AMOI LCD37 1920x1080 αποτελέσματα και εντυπώσεις παρουσίασης

Reaction score
0
Φιλε NLS,

η καινουργια 37αρα που πηρες με το 1000:1 contrast πως ειναι??

Εχει καμια σχεση με την 42αρα (μιας και τις εχεις δει και τις 2) γιατι και εμενα μου αρεσει περισσοτερο η ADVENT (2πλο tuner, card reades etc).

Εχω μπερδευτει πολυ μιας και εχθες ειδα την 42αρα στον Αντρεα και κολλησα!!!

NLS

Reaction score
1
πιστεύω η 42" είναι πιο καλορυθμισμένη για TV - είχε πολύ καλή εικόνα
αλλά σήμερα αν ξαναδιάλεγα μεταξύ των δυο "συνόλων" (πρόσεχε την λέξη), μάλλον την 37" θα έπαιρνα πάλι

NLS

Reaction score
1
πιστεύω πλησιάζει

αλλά είναι και θέμα hardware... επειδή το τηλεοπτικό δεν έχει και πολλές... σταθερές για να βασιστείς (το να ρυθμιστείς καλά για το ΣΤΑΡ σήμερα, δεν σημαίνει ότι ρυθμίστηκες καλά για τον ΑΝΤ1... αλλά ίσως και ούτε καν για το ΣΤΑΡ... αύριο) ...οπότε χρειάζεται η τηλεόραση να προσαρμόζεται ευκολότερα σε αυτή την κατάσταση... ίσως η 42" το κάνει λίγο καλύτερα αυτό

πάντως δίπλα-δίπλα δεν τις έχει δει κανείς μας - απλά η αίσθηση είναι

Reaction score
0
Για μένα η 37άρα είναι πιο... "σαλονάτη", πιο WAF ας πούμε... Η 42άρα ενώ από εμφάνιση (για μένα) υστερεί, από εικόνα ζωγρφίζει! Και όταν λέω υστερεί, όχι πως είναι άσχημη η εμφάνισή της, απλά δεν μαρτυράει τις δυνατότητές της.

Reaction score
0
θα ηθελα να ρωτησω, στους κατόχους της ΑΜΟΙ 37'' αν μπορω να δω φωτογραφια με αναλυση 1920χ1080 μέσου σκληρού δίσκου στη θυρα USB.
Τι συσκευές βλέπει η τηλεοραση απο τη θύρα αυτή;

Reaction score
0
Εδώ και μια ώρα είναι σπίτι μου... Εγώ πάλι όχι... Κάποιος να πάρει ανώνυμα στο γραφείο για βόμπα; :mrgreen:

Reaction score
0
kaizen said:
Εδώ και μια ώρα είναι σπίτι μου... Εγώ πάλι όχι... Κάποιος να πάρει ανώνυμα στο γραφείο για βόμπα; :mrgreen:
Εγώ την πήρα την Πέμπτη, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις από τηλεοπτική εικόνα (κανάλια και ΣΠΟΡΤ+) είναι μάλλον αρνητικές. Εικόνα πολύ χειρότερη από την 25άρα μου CRT και η εικόνα από το PIONEER 646 DVD PLAYER απλώς καλή. Αλήθεια πώς φαίνεται σε τι ανάλυση (545p, 720p, 1080p,..) τα παίζει?
Μήπως χρειάζεται να αλλάξω κεραία (έχω απλό πλέγμα) - δέχομαι ιδέες & προτάσεις ?
Στο manual λέει ότι από PC βγάζει μέγιστη ανάλυση 1280χ720. Οι φίλοι που βλέπουν από PC ανάλυση 1080p υποθέτω συνδέουν DVI έξοδο με HDMI μέσω ειδικού καλωδίου (ας το επιβεβάιώσουν).
Μήπως ξέρει κανείς αν οι νέες κάρτες γραφικών με έξοδο HDMI άξίζουν?
Επίσης η πόρτα οπτικής ίνας στο πίσω μέρος είναι έξοδος η είσοδος ξέρει κανείς.

Reaction score
0
Υπάρχει η περίπτωση όταν με μια απλή CRT έχουμε πολύ καλή εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα, αυτή να χειροτερέψει έτσι με την αλλαγή τηλεόρασης?
Στην πολυκατοικία που μένω, έχουμε δυνατό σήμα, κ με μια μικρή CRT που έχω προσωρινά, παίζει πολύ καλά.
Ελπίζω με την έλευση της ΑΜΟΙ (ή κ οποιαδήποτε άλλης LCD) αυτό να μην αλλάξει....

Reaction score
0
akarakas said:
Εγώ την πήρα την Πέμπτη, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις από τηλεοπτική εικόνα (κανάλια και ΣΠΟΡΤ+) είναι μάλλον αρνητικές. Εικόνα πολύ χειρότερη από την 25άρα μου CRT και η εικόνα από το PIONEER 646 DVD PLAYER απλώς καλή. Αλήθεια πώς φαίνεται σε τι ανάλυση (545p, 720p, 1080p,..) τα παίζει?

Επίσης η πόρτα οπτικής ίνας στο πίσω μέρος είναι έξοδος η είσοδος ξέρει κανείς.
Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια 25άρα CRT με μια 37άρα LCD. Είναι ανόμοια πράγματα. Από την μία η διάσταση είναι πολύ μεγαλύτερη με αποτέλεσμα το παραμικρό πρόβλημα να μεγενθύνεται. Από την άλλη είναι γνωστό ότι οι CRT υπερτερούν σε τηλεοπτικό σήμα (απλό αναλογικό).

Δεν ξέρω αν το Pioneer κάνει upscale. Εγώ έχω το Samsung 850 το οποίο κάνει upscale. Λογικά αν έκανε θα το ήξερες. Μπορείς να το δεις και στο manual και στις ρυθμίσεις του player. Το ανώτερο που μπορείς να δεις είναι 1080i. Το συνδέεις στη θύρα HDMI;

Για την οπτική ίνα δεν θυμάμαι αλλά γράφει στο manual εκεί που έχει και όλες τις θύρες.

Reaction score
0
Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια 25άρα CRT με μια 37άρα LCD. Είναι ανόμοια πράγματα. Από την μία η διάσταση είναι πολύ μεγαλύτερη με αποτέλεσμα το παραμικρό πρόβλημα να μεγενθύνεται. Από την άλλη είναι γνωστό ότι οι CRT υπερτερούν σε τηλεοπτικό σήμα (απλό αναλογικό).

Δεν ξέρω αν το Pioneer κάνει upscale. Εγώ έχω το Samsung 850 το οποίο κάνει upscale. Λογικά αν έκανε θα το ήξερες. Μπορείς να το δεις και στο manual και στις ρυθμίσεις του player. Το ανώτερο που μπορείς να δεις είναι 1080i. Το συνδέεις στη θύρα HDMI;

Για την οπτική ίνα δεν θυμάμαι αλλά γράφει στο manual εκεί που έχει και όλες τις θύρες.
[/quote]

Αυτό το 720p, 1080i κλπ που στο δείχνει?

Reaction score
0
Έχει κουμπάκι το χειριστήριο με σύμβολο i+ όπου εμφανίζει πληροφορίες πάνω στην τηλ, κανάλι, πηγή, ημ/νία, ώρα κ τέλος πάνω δεξιά το είδος σήματος που προβάλει.

Reaction score
0
To PC το συνδέεις στην πόρτα που έχει για PC IN η στην HDMI με ειδικό καλώδιο? Στο manual λέει ότι στην PC IN είσοδο σηκώνει μέχρι 1280χ720 ανάλυση. Αξίζει να χρησιμοποιήσει κανείς κάρτα γραφικών με έξοδο HDMI?
Η πόρτα με οπτική ίνα είναι είσοδος η έξοδος?

Reaction score
0
Μιχάλης Κορ. said:
Έχει κουμπάκι το χειριστήριο με σύμβολο i+ όπου εμφανίζει πληροφορίες πάνω στην τηλ, κανάλι, πηγή, ημ/νία, ώρα κ τέλος πάνω δεξιά το είδος σήματος που προβάλει.
Το δοκίμασα (Display button) σε σύνδεση με SCART στο DVD player, αλλά δεν δείχνει την ανάλυση. Μήπως ενεργοποιείται μόνο σε συγκεκριμένες λειτουργίες π.χ. HDMI η PC IN συνδέσεις?

Reaction score
0
Παιδια μια ερωτηση αν παρω την 32 αξιζει να την χρησιμοποιησω σαν οθονη PC Η θα στραβωθω?????

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.196
Members
38.540