Most visitors online was 3165 , on 26 Sep 2025
Εγώ την πήρα την Πέμπτη, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις από τηλεοπτική εικόνα (κανάλια και ΣΠΟΡΤ+) είναι μάλλον αρνητικές. Εικόνα πολύ χειρότερη από την 25άρα μου CRT και η εικόνα από το PIONEER 646 DVD PLAYER απλώς καλή. Αλήθεια πώς φαίνεται σε τι ανάλυση (545p, 720p, 1080p,..) τα παίζει?kaizen said:Εδώ και μια ώρα είναι σπίτι μου... Εγώ πάλι όχι... Κάποιος να πάρει ανώνυμα στο γραφείο για βόμπα; :mrgreen:
Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια 25άρα CRT με μια 37άρα LCD. Είναι ανόμοια πράγματα. Από την μία η διάσταση είναι πολύ μεγαλύτερη με αποτέλεσμα το παραμικρό πρόβλημα να μεγενθύνεται. Από την άλλη είναι γνωστό ότι οι CRT υπερτερούν σε τηλεοπτικό σήμα (απλό αναλογικό).akarakas said:Εγώ την πήρα την Πέμπτη, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις από τηλεοπτική εικόνα (κανάλια και ΣΠΟΡΤ+) είναι μάλλον αρνητικές. Εικόνα πολύ χειρότερη από την 25άρα μου CRT και η εικόνα από το PIONEER 646 DVD PLAYER απλώς καλή. Αλήθεια πώς φαίνεται σε τι ανάλυση (545p, 720p, 1080p,..) τα παίζει?
Επίσης η πόρτα οπτικής ίνας στο πίσω μέρος είναι έξοδος η είσοδος ξέρει κανείς.
Το δοκίμασα (Display button) σε σύνδεση με SCART στο DVD player, αλλά δεν δείχνει την ανάλυση. Μήπως ενεργοποιείται μόνο σε συγκεκριμένες λειτουργίες π.χ. HDMI η PC IN συνδέσεις?Μιχάλης Κορ. said:Έχει κουμπάκι το χειριστήριο με σύμβολο i+ όπου εμφανίζει πληροφορίες πάνω στην τηλ, κανάλι, πηγή, ημ/νία, ώρα κ τέλος πάνω δεξιά το είδος σήματος που προβάλει.
Την 37άρα εννοείς...kissifer said:Παιδια μια ερωτηση αν παρω την 32 αξιζει να την χρησιμοποιησω σαν οθονη PC Η θα στραβωθω?????