- Reaction score
- 1
να πάς ,το χρειάζεσαι :405:
Όλα αυτά μου θύμισαν εκκλησίες και κεράκια (crt).πιστευω εις ενα θεο (dlp)
ορατων (ansi) και αορατων (on off)
και εις ενα κυριο μονογενη (dila)
τον εκ του πατρος (lcd) γεννηθεντα
Εσυ βαζεις στην κατσαρολα(planar 8150)ολες τις οξυτητες που διαθετη .....
....οριζοντιο-καθετο-διαγωνιο και οτι αλλο υπαρχει ....για να δεις.....
και σε πειραξε το clarity detail που εχουν οι αλλοι προβολεις...:204:
Μονο εαν δωσω αδεια εγω...θα γραψει....:403:Ένα μήνυμα από τον Παναγιώτη Βογιατζάκη σ'αυτό το thread και τι στον κόσμο:137:
αφου μωρη μουστογρια σε ξερω 12 χρονια.....απο τοτε που ειχες τον epson :116:Έγραψα πουθενά οτι με πείραξε το clarity detail ; :203: Εμένα μόνο τα φασόλια με πειράζουν.
Εγώ ότι έλεγα και πρίν τα ίδια λέω και τώρα, σε αντίθεση μα κάποιους άλλους που, τώρα στα γεράματα, ξεπέρασαν και το Μελισσανίδη στην κολοτούμπα. :116:
Υ.Γ. Ξέρω ξέρω... Δεν καταλάβαμε τι γράφεις... άλλαξαν οι εποχές... άλλαξαν οι τεχνολογίες... μειώθηκε η απόσταση... ετσετερά ετσετερά... Απλά στο λέω να μην κουράζεσαι και γράφεις τα ίδια και τα ίδια.
Μονο εαν δωσω αδεια εγω...θα γραψει....:403:
Για το καλό σου,το έγραψα...να ξαναβρείς την φόρμα σου...είναι εμφανές ότι σου λείπειΜονο εαν δωσω αδεια εγω...θα γραψει....:403:
:142:μα κεσυ ρε Μητσο σαν το on/off εχεις καταντησει...
η θα εισαι τιγκα στο off η τιγκα στο on........:116:
υπαρχει και το γκρι βρε αδερφε που ειναι ισορροπημενο.....
ναχεις απολα βρε παιδι μου......
.......πως το κανεις δεν μπορω να καταλαβω...:142:
Ναί, μόνο που πρίν 12 χρόνια το σιχαινόσουν το on/off... Αν θυμάμαι καλά θα πρέπει να ήσουν ο μοναδικός που υποστήριζε οτι οι τότε ψηφιακοί, που αντί για μαύρο έβγαζαν κάτι σαν γκρί, έπαιζαν καλύτερα από τους CRT. :405:αφου μωρη μουστογρια σε ξερω 12 χρονια.....απο τοτε που ειχες τον epson :116:
..σε ποιον τα πουλας αυτα...!!!
και τωρα το ιδιο λεω......Ναί, μόνο που πρίν 12 χρόνια το σιχαινόσουν το on/off... Αν θυμάμαι καλά θα πρέπει να ήσουν ο μοναδικός που υποστήριζε οτι οι τότε ψηφιακοί, που αντί για μαύρο έβγαζαν κάτι σαν γκρί, έπαιζαν καλύτερα από τους CRT. :405:
Μπαμπη ασε,Ο Κωστας σιχαινοταν τα CRT το 2000 αλλα τωρα το 2012 λεει αν ειχε χωρο σπιτι του θα ταβαζε.Ειναι μοναδικος ο Κωστας οπως και να τη δεις!!:142:Ναί, μόνο που πρίν 12 χρόνια το σιχαινόσουν το on/off... Αν θυμάμαι καλά θα πρέπει να ήσουν ο μοναδικός που υποστήριζε οτι οι τότε ψηφιακοί, που αντί για μαύρο έβγαζαν κάτι σαν γκρί, έπαιζαν καλύτερα από τους CRT. :405: