Amp for subs.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.906
Απάντηση: Amp for subs.

κι όπως λέει μια άλλη ψυχή κάπου :

The Level of complexity in Lightstar is very high and I think nowadays one can make a good Class-D amp much better than opting for Tracking power supplies rails....And in my case i have succeeded in that topology as well....the Class-D :126:

Τώρα μη μου ξαναπείτε πως είμαι στραβόξυλο αν ξαναπώ για παγάκια, γιατί πρώτος είπα πως είμαι στραβόξυλο και πρώτος επίσης πρότεινα παγάκια...:138::137:

πάντως προτείνω και λινκ τιμών, όπου το αντικείμενο Νο 12 προς πώληση, είναι το παρακάτω:

ICEpower1000ASP 1000W amplifier module (Made by Bang&Olufsen) $ 590.00

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.297

Nαι ρε μάναμ , καλά ολα αυτά , εγω ψάχνω εναν τελικό , σε χαμηλή τιμή , να οδηγήσω δυο ρημαδοσάμπς , περίπου στο 1,5 kw, τα 2,4 του 2450 , μάλλον θα μου περισεύουν, αλλά δεν βαριέσαι.Δυστυχώς υπάρχει και οικονομική δυσπραγία , ως γνωστόν.Δεν ακούω μουσική με τα σαμπς , γιατί δεν μου χρειάζεται. Μόνο για τις ταινίες το θέλω.Αν ήμουν οκ απο budget θα χτύπαγα 5050 η 4050 , και θα τελείωνε το θέμα.Μιάς και δεν είμαι όμως δυστυχώς ψάχνομαι σε κάτι πιο φθηνό , πράγμα που σιχαίνομαι αλλά έτσι εχει το θέμα.Γιαυτό και συζητάω για τον 2450 που είναι κάπως πιο κοντά στην οικονομική μου δυσπραγία τον καιρό αυτόν.
Επίσης στα 2,4 kw , νομίζω οτι θα μου περισεύει ισχύς.Οπως και να το κάνουμε 2 15ιντσα , πόσο μπορούν να φάνε ? 400 το καθένα 500? για παραπάνω δεν το βλέπω, και μιλάω για αυτές τις 2,5 οκτάβες απο 15 -20εως 110hz.

Reaction score
7

Με ενα γρηγορο googlαρισμα για ενοικιαση 2450 βρηκα αυτον

Δεν λεει τιμες, αλλα ποσο να παει πια?

Αν παρεις γενικα τηλεφωνο εταιριες ενοικιασεως ολο και καποια θα εχει τον 2450 η τον 2500

edit:χαζευοντας το site του ειδα πως πουλαει ενα μεταχειρισμενο qsc plx 3002 στα 600 ευρω.Ριξτου μια ματια...αξιζει
Ειναι πιο ισχυρος,δες αν μπορεις να τον νοικιασεις και αυτον.

Reaction score
1.769

γιαννη στο εγραψα και παραπανω.

δεν ειναι θεμα ισχυος το οτι στο μπασσο δεν τα πανε καλα οι παραπανω ενισχυτες και δεν

θα σου κλιπαρουν.

αλλα δεν εχουν ελεγχο τουλαχιστον για τα γουστα μου.

δεν εχω ακουση τον 2500 αλλα απο το σχεδιο ειναι ενας 1500 που με μια αλλαγη στα

ρειλ οταν οι απαιτησεις ξεπερασουν ενα οριο ανεβαζη ισχυ.

ωστοσο μπορεις να κανης τη δοκιμη μονος σου.

υ.γ.σκεφτομαι να πουλησω τα παγακια μου.

αν σε παιρνη στα 1000 ευρω μπορω να στα στειλω για δοκιμη.

υ.γ.2 μονο προσεξε μην τα βαλεις στα ηχεια και αλλαξεις γνωμη για τους class D.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.297

Εδω μιλάω για class g που είναι ο 2450 , η d , θα με πειράξει?
Τι είναι τα δικά σου παγάκια?

Reaction score
1.769

αυτα που λεει ο κωσταυτιας ειναι.

ICEpower1000ASP 1000W amplifier module (Made by Bang&Olufsen) $ 590.00

βεβαια ειναι μεσα σε κουτακια φτιαγμενα.

φωτο αυριο.

δεν καταλαβες το χιουμορ μου.

μην τα βαλης στα ηχεια λεω οχι στα sub.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.297

Εχεις πλάκα το ξέρεις? για στείλε τα απο δω και θα σου πω αν τα πάνε τόσο καλά η οχι.
Δεν εχω τίποτα δύσκολα φορτία , μην νομιζεις, 8ohms με min ta 6 , για φέρε να δούμε ....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.297

On a second thought που θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι άγγλοι , γιατί οχι ρε παλουκάρι ?,φέρε να δούμε τι κάνει το εργαλείο , και αν όντως είναι καλό εγω θα το αναγνωρίσω.Το εργαλείο ε? .Απλώς επειδής έτυχε ετσι εκ του μηδενός να ακούσω ενα d στο σύστημά μου και δεν μου άρεσε , ε είμαι λιγάκι επιφυλακτικός.
Μην με ρωτήσεις ποιός και γιατί , αλλά να σου πω b&o module , νομίζω κιόλας , στα 2χ200.Τώρα αν είναι 2χ250 η 2χ230 δεν το ξέρω και δεν εχει σημασία όπως ξέρεις.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.297

Και τον 3000 στα 519 , λεω να τον χτυπήσω , με την σύμφωνη γνώμη σας πάντα?
Τι λέει η ομήγυρης?

Reaction score
7

Αν εννοεις την σειρα proline, τοτε ειναι αυτο που θελεις.Πανισχυροι,τελειοι για sub.
Εχω ακουσει τον 2700 γεφυρα και ξετιναζε δυο b&c 18αρια 1000 rms και ειχε και περισσευμα.
Πολυ δυναμη μιλαμε.Φανταζομαι ο 3000 θα σηκωνει 4 18αρια ανετα (σε στερεο λειτουργια)

Απλα δεν στον προτεινα γιατι ηθελες κατι επωνυμο και οχι OEM προιον του thomann.Παντως ειναι αντιγραφη αν θυμαμαι καλα καποιων μοντελων ca της crest.

Go for it!

A!ελπιζω να εχεις δυνατους ραχιαιους :126:

Reaction score
1.769

εγω μιλαω για τον d2800 που ειναι class d.

μελος του φορoυμ εχει τον τετρακαναλο και ειναι πολυ καλος.

φορανε modules c.mark.

παντως και οι proline φαινονται τερατα και φτηνοι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.906

αν δε πάρεις αυτόν, ε, τότε εντάξει, χτύπα τον 3000.

Ενδιαφέρουσες οικονομικές επιλογές βρίσκω αυτή και αυτή.

Η τελευταία, μάλλον θα είναι και η τελική σου επιλογή.

Reaction score
1.769

ωπ τον d 3400 δεν τον ειχα δει.

για 50 ευρω διαφορα συμφωνω απολυτα.

Reaction score
7

Ενα παλαιοτερο μοντελο ψηφιακου του τομανν(το εχει αποσυρει τωρα) ΔΕΝ επαιζε το ιδιο καλα sub με τον 2700

Βασικα για τους c mark γνωριζω πως ειναι απο τον ιδιο oem με το τομανν ,οποτε ειναι ιδιοι.Αλλα αυτο το ξερω μονο για τους απλους t-amp,οχι για τους ψηφιακους η τους proline.

Οι proline ειναι απο τον ιδιο οεμ μαζι με τους deton a-one

Proline 3000

Αν ενδιαφερεσαι εχω και σε pdf ενα review απο το γερμανικο tools 4 music του proline 3000 οπου ξεπερασε την αναγραφομενη ισχυ!
Αν θες και γνωριζεις γερμανικα η δεν βαριεσαι να χρησιμοποιησεις google translate πες μου να στο στειλω.(Δεν ξερω αν μπορω να επισυναψω pdf)

Παντως γενικα αν κανεις ενα search για proline στα διαφορα pa forums θα δεις πως εχει καλες κριτικες

Reaction score
1.769

εγω δεν ενδιαφερομαι αλλα αν θελη ο γιαννης μπορη να κανη και δοκιμες αφου μπορει να

τον επιστρεψη σε 30 μερες.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.297

Παιδιά sorry άργησα , ήμουν απασχολημένος, ο 3000 φαίνεται εξαιρετικός.Δεν με νοιάζει αν είναι oem. Το μόνο που με νοιάζει είναι οι ραχιαίεοι που δεν εχω για αυτά τα κιλά , γαμώτη μου , αλλά τι στο ,........ολο μια φορά θα μπεί , και εκεί θα μείνει ο κιαρατάς .Δε λεω 37 κιλά είναι αυτά, αλλά δεν πάει στα διάλλα , νομίζω οτι τα αξίζει τα λεφτά του.
Η διαφορά του με τους υπόλοιπους μου φαίνεται ψιλοχαώδης.
Τώρα το μέγα ερώτημα , η διαφορά αυτού και του d3400 , ποιά είναι?
Πάντως ο 3000 δεν μου φαίνεται για d .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.297

Ενα παλαιοτερο μοντελο ψηφιακου του τομανν(το εχει αποσυρει τωρα) ΔΕΝ επαιζε το ιδιο καλα sub με τον 2700

Βασικα για τους c mark γνωριζω πως ειναι απο τον ιδιο oem με το τομανν ,οποτε ειναι ιδιοι.Αλλα αυτο το ξερω μονο για τους απλους t-amp,οχι για τους ψηφιακους η τους proline.

Οι proline ειναι απο τον ιδιο οεμ μαζι με τους deton a-one

Proline 3000

Αν ενδιαφερεσαι εχω και σε pdf ενα review απο το γερμανικο tools 4 music του proline 3000 οπου ξεπερασε την αναγραφομενη ισχυ!
Αν θες και γνωριζεις γερμανικα η δεν βαριεσαι να χρησιμοποιησεις google translate πες μου να στο στειλω.(Δεν ξερω αν μπορω να επισυναψω pdf)

Παντως γενικα αν κανεις ενα search για proline στα διαφορα pa forums θα δεις πως εχει καλες κριτικες

Νομίζω κάπου το πήρε το μάτι μου το pdf , η κάτι παρόμοιο τεσπα.
Νομίζω σε κάποιο ισπανόφωνο site η κάτι τέτοιο , ναι έβγαλε κάτι τρελλά νούμερα.Τι σκατά τάξη είναι ρε γμτ? ο 3000?

Reaction score
7

G νομιζω ειναι.
Απο το συγκριτικο που ελεγα

Ημιτονο 1 khz 1% thd αλλα νομιζω με ενα καναλι on.(λεει καπου στο pdf αλλα δεν ξερω γερμανικα :) )

Υπαρχει και ο hpa-2800 που αναφερεται πιο πανω ,αλλα ενω τα παει περιφημα γενικως σε ημιτονο 2Ω δεν..)

Ο dap ειναι ψηφιακος και τα παει αψογα και ειναι και παναλαφρος

Οι αλλοι δυο ειναι πανομοιοτυποι οεμ με τοροειδη

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.621
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger