Reaction score
3.581

Μη λες ότι είναι φτηνά γιατί μπορεί να το πάρει χαμπάρι ο Ανδρέας Κ. και του χρόνου να μας τα μοιράζει στην έκθεση. Μια χαρά δεν ήταν τα ipod nano που μας έδωσε στην προηγούμενη ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μήπως να κάναμε ένα power buy; Εγώ χρειάζομαι μερικά στην κουζίνα για να μειώσω τις μεσαίες του απορροφητήρα.

...

Reaction score
3.581

Εγώ τα έβαλα κάτω από το πιάνο μου και έβλεπα τον συνθέτη στο ανοιγμένο καπάκι. Τι να λέω τώρα σκιάχτηκα…

Δεν τα πάτησα ακόμα γιατί τα αγόρασα στην κανονική τιμή και τα προσέχω για να μην χάσουν αξία μεταπώλησης.
Οταν τα πατάς κάθετα με ψηλό και μυτερό τακούνι, σκάνε σαν καπσούλια, αλλά όταν μαζευτούν πολλά σκασμένα μπορείς με το υλικό να φτιάξεις Purifiers για forum parasites.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Μη λες ότι είναι φτηνά γιατί μπορεί να το πάρει χαμπάρι ο Ανδρέας Κ. και του χρόνου να μας τα μοιράζει στην έκθεση. Μια χαρά δεν ήταν τα ipod nano που μας έδωσε στην προηγούμενη ;
Εμένα δεν μου έδωσαν τίποτα! Αδικία! Καθαρή αδικία!!

Reaction score
2
Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Οταν τα πατάς κάθετα με ψηλό και μυτερό τακούνι, σκάνε σαν καπσούλια, αλλά όταν μαζευτούν πολλά σκασμένα μπορείς με το υλικό να φτιάξεις Purifiers για forum parasites.
:143:

Να ξεκινήσουμε το power buy.Με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα χρειαστώ τουλάχιστο 24 τέτοια.

Reaction score
3.581

Νίκο, power buys μέσω internet λέω να μην ξανακάνουμε γιατί δεν βοηθάμε καθόλου τους έλληνες αντιπροσώπους. Πλάκα-πλάκα μας βλέπω και τους δυο φέτος να πληρώνουμε πρόσκληση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Πλάκα-πλάκα μας βλέπω και τους δυο φέτος να πληρώνουμε πρόσκληση.
Εγώ έχω λάβει τα μέτρα μου. Κράτησα στην άκρη τα λεφτά που έβγαλε ο μικρός από τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Αν εν τω μεταξύ μέχρι την φετινή έκθεση ακριβύνει το εισιτήριο ή θεσπίσουν ειδική ρήτρα στους φορουμίστες, θα τον στείλω για κάλαντα και το Πάσχα.

...

Reaction score
2

Νίκο, power buys μέσω internet λέω να μην ξανακάνουμε γιατί δεν βοηθάμε καθόλου τους έλληνες αντιπροσώπους. Πλάκα-πλάκα μας βλέπω και τους δυο φέτος να πληρώνουμε πρόσκληση.
Παιδια φέτος η έκθεση πότε θα γίνει?Και που?Επειδή εγώ δεν είμαι χαιεντάς μπορώ να έρθω ή θα φάω πόρτα?:117:

Reaction score
7

Aν εννοείς τη ΗiEnd μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο :)
Προς Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος...

Reaction score
3.581

Κρίμα να χαλάμε το νήμα του IRON. Εγώ είμαι σίγουρος ότι τα συγκεκριμένα φιλτράρουν τα ηχητικά κύματα και ο ήχος ακούγεται πλούσιος σε αρμονικές και ηχοχρώματα.
Απλώς τα μετρητικά συστήματα αδυνατούν να μετρήσουν αρμονικές και χροιές .

Reaction score
23

Εμένα δεν μου έδωσαν τίποτα! Αδικία! Καθαρή αδικία!!
Δεν το διασαφήνισε ο g.kar φωτογραφία πήραμε. Όχι συσκευή.
Νομίζω στην επόμενη ένεκα η λιτότητα θα μπορείς να την κατεβάζεις από το φόρουμ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67