Για να κλεισω το θεμα με τα .flv θα πω πως κατι παιζει.Κατεβασα πολλα σημερα και αλλα τα παιζει και αλλα οχι.Τωρα τι ακριβως συμβαινει...δεν το γνωριζω και δεν ειδα καποιες διαφορες για να σας πω εστω και μια λεπτομερεια.
Μήπως μπορεί κάποιος που κάνει εγγραφές να μου πεί τι ρυθμίσεις έχει στο ρόλοι του μηχανήματος (time zone και πως κάνει συγχρονισμό, από dtv ή internet . Τώρα τελευταία προσπαθώ να κάνω εγγραφή από το prisma+ και δεν πετυχαίνω την ώρα, μια μου γράφει 2 ώρες πρίν και μια 2 ώρες μετά αν το αλλάξω. Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα κάτι πρέπει να άλλαξα και έχω μπερδευτεί. Λογικά κάτι με το time zone παίζει αλλά για να μην τα δοκιμάζω όλα (χρειάζεται και προγραμματιζόμενες εγγραφές για να το δοκιμάσω κάθε φορά που κάνω αλλαγή) αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.
Επίσης θέλω να ρωτήσω εαν κάποιος χρησιμοποιεί το OTR δηλαδή την χρονική εγγραφή για 2 ώρες ας πούμε πατώντας το rec μερικές φορές. Κλείνει το μηχάνημα μετά το τέλος της εγγραφής ; σε μένα μένει ανοιχτό και είναι μεγάλη βλακεία αυτό ειδικά αν το βάλεις το βράδυ και πας για ύπνο αυτό μένει ανοικτό όλο το βράδυ.