Antkots system.The clash of power!!

Reaction score
460
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Καλησπερα σε ολους.Εχθες εγειναν καποιες νεες ρυθμισεις απο τον Αργυρη οσο αφορα το κομματι του HC,ο denon ρυθμιστηκε εξ αρχης με το audussey,σε 8 σημεια,με πολυ προσοχη χρησιμοποιωντας μετρο για τις αποστασεις της καθε μιας ρυθμισης.Στην τελικη εμφανιση των ρυθμισεων,δωσαμε στο σαμπ συν 80 ποντους αποσταση,και ξεκινησαμε την ακροαση.Το αποτελεσμα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!Ο ηχος απεκτησε βαθος,ογκο,καθαροτητα,και απιστευτη αποδικωποιηση ηταν δε καθαρο απο τις "βρωμιες"του σαμπ και ο ηχος ειχε συνεπεια και καθαρη εικονα απο πολυ χαμηλες εντασεις εως........Μετα βλεπωντας τις αποκοπες που ειχε ορισει το audussey,στα πισω ηχεια 110 hz,τα δωσαμε στα 80.,δωσαμε συν 2 db στο κεντρικο,και παλι βαλαμε να ακουσουμε.Ο ηχος πισω γεμισε ακομη πιο πολυ και οι διαλογοι ηταν ξυραφι.Οταν θελησαμε να σηκωσουμε τα 9800 με συν 1 db,τα πραγματα χαλασαν,ο ηχος εχασε την συνοχη του και εκανε "τρυπες"ετσι επιστρεψαμε στις προηγουμενες ρυθμισεις και ο τελειος ηχος επανηλθε!Δεν πειραζω τιποτε αλλο τελος,το συστημα σκοτωνει!!(βεβαια δεν αποριπτω οτι μπορει να γινει ακομη καλυτερο αλλα τουλαχιστον τωρα ειμαι ενταξει)Το ρεζουμε της ολης ρυθμισης ειναι το εξης,οποιος εχει ενισχυτη με audussey,που του παρεχει πανω απο μια θεση ρυθισης στο μικροφωνο,να προβει σε αυτην την ρυθμιση και θα ακουσει τελειως διαφορετικο ηχο.Τωρα θα εχετε την απορια τι ακουγαμε με την μια θεση ρυθμισης.Εδω μπορει να παρεμβει και ο Γιαννης ,και να επιβεβαιωσει αυτα που θα πω.Οταν λοιπον καναμε μια θεση ρυθμισης το audussey,εκοψε 4 db τα πισω ηχεια ()οπου και δεν ακουγωνταν καθολου και 2 db το κεντρικο(συμφωνα με το ντεσιμπελομετρο που το ενεργοποιησαμε γιατι δεν ακουγαμε τα πισω ,και καλα το κεντρικο).Επειτα ακουσαμε το συστημα να ψιλοστριγγλιζει και μπηκαμε στο EQ και κοβαμε συχνοτητες,πετυχαμε ενα καλο αποτελεσμα αλλα καμια σχεση με το παρων.Προς το παρων αυτα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

audyssey equalizer

Sound unmasked !!!!!!!!!!
αμα ξερεις να το κουρδισεις σωστα απλα κελαιδαει.

Reaction score
460

Τωρα θα ανοιξω ενα αλλο θεμα που ο Κογιας θα με κατακεραυνωσει εξαπολυωντας τις αστραπες του,αλλα εγω θα το ανοιξω με πληρη ευθυνη των αποψεων μου.Το συστημα hi-fi μου λιγο πολυ το γνωριζετε,cd esoteric x-03,pro krell kct,power amplif bryston 28b monoblock,speak jbl k2s 9800se,τα καλωδια ιντερκονεκτ απο cd προς τον κct και απο kct προς τελικους ειναι τα xlr cardas golden ref ,τα καλωδια των ηχειων ειναι τα kimper bifocal xl, τα καλωδια ρευματος των kct-esoteric kimber pk 10,και τα καλωδια ρευματος των τελικων ειναι τα kimber pk 10 palladian.Πριν καταληξω ποια θα παρω εκανα καποια τεστ(δεν πλατιαζω με ποιες μαρκες εκανα την συγκριση)και κατεληξα στα kimper.Τωρα ,στα ιντερκονεκτ και στα καλωδια ηχειων ακουσα μεγαλες και ακουστες διαφορες!!Μεχρι και η συζηγος μου ακουσε.Στα καλωδια ρευματος oμως δεν ακουσα καμια μα καμια διαφορα,αλλα τα πηρα μεσα σε ολα ετσι για να τα παρω(αλλες εποχες αυτες).Εχθες εφερε ο Αργυρης ενα καλωδιο ρευματος συνερτζιστικ και με παρωτρηνε να το βαλω,εγω ημουν αρνητικος εξ αρχης!Το βαλαμε λοιπον πρωτα στον κρελλ,ενω ο Αργυρης και ο μπατζανακης μου(Γιαννης,γιατρος στο τζανειο,που εχει ηχεια και προ ATC)ελεγαν οτι ακουν διαφορες εγω δεν ακουγα τιποτα!Επειτα απο την τοποθετηση του ομως στο esoteric,τα πραγματα αλλαξαν!!Εβαλα δυο κομματια που τα γνωριζω απιστευτα καλα,τα ντραμς απο το cd της usher ,και της Αλεξιου "ψιθυροι".Στα ντραμς δεν ακουσα μεγαλη διαφορα,στην Αλεξιου ομως...Το πρωτο κομματι ξεκιναει με σκετη κιθαρα,εκει ακουσα ολοφανερη διαφορα στον αερα της κιθαρας ποιο καθαρη εικονα ,και σαν να ανεβηκε πιο ψηλα 5 ποντους ολη η σκηνη!Σε τυφλο τεστ που υπεβαλα τον Αργυρη και τον Γιαννη παντα εβρισκαν ποιο καλωδιο ειχα επανω(οπτικη επαφη δεν ειχαν καθως εγω εκανα τις εναλλαγες καλωδιων πισω απο το ρακ).Δεν μπορω να καταλαβω πως επιδρα ενα καλωδιο ρευματος 2 μετρων οταν μεχρι την μπριζα τρεχουν απαραδεκτης ποιοτητας καλωδια εκατονταδων μετρων και ερχετε ενα πραμα 2μετρο και κανει την διαφορα.Στεκουν αυτα τα πραγματα ρε παιδια η θα τρελλαθουμε τελειως?Τωρα ξεκινατε να βαρατε,μεχρι και εχθες και εγω κοροιδευα τα καλωδια ρευματος,απο σημερα το ραβω το στομα μου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
1ον Γράφε με παραγράφους βρεεεεεεεεεεε:137:
Μου βγήκαν τα μάτια!

2ον Δεν θα μου καταντήσετε το home cinema σε audio κοκορομαχίες.Να πάτε αλλού κύριε:138:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Antkots system.The clash of power!!

1ον Γράφε με παραγράφους βρεεεεεεεεεεε
Μου βγήκαν τα μάτια!

2ον Δεν θα μου καταντήσετε το home cinema σε audio κοκορομαχίες.Να πάτε αλλού κύριε
Αφου βρε Γιωργη δεν ξερω που μου πανε τα 4σερα απο κομπιουτερ τωρα μαθαινω ο μαυρος(και μονος μου),ουτε την ανω τελεια ξερω πως μπαινει ουτε τι παταω για τους τονους.Αμερικαν μπαρ προβλεπω να γινετε......

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κάθε φορά που θές να αλλάξεις παράγραφο πάτα το enter να σε πάει στην από κάτω γραμμή.
Μου φαίνεται θες ταχύρυθμα μαθήματα.
Βάλε κάτι να παίζει κ' έρχομαι:137:

Reaction score
460

Κάθε φορά που θές να αλλάξεις παράγραφο πάτα το enter να σε πάει στην από κάτω γραμμή.
Μου φαίνεται θες ταχύρυθμα μαθήματα.
Βάλε κάτι να παίζει κ' έρχομαι:137:
Και τα μαθηματα αναγκαια,και το σπιτι μου ανοικτο για εσενα παντα και οταν θες!!

Reaction score
460

Την αλλη εβδομαδα θα κανονισω συναξη.

Reaction score
15.548

Κανε μια παραγγελια στην εταιρια με τα καλωδιο ρευματος που σου εφερε ο Αναργυρος και περασε ολη την εγκατασταση απο εκει που παιρνεις ρευμα για τα μηχανηματα....

Εκει να δεις διαφορα που θα ακουσεις...

Καλα τελειωματα με τις ρυθμισεις....

Reaction score
150
Εγώ έχω μάθει πάντως πως αν η παροχή ρεύματος είναι από Αιολική ενέργεια τότε έχεις άλλο αέρα στα πριμα. Αν είναι απο φωτοβολταϊκά παίρνεις πιο ζεστό ήχου ενώ θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ να μην είναι απο λιγνίτη διότι βρωμίζουν τα μπάσα και μαζί και οι μεσαίες.:143:

PS: Δεν μπορώ να μην σας πειράξω λίγο! Αν καταφέρετε να με κάνετε να ακούσω διαφορά είστε μάγκες. Αν όχι ξέρω, μέσα σας θα λέτε ότι είμαι κουφός. :142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

PS: Δεν μπορώ να μην σας πειράξω λίγο! Αν καταφέρετε να με κάνετε να ακούσω διαφορά είστε μάγκες. Αν όχι ξέρω, μέσα σας θα λέτε ότι είμαι κουφός. :142:

Κι εγώ τα ιδια έλεγα μέχρι που άκουσα διαφορά.

Οχι σε ρεύματος , αλλά interconnect.

Y.Γ. Ποιός με γλυτώνει απ τον φίλο μου τον Κόγια ....

Reaction score
15.548

Εχθες εφερε ο Αργυρης ενα καλωδιο ρευματος συνερτζιστικ και με παρωτρηνε να το βαλω....Σε τυφλο τεστ που υπεβαλα τον Αργυρη και τον Γιαννη παντα εβρισκαν ποιο καλωδιο ειχα επανω(οπτικη επαφη δεν ειχαν καθως εγω εκανα τις εναλλαγες καλωδιων πισω απο το ρακ).
Εαν τους αλλαζες την φαση θα τους μπερδευες ρε Αντωνιε...:116:

Δεν χρειαζοταν να αλλαζεις το καλωδιο....:142:

Reaction score
150
Ωχ ωχ ωχ! Αν με πιάσω να ακούω διαφορές δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω!:101:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οτι κανουν ολοι , απλα αγοραζεις.:126:

Reaction score
460

Ρε κουφ@λιτσες κοψτε το δουλεμα,ακουσα διαφορες το ρημαδι,ακουσα!!Θα γινει μαζωξη για του λογου το αληθες.Παντως παιδια εγω ημουν αυτος που κοροιδευα τα καλωδια ρευματος,και τα λουστηκα.Βεβαια ακομη εχω τις αμφιβολιες μου αλλα ειναι καθαρα απο ψυχολογικους λογους.
Ρε τι παθαμε στα γεραματα!!(Ειδατε και αλλαγη παραγραφου made G.Striftos?)

Reaction score
460

Που να αγιασω ο ανθρωπος,εκει που λεω ωραια τελειωσαμε,να ο Αργυρης με τον πυθωνα παραμασχαλα(το καλωδιο ρευματος),τωρα τι κανουμε?Καλα ειχα πει εγω οτι εμπλεξα με κακες παρεες.Ξερουν αυτοι για ποιους χτυπα η καμπανα!:142:

Reaction score
460

Κανε μια παραγγελια στην εταιρια με τα καλωδιο ρευματος που σου εφερε ο Αναργυρος και περασε ολη την εγκατασταση απο εκει που παιρνεις ρευμα για τα μηχανηματα....

Εκει να δεις διαφορα που θα ακουσεις...Και εσυ δουλεμα βρε Κωστα και σε ειχα για αγνο παιδι:142:

Καλα τελειωματα με τις ρυθμισεις....
Σε ευχαριστω πολυ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou