Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
σίγουρα? παντως μεσα στις ρυθμισεις που κοιταξα γράφει Interface Type: 802.11b/g/nΤο router σου πάντως δεν είναι N!
To οppo 93, αλλα media player δεν το λες, γιατι παρότι εχει ethernet δεν εχω καταφέρει μεχρι τωρα καμια ταινία να παιξει δικτυακά, παρα μονο απο usbΤότε λάθος δικό μου!Αν γράφει για 802.11b/g/n θα το υποστηρίζει!
Τώρα ποιο media player έχεις?
Αν ειναι να βγει τοσο συντομα ολα καλα. Παντως εχοντας διαβασει και την παρουσιαση για το tv2 ,δειχνει ενδιαφερον. Θελει σκαλισμα βεβαια αλλα εχοντας εγκαταστησει το xbmc και σε ipad 2 ,πιστευω οτι αξιζει τον κοπο.Ας ελπίσουμε μόνο να βγει το jailbreak μες την άλλη εβδομάδα,γιατί αλλιώς θα έχουμε πολύ λίγα πράγματα να δείξουμε!
εγώ δυστυχώς δεν ειμαι τόσο αισιόδοξος . και πέρσι λέγανε για jb του ipad 2 σύντομα και τελικά βγήκε μετά απο μήνες. Ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένουμε τοσο για το atv3Αν ειναι να βγει τοσο συντομα ολα καλα. Παντως εχοντας διαβασει και την παρουσιαση για το tv2 ,δειχνει ενδιαφερον. Θελει σκαλισμα βεβαια αλλα εχοντας εγκαταστησει το xbmc και σε ipad 2 ,πιστευω οτι αξιζει τον κοπο.
Δοκίμασες τίποτα? Σε σχέση με το προηγούμενο καλύτερη ποιότητα εικόνας?Εμένα μου το έφεραν σήμερα!Θα περιμένουμε το jailbreak γιατί έτσι όπως είναι,δεν κάνει και πολλά πράγματα.
Τόχω αυτό είναι η αλήθεια,αλλά το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς σκάλισμα είναι ουσιαστικά άχρηστο!:126:Μανία να τα σκαλίζεις τα μηχανήματα... :114:
Το έβαλα προς το παρόν στην tv της κρεβατοκάμαρας και δεν είδα και πολλά πράγματα μιας και ήμουν λίγο κουρασμένος.Τις επόμενες μέρες θα σου πω αν είναι καλύτερη η εικόνα από το atv2.Δοκίμασες τίποτα? Σε σχέση με το προηγούμενο καλύτερη ποιότητα εικόνας?
Δεν υπάρχει καθόλου δωρεάν περιεχόμενο ? καμιά παλιά ταινιούλα δωρεάν ούτε λόγος ε? πάρα μόνο τα τρέιλερ φαντάζομαι
Ωραια θα περιμένω, αυριο ερχετε βέβαια και το δικο μου.Τόχω αυτό είναι η αλήθεια,αλλά το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς σκάλισμα είναι ουσιαστικά άχρηστο!:126:
Το έβαλα προς το παρόν στην tv της κρεβατοκάμαρας και δεν είδα και πολλά πράγματα μιας και ήμουν λίγο κουρασμένος.Τις επόμενες μέρες θα σου πω αν είναι καλύτερη η εικόνα από το atv2.
Δωρεάν ταινίες δεν έχει.Μπορείς να δεις μόνο ότι έχεις στο iTunes Library,τρέιλερς,YouTube κλπ
Αύριο θα περάσω στο itunes μια ταινία 1080p και θα κάνω σύγκριση και τα 2 να δω ποιο παίζει καλύτερα!